Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ķīlis: Partijām nerēķināties ar vēlētāju viedokli būs pašnāvnieciski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Pirmajā acu uzmetienā liekas, ka Ķīlis šoreiz diezgan pareizi raksta.
Juris
J
Man liekas - sakarīgs domu gājiens.Viss jaunais nāk ar grūtībām ļaužu prātos.
Lēmums
L
Ķīli, beidz pelnīt uz caurkritušā prezidenta muļķību, kas tev ilggadīgi maksāja par tukšu gvelšanu un gaisa grābļa reformēšanu! Liecies mierā un pazūdi, kamēr nav sākts atprasīt izķēpāto honorāru!
Kīlis ir malacis,
K
par to vien,ka kopā ar Exprezidentu Zatlera kungu, palīdzēja praksē ieviest visiem tik svešo politisko atbildību,bet šobrīd to izjūt ļoti daudzi ne tikai 100 gudrās galvas,bet arī galvu apaugums utt.
  • 2
  • 1
Evija
E
Ja ir tāds saulvedis kā Ķīlis, tad ienaidnieku nevajag.
haralds
h
tās partijas jau pašnāvējās 20 gadus!
***
*
Kaut kur jau dzirdēts. Ķīlis būs atkal salasījies Iļjiča, kas Ļeņins, darbus. Tauta visu labāk zin. Jo zemāks vispārējais zināšanu līmenis, jo labāk zin! Tādēļ ir valdība, lai realizētu tautas sakārtotu dzīvi. Ieliek muļķus un tad brīnās, ka cilvēkiem jābrauc projām. Tas pats Saulvedis ielika Pīļknābi. Darbojies Voldiņ, darbojies. Bet, labi apmaksātasi lauku zēns, Ķīlis tik kūda uz idejām, kas nav cienīgas saprātīgam cilvēkam
nana
n
Būtu nu licis tām `idejām` mieru. Vajadzīgs elementārs godaprāts, vārdu un darbu saskaņa, vēlme uzlabot tautas dzīves līmeni. tad varēs arī `idejas` ucināt.
!
!
Ja V.Z. izgāzīsies, vislielākā vaina būs jāuzņemas šim GAISA GRĀBSLIM ĶĪLIM!!!
jautājums
j
Partijām nāksies ar vēlētāju viedokli rēķināties regulāri un daudz biežāk," sacīja Ķīlis. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kā nu nē....Nāksies! Un tāpēc es, un Ingūna arī, pirms nākamajām velēšanām gribētu redzēt skaidru saturisko piedāvajumu Lūdzu katras partijas piedāvājumu par 1. Budžeta konsilidācija 2012.gada budžetā 100-150 milj.apmērā Katras partijas piedāvātās pozīcijas. 2. Piedāvājums, kur atrast līdzekļus parādu nomaksai SVF. 3. Pensiju politika Kurš iestājas par samazinājumu, bet urš par indeksāciju 4. Reformas izglītbā ko kurš piedāvā. Kam maksas, kam bezmaksas 5. Reformas veselības aizsardzībā Tieši tas pats.Ko lūdz kurš piedāvā 6. Politikā par valsts uzņēmumu privatizāciju Kurš par, kurš pret 7. Nodokļu politika 8. Valsts valoda Un lūdzu skaidrus piedāvājumus, nevis variācijas par tēmu-es būšu godīgs! Jo es kā vēlētājs gribu bieži un regulāri gribu pārčekot partiju solījumu izpildi...
citāts nr 1.
c
Ķīlis: "Būs jādomā, par to, kā mainīt lietas, nevis saglabāt stingru mugurkaulu" Ķīlim šķiet, ka vēl neesam pietiekami zemu klanījušies. Taisni otrādi - tagad kā reiz nepieciešams mugurkauls, bet tāda nav nevienam. Ja kāds tic, ka Zatlers darīs kaut ko savādāk par Vienotību vai Saskaņas centru, tad viņu gaida tikai vilšanās.
nr2
n
nākamais sorosīds ierunājas, būtībā šo sarakstu var pilnveidot
He he...
H
Vai tas ir brīdinājums abiem siāmas Voldiņiem .... he he.... nekalpot ārzemju kungiem.... hi hi.... un beidzot par tautu domāt.... ha ha.... Tā jau nu SVF iztapoņa ķeilis nedomāja.... ha ha.... Tagad pēc viņa ieteikuma Zaptes pārteja pasludināja maksas augstāko izglītību bauriem, tikai valsts pamaksātu medicīnu ar ātrajiem uz kapiem un totālu valsts īpašumu privatizāciju Vienotības un Zaptes pārtejas ārzemju saimniekiem.... he he....
Rozekrese
R
Esmu ieguvusi ticibu, ka bus labak, pakapeniski klustam labaki. Lai mums izdodas!
J
Muļķības! Būtu labāk pastāstījis, kā notiek tā rēķināšanās. Emsim pat naudas koferītis pazuda no lielas rēķināšanas un rēķināšanās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas