Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Katoļu baznīcas galva Aglonā nosoda homoseksuālismu, norāda uz Saeimas vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
"Kad no Rīgas katoļu semināra Maskavas forštatē vakaros semināristi pār sētu parrāpjas un uz brīdi pamūk seksuāli izklaidēties ar citiem zēniem, tas pieder pie katoļu baznīcas iekšējās lietas..." Tu laikam stāvēji klāt, ka tā runā!? Tu redzēji, ka seminātisti pārrāpjas pa sētu un parciņā mīlējas...!!!??? Beidziet taču samazgas gāzt!!! Labāk dzīvojiet savu dzīvi un skataties uz sevi un atbildiet par saviem darbiem un nedarbiem.Es tuvumā dzīvoju un tad neko neredzu!!!
Johans
J
Pujats malacis, pasaka patiesibu, kas ziliīšiem nav pa prātam.
dd
d
Pujats jau sen ir izkuukojis praatu,es nesaprotu,kurs normaals cilveeks vinaa vispaar klausaas??????no kardinala naak taada super liekuliiba un drausmiiga tumsoniiba,ka nelabi metas!!!!!!
Vils
V
Nez kāpēc te neviens un arī katoliskā sabiedrība nediskutē par sieviešu vienndzimuma sexuālajām attiecībam:) Tas, ka ik pa brīdim televīzijā vēlās stundās rāda sex pakalpojuma reklāmas, kur viena ar otru nodarbojas divas sievietes, neizraisa nekādu sašutumu un protestu. Drusku tā divkosīgi. Kurš gan no te kareivīgajiem hs nīdējiem attiektos pavērot un piedalīties 2 sieviešu mīlas spēlēs? :)
Gabriels to cinikis
G
Es te no malas palasiju tavus un ne tavus komentarus- sapratu, kada ar viniem (zilajiem) nav verts diskutet, jo vini pat nesaprot lietas butibu. Tas ir tikpat neaugligi, ka diskutet ar katoliem par jaunavas Marijas nevainibu un debesbrauksanu. (viena no muldetajam apgalvoja, kad Marija iesedas autobusa Viski -Aglona un tada veida nokluva debesis) Ciniki, tu jau loti akurati un bez apvainojumiem diskuteji ar "knabi" un citiem hs, bet ka pats pareizi secinaji - aklais diskute ar kurlo... Vinu rafineėta logika ir tik viniem pasiem saprotama, liec vinus miera, lai pasi varas savos sudos. Ari si diskusija viniem tik dod reklamu- "redz mes atkal esam uzmanibas centra" Es pats negribu ar tiem zilajiem diskutet
emigrante
e
Pujats: "Uz ierēdņu slāni nevar paļauties, jo tie strādā par algu – kas maksā, tam arī kalpo. Bet Saeimā ir jābūt izlases personībām, arī pēc morāles kritērijiem” Zemi gan baznicai morales standarti, ja ka pasu par sevi saprotamu sludina pirmo teikumu!
antinacionaliste
a
“Zemēs, kur perversija iegūst likuma spēku, sākas diktatoru laiks. Pirmais, ko viņi dara, aizbāž cilvēkiem muti, uzliekot smagus sodus." No kurienes sadi dati, tad jau iznak, ka Vacija, Danija u.c. valda diktatura!!!!! Tumsonigs viedoklis, klaja datu sagrozisana un nekaunigs meginajums manipulet ar Latvijas sabiedribu
morāle
m
Itālijas Berluskoni atklāti pārkāpj laulību, guļot ar nepilngadīgajām (pedofilija) un visādām modelēm, kuras vēlāk tiek iestutētas augstos amatos vai kļūst par Berluskoni vēlēšanu sarakstu lokomotīvēm. Pēdējais piemērs ir Eiroparlamenta vēlēšanas, kur savēlētas visādas modeles. Un ko par šo ģimenes vērtību graušanu saka Pāvests? Pāvests klusē, jo Itālijas valdība piekopj baznīcai izdevīgu politiku, piemēram, attiecībā uz baznīcas īpašumu aplikšanu ar nodokļiem. Arī Pujātam sava politika un savi rēķini ar LV partijām.
Nez
N
Nez vai šobrīd tā ir tā akūtākā lieta ko apkarot? Liekas, ka tā ir tikai tāda trokšņa taisīšana, tā vietā lai vērstos pret mantas kultu sabiedrībā.
Aija
A
Kad no Rīgas katoļu semināra Maskavas forštatē vakaros semināristi pār sētu parrāpjas un uz brīdi pamūk seksuāli izklaidēties ar citiem zēniem, tas pieder pie katoļu baznīcas iekšējās lietas... Kad Austrijā tāds pats katoļu kardināls nodarbojas ar pedofīliju, tas pieder pie katoļu baznīcas iekšējās lietas... Divkosīga tā Pujāta baznīcas morāle...
Valium
V
Man negribas prom no Lv lai gan pedejo gadu esmu bijis vairak prom neka seit darba delj. Tas ko gribu, lai atrak macamies but laimigi ( t.i.) retak but dusmigi, aizdomigi, neicietigi. Tadelj kad dzirdu spredikjus, kas biede ar "perversiju diktaturu" gribas teikt NE mes neesam tadi iebiedejami un nedomajosi in rupji, mes nebaidamies no saviem lidzcilvekiem tadelj ka vini ir hs un mes nelamajam vinus par pervertiem.
joanna
j
Katoļu (ne tikai, diemžēl) vienotība- naidā pret homoseksuālismu. Skumji, tomēr kaut kā, tikko atgriezos lv, vismaz gads vēl jānodzīvo šeit; gribas prom tūlīt, lai arī zinu, ka protams, protams šī ir tikai daļa latviešu, vienalga gribu prom, vienkārši apnicis, krīzes pārciešanai šeit man pietiek patriotisma, bet ne šim.
ST
S
Klau, man nav obligati pazist Vanagu personigi, lai saprastu ka vina personibas tips ir diktators, un ka ta izpauzas gimene. Vel jo vairak attieciba uz delu, kas neatbilst Vanaga sludinatajiem principeim un apdraud Vanaga celu merku but uztvertam par Latvijas tautas morales autoritati propagandas tribine baznica. Re: 'babas' Domajams, ka tiesi tadus ka Tu sauc par ' babam' , kas rej skali sava saurpierigaja tumsoniba, nenoradot nevienu argumentu.
Ilze
I
Dievs neuzspiež neko, bet izvēlas cilvēks pats, viņam pieder izvēles brīvība.
Valium
V
:) Zviedrijai vismaz ir noveicies, ka kaiminos ir zeme, kur vairums cilveku ir "normali", viniem ir noveicies, ka vini var braukt musu zemenes lasit, viniem ir noveicies, ka var mums palugt aizdevumu, kad vinu "treknie" tadi ir notriekti un kad viniem ir "dizkibele" un vel tie ir vini kas lidzinas padomju savienibai pec savas domasanas un uzvedas, jo mes esam "normalie". ... Talak man gribejas atkartot virkni vardu ko tu ka "normalais" lieto sava komentara, bet ... Un vel Mums latviesiem jabeidz si citu un sevis dalisana "normalajos" un "ne" un cienam citus tapat ka sevi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas