Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Katru dienu Latvijā vismaz viens iedzīvotājs ir izdarījis pašnāvību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
t
t
rīgā pierakstītie cilvēki var vērsties vecrīgā esošajā krīzes centrā SKALBES , tev piešķirs 7x par brīvu psihologa apmeklējumu 15ls tas vēl ir lēta maksa, tā kā ne'ņaudi bet ja vajag paskaties skalbes mājas lapu
antidemagogs
a
Banka taapataas aiz gara laika ne ar vienu runaat nesaak. Aizdevumam ir atmaksaasanas grafiks, kurs ir zinaams meenesiem un gadiem uz prieksu. Un aizdevumu tacu iedeva njemot veeraa cilveeka maksaatspeeju - pat legjendaaraa "Dzhii Ii Manji - krediits stundas laikaa bez izzinjaam" pirmskriizes laikaa taa neko nedeva un pieteikumus paarbaudiija. Tekstinsh par to, ka kaads bankaa esot kaadam draudeejis ar slepkaviibu, jau ir nekauniigi meli un ja buutu nosaukts konkreets cilveeks, buutu lieta par goda un cienjas aizskarsanu.
fiksais
f
Žēl ka nepublicē šo cilvēku vārdus un iemeslus šāda soļa speršanai. Viens lielākais Pierīgas lauksaimnieks pakārās savā ābeļdārzā nākošajā dienā pēc sarunas ar kādu sviedru banku, līdzigu ceļu aizgājuši vairāki uzņemēji gan pilsētās, gan laukos... Vai kriminālkodeksā ir atcelts pants, par cilvēka novešanu līdz pašnāvībai? Varbūt tomēr vajadzētu prokuratūrai papētīt šo cilvēku aiziešanu un uzsākt krimināllietas pret šīm bankām? Vai kāds bankas darbinieks drīkst draudēt cilvēkam ar viņa, viņa ģimenes vai bērnu dzīvibām? Šādu soli nepieņem pēc draudzīgām sarunām, tā ir konkrēta darbība, ko paveicis kāds konkrēts bankas klerks!
antidemagogs
a
Kaa tas var buut, ka 15 lati internetam un gaudosanai kamentos atradiisies, snjabim atradiisies, bet psihologam nee? Beidz gaudot un ej straadaat, tad buusi laimiigs.
borcinsh
b
...tikai padomat...., kaa visi shitie psihi vel varetu balsot !
vohomurka
v
Tikai nevajag atkal pļāpāt par krīizi, kas visus postā iedzinusi! Tā ir zaimošana, piemēram, pret tiem cilvēkiem, kuri "izgāja" Sibīrijas ceļus un atgriezās vai arī palika tur (jo aizgāja bojā) bet pat neiedrošinājās pieļaut domu, ka varētu paši sev galu darīt! Ja nu kuram bija grūti un neizturami, tad tie bija viņi! Tāpēc lai mūsdienu pašnāvnieki un viņu aizstāvji apkaunās brēkāt un vainot "smagos" ceļus - viņi tādus pat sapnī nav redzējuši! Pašnāvnieki ir vienkārši hiperegoisti, kuriem "pie kājas" ir viņu līdzcilvēki!
trusis nejaukais
t
šogad katru dienu šeit vismaz viens iedzīvotājs ir atņēmis sev dzīvību, piektdien raksta Neatkarīgā. --- man liekas tas arī izskaidro bezdarba zamazinājumu par 0.3%. pieņemu tur ir zināma korelācija.
ta ir serga
t
vajadzetu atsevisku statistiku,cik izdara dzeruma un narkotiku ietekme?
valsts atbildība
v
Un ko dara valsts, lai statistika samazinātos? Lai krīzē nonācis cilvēks tiktu pie laba psihologa, viņam par to ir jāmaksā 15Ls, valsts nesedz. Tā pat par visu pārējo, gribi dzīvot Latvijā? Maksā nodokļus, dzīvo pusbadā un esi laimīgs?!
Paija
P
Dzīvība ir svēta. Tā ir arī cieņa pret vecākiem. Nedrīkst likt apstākļiem valdīt pār savu gribu. Zinu, ko saku.
...
.
Liela daļa potenciālo pašnāvnieku ir izbraukuši uz ārzemēm.
zvirbulēns
z
O, jā, vajag aizliegumus un sodus, visiem un katram, pāsnavnieku radiniekus jāsoda divtik! Tagad aizliegšot reklāmas stendus likt uz māšīnām, kaut Vienotība domā, ka reklāmu vispār jāaizliedz! īsāki sakot - Latslāvija īstenā, un tie tik ziediņi, jaunkomunisti rullē!
ANDRS RIKA
A
No viniem tapat lielas jegas nebutu ... vini diezvai balsotu par MUMS !!!
Mona
M
Bezdarbs, dārga veselības aprūpe, niecigs atbalsts bērniem un gimenēm, un bezcerīga valdība, kas tikai aizņemas - neviens nav drošs par saviem bērniem, nākotni. Ja tā turpināsies vēl ilgi, šī statistika paliks aizvien drūmāka.
ABSURDS
A
Zivtiņ ,visiem jānēsā obligāti ķiveres,jostas un vēl velns sazin kas,jāaizliedz virvju pārdošana,jānojauc mājas kas augstākas par vienu stāvu,utt,utt.Un vēl vajag sodīt pašnāvniekus,ieteicams uz sutkām.Ko vai šinī gadījumā zarna par tievu?Vajag tik aizliegumus ,aizliegumus ,un vēlreiz aizliegumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas