Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kehris: Zatlers pārzina vislabāk no prezidentiem, ko jūt iedzīvotāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Daudz kam var piekrist,,Tikai nepamet doma,ka autors līdz galam neizprot Satversmi,tajā izteikto vietu Prezidentam.Tādā veidā mazinot Saeimas un valdības lomu procesos.Spriedumi veidoti uz prezidentālas republikas teorētiskās bāzes.Tas viss saprotams,ja ņem vērā Kehra izglītību un komunistisko pagātni un dzīves pieredzi.
vilis
v
Kas luncina asti - suns asti vai aste suni?
Ēriks
Ē
Lasi spriestu par to, cik patiesas ir Zatlera jūtas, vai pašam nebūtu jāzin, ko tauta jūt un domā? Bet Kehris tač' nekad nav bijis ar tuatu. Kehris pats no tautas zin tikpat, cik cūka zin ko domā spēkbarība!
un
u
Vislabāk zina, ko domā iedzīvotāji, sniedzot aploksnes.
jautrais
j
.. sākas prezidenta vēlēšanu bums...pasaku stāstītāji izlīduši no aizskrāsnes...
J
Prezidents Zatlers tautai patīk. Gribētos, lai Zatlera kungs vairāk ietekmētu premjera Dombrovska budžeta sastādīšanas procesu. Process iet kūleņu kūleņiem.
Fu
F
Nu gan sasmīdināja! Ko jūt iedzīvotāji... Ko viņš pats jūt, kad 5 tk mēnesī jānoēd? Vai nav vēdergraizes?
pilsonis
p
viņš bija CK instruktors. un varat 3 reizes minēt kas viņam pamatā uzcepa to pašu ''diždarbu'' marksisma politekonomijā!!! :)))
Oma - Juulis
O
Mūsu prezidentiem gan nekāda dižā vara nav dota, lai ko manītu valstī, viņien ik mirkli jādomā par sava krēsla stabilitāti! Zatlers nejūt neko, jo viņš (ar kundz) nemitīgi spēlē teātri, un piedevām ļoti slikti, un tas ļoti traucē!
pilsonis
p
Kehris savulaik man marksisms ļeņinisma universitātē man mācīja politekonomiju,tas ir viņa lielākais sasniegums ekonomikā.Visiem jau toreiz neļāva mācīt.,vajadzēja pielaidi,koizsniedza st''ura māja.
Valdis
V
Ko gan kaut kāds tur "zelta roku" laureāts, saprot no tā, par ko domā tauta?
Juulis
J
Vislielākā atbildības nasta par Latvijas likteņa ievirzi gulstas uz Gunti Ulmani. Viņa laikā sākās privatizācija, banku veidošanās un to pirmā krīze. Patreiz redzams, kāds diletantisms toreiz ir valdījis. Diemžēl arī Rietumu speci mums nenoderēja. Tos var salīdzināt ar auniem, kas aitas ved bezdibenī, ja vien tā nebija tīša kaitniecība. Bet tepat blakus ir Polija, mēs taču varējām uz to skatīties un ņemt par paraugu. Arī patreiz Polijas pieredzi nevajadzētu noniecināt.
Oskars>I.Gr
O
Es negribu nevienu apvainot , bet nevaru skatīties uz cilvēkiem kuriem ir nospļauties uz manu Latviju un tās PILSOŅIEM. Es cenšos būt godīgs un godīgi pildīt savu darbu,bet neciešu zagšanu un zagļus , lielos aizņēmējus,kuri ņēmuši bankās vairāk kā 10000Ls,jo neticu kad viņi to naudu bija domājuši atgriezt ,jo godīgi strādājošam cilvēkam Latvijā tā bija liela summa un kur vēl vairāk.... Kādēļ Jūs tās sievietes nenodevāt POLICIJAI ,laikam Jums nauda bija zagta.....????? Valdībā nevar būt cilvēki ar tūkstošiem Ls parādu bankām un noguldījumiem ārzemju bankās , jo tur kaut kas nav godīgi.(vai nu esi parādos,vai tev ir uzkrājumi ) Kāpēc Zatlers neatlaida Saeimu,nobraukā Latvijas aizņemto naudu,nepalīdz trūcīgajiem,iznīcina skolas ,slimnīcas,kāpēc viņš ārsts ņēma no slimniekiem KUKUĻUS,kāpēc viņš labs ārsts gāja par prezidentu un noveda Latviju BANKROTĀ, Kāpēc Jūs domājat kad es gribu apvainot GODĪGUS cilvēkus man tas nekad nav bijis prātā , jo vecāki man vienmēr lika dzīvot godīgi un taisnīgi nevienu neapvainot. Kad Latvijā būs GODĪGA VALDĪBA ???????
hm
h
jocīgi,,,Liza..hm
I.Gr.
I
Kaadeelj Oskars bez jebkaadiem pieraadiijumiem muljkjiigi izrunaajaas un apvaino ? Vai Oskars pats ir bez vainas ? Man pasham bija neliela saskars ar muusu kopeejo Latviju. Bet mani manos maksaajumos neapzaga vis valdiiba, bet gan divas gluzhi vienkarshas latvieshu sievietes. Taatad buusim uzmaniigaaki: kaada tauta taada valdiiba! Un ja gadaas godiigs premjers, tad par to jaabuut pateiciigam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas