Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ķīlis: Jāsatraucas par attieksmi pret valsti nevis plāniem aizbraukt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pakaļa
P
Es domaju valsts ir labi pelnijusi musu attieksmi. cienu nevar sagaidit, lugt ta ir jā noplna, un lidz šim muūs valdības starošās gaismas nav pat sava algas nopelnijuši.
Aija -jumors
A
Absolūta patiesība!
kastanis
k
ķīlis ir pilnīgi nepiemērots šai prezidenta komisijai tāpat kā tur esošā Golbeva un Auziņš un daži citi. Viņu ideoloģija ir samākslota un lišķīga, daži tur jau strādājuši čekai, daži laikam tagad kalpo sorosītiem un tādiem kā niknuma nosūcējiem, lai ar šādiem tekstiem apmulsinātu tautu. Kad reiz prezidents atjēgsies, ko viņš tur savā azotē un kā tas bojā viņa reputāciju?
andris
a
Īrijā atšķirībā no Latvijas valdība rūpējas par tautu. Ne jau tikai naudā ir atšķirība, bet cienīgā attieksmē pret cilvēkiem.
pro
p
000 08.12.2010 22:53 Ar Latviju notiks tas pats, kas ar Īriju notika. Puse no valsts cilvēkiem aizbrauks. Tie kas sazagušies, paliks. Beigās ienāks un politiku noteiks tikai ārzemju invetori, un pēc gadiem 30 Latvijā runās krieviski vai angliski. -------------------------------------------------- ------------- Nefantazē. Runās ķīniski. Sāc jau mācīties...
Juha
J
gvido » Lellei 08.12.2010 23:55 nesaprotu... Tavs beerns un vina sieva - katrs saneema paari par 1000Ls uz rokas un "seedeeja" 42 kvm dziivoklii!!?? :-) Ir gan vins Tev skops padevies... :-) Nu, protams. Vareja tach panjemt dzivokli kaadaas teraseees ar ikmeenesha maksajumu 550 ls + komunaalie, ne?
Runcis
R
Man tas nav mierinājums.
Ja politiķi varētu, ...
J
tad tie arī slēptos aiz segvārdiem. Diemžēl, tas nav iespējams, un tad tie maskē savu neizdarību atrunājoties ar visādiem ārejiem faktoriem (Eiropas Savienības uzspiestais, pasaules ekonomikas krīzes rezultāts), kas traucē viņiem realizēt iecerētos darbus. Tā arī nevar saprast - kas traucē valsti 20 gadus izstrādāt attīstības plānu Tautsaimniecības nozarēm? Varbūt personīgās biznesa intereses, kurām vispār nav nekāda sakara ar to, vai tautā eksistē kautkāda saimniecība.
Hrens Hrenovijs
H
Patiesi patiesi pats vairs nesaprotu , kāpēc braukšu prom uz Īriju lasīt sēnes . Nesaprot, jo alga šeit Latvijā man ir laba, par sēņu lasīšanu saņemšu četras līdz sešas reizes mazāk. Latviešu valoda valstī ir valsts valoda. Ja Latvijā esi bezdarbniekos, valsts dienā maksā 100 latus, (jāatzīst , ka sākot ar nākošo gadu vien 80 latus dienā, )bet tik un tā ir pietiekami. Pensionāri Latvijā aprūpēti no valsts un apčubināti, pensijas ir gadu tiek indeksētas. Valsts ik gadu laukos atver jaunas mazās skolas, un bērnus ar skolas autobusu pieved pie pašām mājām. Sievietes maitas gan izlaidušās nedzemdē, lai gan Latvijas pabalstu sistēma par trešo bērnu visdāsnākā iekš EU. Ceļi bez bedrēm, lētākā degviela iekš EU, nodokļi par autotransportu – smieklīgi. Latvijā ir labi sakārtota un funkcionē sociālā sistēma. Prezidenta paspārnē esošā SAC vadītājs tur rūpi par iedzīvotāju attieksmi pret valsti vai ik dienu. Arī es nesaprotu, kāpēc apmēram 20 % iedzīvotāju vēlas aizbraukt no šīs leiputrijas zemes uz citām valstīm , kur apstākļi ir daudz daudz daudz sliktāki? Vai tiesām nepateicība ir pasaules alga Kīļa kungs?
Arturs - Pensionars
A
Faktiski ir 3 grupas.Īstie ekonomisko problēmu atspoguļotāji,kuriem turp šurp svārsta likums ir izdzīvošanas jautājums,otrie - pasaules "labās vietas "meklētāji,trešie,latvieši kuri vienkārši nevēlās dzīvot krievu Latvijā,politiskajā vidē,kas neko nedara,tikai muld,ka darbojas latviešu interesēs.Uzskatu,ka lielākā daļa no 19 % ir tieši pēdējie.
Hrens Hrenovijs
H
Ļīķa kungs, pilsoņi aizbrauc ar ātrumu 30 cilvēku dienā dēļ tā , ka satraukti par valsts attieksmi pret pilsoņiem un ne savādāk! Muldēšana par to ka neiesakņojas ir tpatiesi. bīstama. Skat kaut vai Vāciju. Tur turki "iesakņojās "un nekādi braukt atpakaļ netaisās. Ūdens pret kalu netek. No laba uz sliktu nebēg!
fiksais
f
Viskrutākais ir tas, ka pa lielalm ES nauda tiek apgūta tieši šadā veidā, kā tu apraksti. Jautājums vai tā ir ES absolūti stulba darbība vai bāleliņu aprobežotība? Lielākā daļa ES naudas tiek izlietota vai nu jumtu būvēšanai nomaļa pļavā vai utopisku megaprojektu pētīšanai. Es vairāk sliecos uz absolūtu destrukciju no ES puses (apzināta kaitniecība?), jo palielam mēs tikai iztulkojam direktīvas kā un kur tērēt naudu - un tās pēc manis pieredzētā ir Orvela literatūras cienīgas!
:)))
:
"..... jo lielāks bardaks valstī, jo vieglāk valdošajiem piebāzt savas kabatas. " Tas jau ir tas laukums, un tā jai ir tā ĪSTĀ SPĒLE, un ir, kas to visu kompleksu tīri labi pārredz "Dombrovskis šobrīd kā futbolspēles tiesnesis nekontrolē kas notiek spēles laukumā, bet gan cītīgi savā blociņā raksta, skaita, rēķina tai vietā lai sekotu spēlētāju uzvedībai un spēles gaita, lai pārkāpējus noraidītu un sodītu." ....... un tas blociņā rakstītājs nav laukuma tiesnesis .... nu - autus skatīties, ja nu vienīgi ..... ar rūpi par to, ka pašu kāds no federācijas nepaprasa staigāt prom par kādu nejaušu fušieri . .
Dia
D
cilvēkiem ir izvēles brīviba un tas nenosaka attieksmi pret valsti, vispirms tā ir iekšēja motivācija.
I.Gr.
I
Vilnim Kazaakam ir taisniiba! Priecaajos par vinja komentaaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas