Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Keris: pēdējā laikā valdības kļuvušas imūnas pret iedzīvotāju protestiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu nu
n
Keris, Krīgers, Sūna....Īstie pārstāvji atradušies, slikti paliek, viņu taukos mūļus ieraugot. Spēlē dižos darbiniekus, patiesībā silda tikai savas pakaļas.
muris
m
Ja atmiņa neviļ, tad pēdējā laikā vispār nekādas lielās protesta akcijas nemaz nav bijušas. Vienīgi kultūras nozaru studentu akcija pret budžeta vietu samazinājumu, un arī tad valdībai ļipa noraustījās. Ko mūsu arodbiedrības vispār ir noorganizējušas? Kāpēc lai valdība ieklausītos arodbiedrību bezzobainajos šļupstos un vaimanās? Arodbiedrībau vadītājiem ir pārāk dārgas savas iesēdētās vietiņas, tādēl viņi pavaimanā, kabatā paviksta dūrītes un - ak!nukotadmēsvaramizdarīt.
Ieva
I
Varbūt vaina to protestu iedvesmotājos. Kā, piemēram, veselības aprūpē: Rozenātle slikta, slikta (lai kāds būtu šaubījies), taču jaunais ministrs tik labs, tik labs.....Kaut kā rodas iespaids, ka tie tur visa veida augšās ir visu sarunājuši, tāpēc, kamdēļ vispār protestēt?
KUKU
K
Es uz stulbībām neatbildu .
He he...
H
Kur tad atbilde, jenotu muldoņa.... he he... uz manu piedāvājumu atdot tautai 29 miljonus, kurus nolaupīja jenotības kempers? Hi hi....
Fortūna
F
Ja varai [te domāts ne tkai redzamās politiskās marionetes,bet arī politkrimināls kurš aiz tām stāv ] un tās izveidotajai sistēmai pamatmērķis ir nodrošināt netraucētu trekno eksistenci iepriekšminētajiem,tad tiks atļauti,organizēti un atbalstīti tikai tādi protesti kuri neietekmēs valsts izrīšanu. Uz tiem protestiem kuri var reāli patraucēt šai izrīšanai vai tādi kuri nav zem kontroles protams ka imunitāte momentā izzudīs lidz to apspiešanai,aizliegšanai un noslēpšanai. Piem: Uz Bausku momentā Alfu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jāpiezīmē ka mūsu varas politkrimināla elitei ir bezgalīgi noveicies ar smagi aptaurēto postpadomju tautu,kurai pa okupācijas laikiem smagi tika un nepārtraukti tiek degradētas tās morālās vērtības,kuras ir nepieciešamas civilizētas valsts izveidei. Noveicies ka tos nepilnos 2 miljonus vēl kaut kā tīri stabīli spēj pabarot lai nepieļautu badu līdz kritiskās masas robežai. Noveicies ka aktīvajam slānim,lai nodrošinātu kaut cik jēdzīgu dzīvi ir iespējas aizbraukt prom. Noveicies ka pateicoties okupācijai Latvija ir zaudējusi gan Sibīrijā gan migrācijā labāko pusi nācijas. Noveicies ka Latvijas tauta sastav no vairākām nācijām un jebkurai pēc vajadzības tīri veiksmīgi var ieborēt ka pie tām visām nebūšanam vainīga tā otra nācija. Noveicies ka droši var internetportālos publicēt tādas tēmas lai regulāri notestētu lumpeni uz (ne)bīstamību. Noveicies ka....................!!!!!
DD1
D
Otrs Sūna,- mūžīgais oportūnisms.
kobra
k
Jāatkārto 1934. gads !
.
.
bet vispār, ja godīgi - manuprāt šādas lietas un šādus uzsaukumus drīkstētu izplatīt tikai cilvēks, kuram pašam biogrāfijā nav neviena melna plankumiņa, kurš ir spējīgs sekot idejai, kuram ir ideāla reputācija un kuram tauta tic un ir gatava sekot. kera gadījumā tā ir tikai tāda muldēšana un kūdīšana, neko pretī nepiedāvājot, un baļķi savā acī neredzot. pats ņem aploksnes ne sliktāk par zatleru, un noteikti skauž, ka zalters aploksnes ņemdams tika godā un slavā, bet šis ne. ir tak kaut kā sava popularitāte jāvairo, ko padarīsi. vemt gribas no šitā populista.
tāpēc
t
Bail iedzīvotājiem piketēt un demonstrēt........ no valsts-bandīta bail
Uz priekšu!
U
Keri, dodies uz Ziemeļāfriku - tur tevi gaida!
KUKU
K
BAIGIE IELĀS GĀJĒJI , SMIEKLI NĀK . VAR VIENĪGI BRĪNĪTIES UN NENOBRĪNĪTIES PAR JŪSU STULBUMU.
Mantrausis
M
Domāju, ka Ingrīda Circene ir vienīgais cilvēks, kam pēdējos gados ir vismaz kaut kāda politiska doma veselības aprūpes sakarā. PROTAMS, strīdīga, apspriežama, maināma, bet vismaz - ir! Veselības ministrija līdzīgi kā izglītības nozare vada un strādā ar to, kas ir, nevēloties neko mainīt. Man šķiet, ka 20 gados ir iespējams saprast un izvērtēt problēmas, rodot tām risinājumu. Keris gan neuzdod jautājumus: kas noticis ar aparatūru un ēkām slēgtajās slimnīcās, kāpēc LV vajag lieltirgotavas un obligāti, kāpēc arī medicīnas nozarē, kas vistiešāk skar cilvēku, ir tēma: Citur ir tāpat.... Es skatīju dažu ārstu viedokļus: Kā var būt arguments - Nekur pasaulē tā nav.. Lai nav - pie mums būs! Manuprāt, tā ir jāstrādā! Starp citu - vai ir kaut hipotētiski novērtēts iespējamais zaudējums, kad atvērsies Vācijas-Austrijas darba tirgus? Vai kāds seko situācijai - kaut vai detektīvfilmas līmenī? Es pats zinu 5 medicīnas speciālistus, kas enerģiski atkārto/mācās vācu valodu un gatavojas... Vai to zina arī ministrijā?
zaglers
z
Ja naudu nav kur ņemt,tad ''kundziņiem'' vajag pārstāt melot tautai,beigt zagt,un turpināt celt algas sev ! Arī par to tauta var iziet ielās...
He he...
H
Vienu avotu tūlīt tev, jenotu KUKŪ, tūlīt pateikšu.... he he... no budžeta jāizņem sponsorējums jenotu kempera draudziņiem 29 miljonu latu apmērā.... hi hi... vai tas ir maz ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas