Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Kastēns: Lemjot par demisiju, noteicošais būs partijas vadītāju viedoklis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nastasja Fiļipovna
N
Vai tad noteicošajam nebūtu jābūt vēlētāju viedoklim un paša sirdsapziņai?
Madam Broshkina
M
Stulbāku briseles kapostu, kā kastēnu, neesmu vēl redzējusi. Nu viena riktīga resnā pakaļa un mazais pincītis....
Onjons
O
Būs vai nebūs demisija?
Made
M
Man tas Kastēns nepatīk,Vēl jo vairāk tāpēc man galīgi nepieņemama tās šļuras rīcība.Muļķīgs šķiet arī aicinājums partijas biedriem pārgulēt ar to žurnālisti,lai tie zinātu kādu lēmumu pieņemt.Pavisam ne kā kristieši,bet kā pagāni kas metas jāņunakts seksuāllā neprātā.Puiši,apdomājiet vai ir vērts?Vai tad godīgu meiteņu trūkst?
klusais
k
Laikam jau pa vēlu turpināt diskusiju, gan jau vēl tiksimies vdienā.
fredis
f
Kastēn,tu esi pareizais!Lai tokš partijas biedri ar pamēģina to emmu,varbūt nekā no viņas nav,vai tad maz ir vērts taisīt škandālu.Vai tad nu Dienai būtu žēl,ka citi krusneši aplaiza viena krustneša apsiekalotu žurnālistīti?
Lasiitaaja
L
Atbalstu Kasteenu, lai gan vispaar cienu DIENU. Bet shoreiz DIENA paarkaapa eetikas normas. Protams, lasiishu arii turpmaak DIENU kaa vieniigo kvalitatiivo Latvijas aviizi, bet naakamreiz veeleeshanaas kaa kompensaaciju atdoshu savu balsi (pievilkshu krustinju) tieshi Kasteenam (ieprieksh balsoju par JL).
klusais
k
Uz īsu brīdi , bet vairāk būšu vakarā. Ja par Šloseru ir runa , tad man pazīstami cilvēciņi gadus 7-8 atpakaļ bij apkopojuši interesantus stāstus par viņu - sākot no brīnumiem ,ko viņš veidoja būdams vēl "farcovščiks", par to kā puisis trennējās savos cīņas sportos un ko sadarīja pie Dinamo stadiona, nejauši uzrakās uz to ,ka milicijā pazuda lieta par viņu , patāstīja par saikni Indriksons-Šlosers, par māsībām tautas universitātē un norvēģu naudas izcelsmi. Protams ilūziju man par tēlu nav nekādu , bet nu nevar noliegt ,ka džeks māk stūrēt savu buldozeru.
ABC
A
Vai esi jau atskrējis atpakaļ?:))
klusais
k
Pierakstīju iepriekšējā komentā otrādi adresātus sorry...
ABC
A
Vau ka papļāpātu tālāk , bet jāizskrien uz brīdi. Piekrītu pa Ļedjajevu , bet tā ir politiska tuvredzība, stāstā par to vilcienu - tas ir daudz nopietnāk un stratēģiskāk, jo projekts jau gadiem dusēja atvilknēs līdz salika visu pa plauktiem. Ne bez buldozeriskiem piegājiemiem. Par Šleserieni un sievietēm - nu man ir visāda citāda info par šo puisi, bet ne par seksuālajām orientācijām ,kaut gan vispār to mēļoja ne tikai presē dzeltenajā.
ABC
A
Es domāju (tas, protams, ir tikai mans viedoklis), ka "Šleeriene" vai jebkura cita sieviešu dzimuma būtne viņam ir stipri vienaldzīga
ABC
A
Aber lūdzu: pats sensiblākais piemērs. Ļeģājeva atbalstīšana pašreizējā momentā nodrošina pārsimt vēlētāju balsis, pie tam ar garantiju. Nedomāju, ka stratēģiskais Šlesera mērķis šajā gadījumā būtu potenciālo maniakālo slepkavu atbalstīšana, viņš gluži vienkārši nekad neko nav dzirdējis par, teiksim, Čārlza Mensona sektu (tas būtu tas klasiskākais piemērs) un nav spējīgs aptvert, uz ko ir spējīgi garīgi labili ļauži.
klusais
k
Par stratēģisko domāšanu runājot- domā Šleseram drīz apniks Šleeriene un būs jānožēlo LPP atteksme pret ģimenes vērtībām? ( joks protams, ja jau tas nav noticis un mēs vienkārši to nezinām).
klusais
k
Nu tad varbūt kādu piemēru . Būtu interesanti dzirdēt. P.S. Pirms brīža sajutos kā Tibetietis Ķīnā - vdiena nedaudz nokoriģēja manu visumā korekto apzīmējumu Kariņam, feini es jau domāju ,ka modrā acs seko te mūsu sarakstei - tapēc arī nekonkretizēju par Rāmavas personāliju , sazin ,ka nav jāstreso kā pirms 6 gadiem ,kad atļāvos pa daudz uzrakstīt Delfos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

AUDIO: Kastēns ielaižas sakaros ar jaunu meiteni. Skaidro, ka tikai spēlējies

Kastēns atvainojas ģimenei un partijai

Eksperti: lēmums jāpieņem partijai un Kastēnam

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas