Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Keris pārmet Vienotības ministriem izdabāšanu bankām un aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Tāda "TROIKA"Latvijas strādnieku šķirai - KERIS,VERZE,KRĪGERS!Tā trijotne tik ļooti atgādina PSRS "arodbiedrību"aģitbrigādi,stahanoviešu reklamētājus.Stipri izskatās,ka biedrīšiem īstā arodbiedrību sūtība ir gana sveša.Tāda sava PR veidošana gvelžot glupības vadoties no tā,kuras partijas amatvīri ir vai nu jāaprej vai jāpaslavē.Krīgers taču pabijis Maskavā !!!! "darba pieredzē"!!!Kaut ko TĀDU/ ES valstī pēc 50 g.okupācijas/ piedzīvot ,zinot KĀDAS !!ir Krievijas "arodbiedrības" var atļauties TIKAI Krīgers! Kā Zīle raksta "Uz priekšu - ATPAKAĻ PAGĀTNĒ!" Vai bija vajadzīgas barikādes,KR|ĪGER,VERZE,KERI ?
Dace - Dika
D
Dikti jau skaisti skan par to redzējumu, bet tie ir tikai tukši vārdi! Kādu redzējumu Tu gribi sajust izlaupītā, lidz ubaga tarbai novestā valstī? Galvenais redzējums - izkulties no mēsliem, bet to pašu procesu traucē lieli un mazi zaglēni, kuri klabina zobus jauniem kampieniem!
ziv3
z
Jā, jā visi tev nabagam dara pāri. Es ar Aināru kopā paraudi, varbūt ka paliks labāk, vai arī pie savas Zīles iet, viņš tev tēvišķi paglaudīga galviņu. Nabaga latvju bāleliņš :) Pie tam ar halucinācijām mokās - "jenotiņi" viņam traucē mieru. A tavos murgos nerādījās "ruksīši" kas sajāja Valsti un notinās, bet tagad no aizgalda dod gudrus padomus? Bet tev jau mīkstie patīk, vai ne?
Sirmais
S
Arturs M
A
Vienkārši pretīgs esi ar savu lielīšanos. Domas gigants atradies! Mazais jenotu _irdieniņš.
Kera kungs!
K
Eiropa naudu mums aploksnītē nedod: tā ir arī jāatdod!
Dika
D
Valsti ir jāvada cilvēkam, kam ir redzējums par valsts nākotni un šis skatījums sakrīt ar iedzīvotāju interesēm! Šobrīd valsti vada cilvēki, kas pilnībā ignorē iedzīvotāju intereses.
ziv3
z
Un tevis pēc tāds Zīle vai cits klauns kaut ko izdarītu vairāk šai situācijā. Bērniņ, cik tev gadu? Tāds naivums kā piecgadīgam. Nēesmu es ne Vienotības ne kas citas partijas atbalstītājs, ko nevar teikt par tevi. Gribās lai premjera vietā sēž tādi paši sūdabrāļi ka tu? Varu iedomāties kāpēc tas tev ir tik svarīgi. Sēdi savā kantorī, turpini urbināt degunu un sapņot par treknām shēmām.
Arturs M
A
Tavs Vienotības Dzēks Dobrovskis patiešam tikai muld un tu kā Vienotības tirsējs patiešām esi apnicis.
jēē
j
ķeri, gan Tevi pieķers pie likumpārkāpumiem !!! pats zini, kādiem, jēē
ziv3
z
Kāds Ulmanis? Kādi darbi? Palasi mazliet grāmatas uz papēti, kas tad notika tai 34. gadā, kāpēc patrieca Saeimu, un kā viss notikās. Kā jūs man tirsēji esat apnikuši, visu laiku viens un tas pats - grāmatu neesmu lasijis, bet viedoklis ir. Man ir pofigs - vai Dobrovskis ir Repšes vai kāda cita skolnieks. Dzēks dara ko var, pārējie tikai muld.
morgenstern
m
tūlīt jau nāks jaunas vēlēšanas un šis partiju diktāts tiks pārtraukts ------------------------------ Nekas netiks pārtraukts, viss ies pa vecam - tur jau ir tā nelaime.
klusais-2
k
Var jau būt ,ka Keris ir demagogs,bet viņa teiktajam var tikai piekrist-mūsu valsti pārvalda starptautiskās" mafijas"(ne īstā mafija) ielikteņi.Lai labāk izprastu lietas būtību,iesaku izlasīt Džona Pērkinsa grāmatu"Ekonomiskā slepkavas grēksūdze".Viņam ar Latviju nav nekāda sakara,bet viņa grāmata skārtās problēmas ir aktuālas arī mūsu Latvijā.
Arturs M
A
Redz, es lasu LR Satversmi un tur rakstīts, ka valsti vada pilsoņu ievēlēts Parlaments- Saeima nevis kāda partija. Tāpēc ir Satversmes pārkāpums, ka tikai partiju saraksti un tajos iekļautie tiek ievēlēti saeimā . To pirms vēlēšanām konstatēja zinoši juristi un iesniedz prasību Konstitucionālajā tiesā, bet tā formālu iemeslu dēļ šo lietu nozūmēja. Bet nekas tūlīt jau nāks jaunas vēlēšanas un šis partiju diktāts tiks pārtraukts. Pilsoņi Saeimā jāpārstāv pašu pilsoņu izvirzītam un atsaucamam deputātam , tad arī Latvijā reiz būs kārtība. Un Prezidentam jābūt zinošam un pieredzējušam, lai to tādi padomnieki nevarētu stumdīt un grūstīt. Par tādu uzskatu Roņa kungu.
lauķis
l
Kā apnikuši tie demagogi keri, krīgeri ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas