Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Kastēns pamest partiju negrasās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kurbulis
k
Kāpēc DIEnā vairs neredz Aleksandras Jolkinas rakstus??? Vai atlaista??? Izmantota un izmesta??? Kā netīra lupata??? Ja tas tā nav, tad gribētu redaktores Nellijas Ločmeles komentāru laikraksta 1.lpp.par to, kas notiek ar uzlecošo izmeklējošās žurnālistikas zvaigzni. Bet patiesība jau ir skaudrāka - gāna kastēnu par cūcību, bet paši gānītāji nav jau labāki. Izmantot jaunus un bezpalīdzīgus cilvēkus... tas nav tikai nesmuki. tas ir noziedzīgi.
lasItāja
l
Jā, ko tagad Tomiņš dara? Savā laikā viņš sagādāja smieklus veselam mēnesim, tiem, kas par tādām lietām smejas, un kaunu pārejiem latviešiem, kas gluži tādā veidā negribēja iepazīstināt galvaspilsētu ar Latvijas valdības pārstāvjiem. Drusku jāpalabo fakti. Tomiņš un co. paveda (angliski izklausās nevainīgāk) policijai labi pazīstamu strādājošu sievieti uz savu hoteli. Uzaicināja uznākt istabā. Co. aizbildinājās ar.... (alkohola iespaidu) un gāja uz savu istabu. Pēc tam, kad Tomiņš konstatēja alkohola ietekmi uz savu fizioloģiju, nesaprazdams, ka viņš maksā par laiku, ne par savām varēšanām, iznāca kautiņš, jo viņš gribēja naudu atpakaļ. Sieviete bļāva, viņš viņai mauca plastika maisu galvā, lai apklusētu. Nekāds suteneris viņu nepiekāva, jo ši sieviete pati sevi aizstāvēja. Saskrēja hoteļa sargi, atbrauca policija. Visi vienojās, ka ārzemnīeks nevar ar varu atņemt godīgi nopelnītu naudu strādājošai sievietei. Veci ievietoja aiz restēm. Vēstniecība glāba. Par nelaimi, Tomiņš nespēja aizvērt muti, bet sagrabinājis visas savas angļu zināšanas, ļoti apgrūtināja vēstniecības pūles glābt situaciju. Rezultātā vardarbība ar mēģinājumu nogalīnāt (nosmacēt).
who cares
w
Kastēns ir idiņš, ka vispār nodarbojās ar kaut kādu publisku atvainošanos partijai un ģimenei. Uz stulbiem jautājumiem tomēr pareizā atbilde ir - "bez komentāriem".
dubultmorāle
d
Tāpēc arī paliks partijā , ka var uzvesties amorāli. Ja tiešām LPP/LC būtu tāda partija , par kādu sevi pasniedz , tad ģimenes vērtību piesmējējs tādā palikt nevarētu, viņu vienkārši izmestu. DUBULTMORĀLE , tikai smiekla vērta.
Altin Yildiz
A
Un tā arī demonstrē savu un it īpaši savas partijas liekulību. Atradušies "ģimenes vērtību" aizstāvji! ----------------------------------------------- ----------------------------------- Necepies bez jēgas. Visa šī jezga ir stendzenieka veidots PR, lai sabiedrība domātu, ka starp PP ir vismaz viens biseksuālis.
Altin Yildiz
A
tieši LPP Šlesers ir izdarījis visu, lai uz Rīgu lidotu lētie reisi. ---------------------------------------------------------- ------------------ Neko viņš nav izdarījis, nevajag aloties. Visā ES ir pārstāvētas lētās aviolīnijas arī bez čekas ziņotāju un pidrillu līdzdalības.
ZBL
Z
Nu protams , gribēja nopirkt naktskreklu sievai, sk. Briljanta roka.:) Tālu šai partijai ir līdz - Vīrs un vārds, SK. Šlesera slēpšanos aiz sieviešu brunčiem, bet viss pārējais ir iespējams. Joprojām uzskatu , ka dienas eksperiments bija muļķīgs un nevajadzīgs.
Skatītājs
S
Un tā arī demonstrē savu un it īpaši savas partijas liekulību. Atradušies "ģimenes vērtību" aizstāvji!
infantērists J.Š.
i
in flagranti veel bija taalu , tas iestaajas tad ja noķer pilnaa akta situaacijaa , bet taa tas ir kameer galiņš nav iekšaa tikmeer nav vainiigs ... , taa gan!
esels
e
Kastens ir prostituta, LC/LPP partija ir prostitutu partija, LAtvijas valdiba ir prostitutas, visa LAtvijas politkika ir prostitutiska. Ko gan vr gaidit no siem prostitutam kuri ar visam cetram turas pie siles, lai tikai varetu zagt, gut sev personigus labumus, celojums uz valsts rekina, lielas algas un visa veida privlegijas. Padomju laikos, lai to sanemtu bija ari jastrada. Bet sodienas Latvija par ministriem sez kretini, blatniki, pielideji, glumeki, aprobezoti tipi.... Kastens ir japatriec no ministra amata, tiesi tapat Veldre, Roze, Riekstins, Demakova, Slakters, Seglins, Godmanis...Cik ilgi siem kretiniem laus veikt eksperimentus uz tautas rekina, ua tautas ciesanam?
diena iesaka
d
Ja kāds uzskata, ka ģimene ir svarīga vērtība, bet kāja mazliet paslīdēja. Ārā no partijas un vairs neuzskati ģimeni par svarīgu. Necenties vairs, bet maukojies uz nebēdu. Tas ir dienas ieteiktais variants. Tas tāpat kā ja kāda partija teiktu, ka korupcijas apkarošana ir svarīga vērtība, bet viens partijas biedrs vienā situācijā piever acis uz korupciju un noklusē. Pēc tam šo ārā no partijas. Lai tak korumpējas uz nebēdu...
AIvars
A
Ja reiz ministrs (MINISTRS!!!) nevēlas aizdomāties, tad tā tam arī jābūt! Un punkts! Domāšana taču rada pieradumu, es pat teiktu - atkarību. Nedod, Dievs, domājošu ministru, kam vēl būtu patstāvīgs (tātad - savs, personīgs) viedoklis - tāds jau nu noteikti sāks vēl patstāvīgi pieņemt lēmumus par ko balstot un pret ko balsot valdības sēdēs. Un cik tad tur vairs līdz demokrātijai? Tāpēc - ROKAS NOST NO KASTĒNA!
AL-gm
A
Lēti vai dārgi reisi maukoties gribošus tūristus neapturēs, no lētām un zemākās šķiras maukām, kuras pie mums sastopamas uz katra stūra. Dzert un apčurāt pieminekļus pieļauj mūsu alkahola cenu politika un likumdošana mums ir zem katras kritikas, kura tādus pļēgurus, mīšļus paplikšķina pa dibenu un pakrata viņiem ar pirkstu. Tad kura ir tā zemākā šķira?
ZBL
Z
Pilnīgi Jums piekrītu, šī ir viņam pati piemērotākā partiju. Nesaprotu , kāpēc dienai bija jārīko šāds Šveika vārdiem in fraganti eksperiments, lai pierādītu šīs partijas liekulību, ja cilvēkam, kas daudzmaz seko politikai tā ir acīmredzama, bet tiem kam nav, viņš var pateikt, ka gribēja nopirkt sievai pidžamu un LPP vēlētāji tam svēti ticēs.
AL
A
Zilo varzai nekādīgi neizdodas Oskaru nomest no ministra krēsla. Oskar nepadodies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas