Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ķīlis: vēlētājs ir kā samulsis lauku jaunietis pilsētā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Kā jau muļķu zemē-ļoti daudzi nesaprot kas ir kas.....
Terorists
T
Un tā mēs izšķiežam dabas bagātības-MEŽUS.Nepietiek ar to kad ĒĶIS,ŠĶĒLE&CO TV GVELŽ PAR DEVIŅIEM MĒMAJIEM,BET NU ARĪ UZ VĒLĒŠANĀM DRUKĀ MAKULATŪRU KO PĒČAK NAV KUR LIKT. JA VĒL BŪTU PAPĪRS KO UZ NAGLAS UZSPRAUST TAD SAVĀDĀK,BET JA SLĪDĪGAIS TAD AR ATTIECĪGAS VIETAS NOSLAUCĪŠANU TĀ PAŠVAKĀK.
!
!
Manā rajonā šorīt sētnieces vāc PLL sadrukātās trīs reklāmas avīzītes. Neviens tās, izskatās, nelasa. Es šos cilvēkus labi saprotu.
Juhans
J
Nav ko mulst. Jābalso un viss. Par sirdsapziņu.
čangals
č
Velētājs grib pielikt visus jūs elles zeļus pie sienas, tikai nezin kā to izdarīt.Vēlētājs ir piečakarēts un apzagts pateicoties tadiem mērgļiem,kā tu Robert un visa tava žīdiskā sabiedrība.Tavā sejā ir rakstīta Latvijas nelaime.
malacis
m
izraadaas tas kjiilis nemaz tik gudris nav... ps. malacis ir tas, kas pietaisa bikses un izmaksaa pats :D
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Saskaņas Centrs ir absolūtais ļaunums, kas draud ar 1918. gada Latvijas Republikas noārdīšanu. Par Labu Latvijai - šie pielīdēji prokremliskajiem spēkiem kam prātā princips "ka tikai mana kabata pildās" - ir vēl bīstamāki par Saskaņiešiem! Tāpēc ir jāiet uz velēšanām, jo: Tu esi kungs! Un Tu esi augstprātība un lepnība! Un tev būs lemt un valdīt pār sevi pašu un savu tautu, un nevienam citam! Un tev būs iznīcināt tavus ienaidniekus, jo tu esi Kungs!
ha..ha
h
..nē es nesmu ''apmulsis kā lauku puika pilsētā''..!!!!!!!!!! ..vai tik daudziem vāvuļotājiem neiestāsies apmulsums..kā ''mazam puikam kurš netīšām bikšeles ieslapinājis..!!!''..pēcvēlēšanu rītā!!!! ..lūk ķīļa kungs ..par to padomājiet!!!:))
kas maksā
k
Kas tam murgotājam maksā algu un no kādas naudas
anonīmais šakālis
a
Nav pieredzes demokrātijā. Ņemot vērā, ka lielākā daļa vēlētāju ir psrs produkts, čekas presēts, ar komunismu smadzenes skalotas, es teiktu, ka vēlētājs ir dezorientēta lauku pensionāre, nokļuvusi Rīgas centrāltirgū, kurai vietējā tirgus Maņa iešķiebj vecu desu un vēl nošmauc uz svaru.
Klauns
K
Mēs nākam! Skaties vēvēvē parunpret lv. Domā, par ko balso!
marfa
m
ķūlis ne ķīlis!
Vika
V
Tas patiešām ir jautājums, kam uzticēties, jo visi, kas pieteikuši sevi kā citādus, godīgākus politiķus, tāpat ir pievīluši vēlētājus. Tas pats jaunais laiks, kas vispirms baznīcā zvērēja gādāt par tautas labklājību. Tas viņiem pēc tam netraucēja ieņemt krēslus padomēs, vizināt bērnus ar dienesta auto, solīt, jo kā var nesolīt, griezt naudu tiem, kam tās jau tāpat nav...
Terorists
T
Atvainojos-jo nezin kuram oligarham izpatikt.
de
d
Sociālantropologam Robertam Ķīlim Latvijas vēlētājs liekas tāds, kas sev īsti netic, brīnās un nesparot, kas notiek. ______________________ Tikai ne es, jau tagad skaidri zinu, ka balsošu par Visu Latvijai - vienīgajiem, kam rūp latviskās vērtības, visi pārējie tās var uzlikt uz kompromisu galda, ja nu vienīgi vēl izņemot PS, bet man ir pilnīgi nepieņemami viņu bloka uzstādījumi nodokļu jautājumos. Nedrīkst šobrīd turēties pie augstiem nodokļiem - tā ir tuvredzība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas