Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Kļaviņš&Slaidiņš LAWIN ir atzīts par labāko advokātu biroju Latvijā

LAWIN advokātu biroji Latvijā un Lietuvā jau otro gadu pēc kārtas ir saņēmuši Starptautiskās advokātu kolēģijas (International Bar Association) oficiālā pētniecības partnera, starptautiskā izdevuma Who's Who Legal balvu, tiekot atzīti par 2009.gada labākajiem advokātu birojiem savā valstī, vēsta birojs.

Izpēte šajās divās Baltijas valstīs tika veikta jau otro gadu un, apkopojot tās rezultātus, LAWIN advokātu biroji Kļaviņš&Slaidiņš LAWIN (Latvija) un Lideika, Petrauskas, Valiunas ir partneriai LAWIN (Lietuva) arī šogad tika atzīti par labākajiem katrs savā valstī (Igaunijā šāds pētījums pagaidām netiek veikts).

«Šī balva, ko mūsu biroji saņem jau otro gadu pēc kārtas, ir nozīmīgs apliecinājums LAWIN uzticamībai un profesionālajai darbībai. Tā pierāda, ka mūsu ilgstošie, gadu gaitā īstenotie pūliņi, lai sniegtu mūsu klientiem visaugstākās kvalitātes juridiskos pakalpojumus un saglabātu savas vadošās pozīcijas, nav palikuši nepamanīti un ir tikuši atalgoti,» saka LAWIN vadošie partneri Filips Kļaviņš (Latvija) un Rolands Valiuns (Lietuva).

Katrs LAWIN birojs ir guvis spēcīgu un daudzveidīgu pieredzi vairāk kā 16 gadus darbojoties īpaši sarežģītos apstākļos (tikko tapušā, tad strauji augušā un, visbeidzot, dinamiski mainīgā Baltijas tirgū), vienlaikus pastāvīgi pilnveidojot savas prasmes un kompetenci, kas ļāvis nostiprināt LAWIN kā reģiona vadošo advokātu biroju reputāciju.

Lai arī investoriem nav viegli pašreizējā globālā ekonomiskā klimata apstākļos, it īpaši Baltijas reģionā, LAWIN partneri tomēr pozitīvi raugās nākotnē un, atzīmējot savas Baltijas alianses piekto gadadienu, ir gatavi sniegt atbalstu saviem klientiem gan pašreizējos tirgus apstākļos, gan iespējamās nākotnes situācijās, palīdzot tiem veiksmīgi sasniegt izvirzītos mērķus.  

Who's Who Legal, Starptautiskās advokātu kolēģijas oficiālais pētniecības partneris, pasludinot savus 2009.gada pētījumu rezultātus, piešķīra balvas advokātu birojiem un atsevišķiem juristiem, pamatojoties uz visaptverošiem, neatkarīgiem juridiskiem pētījumiem, kā arī tūkstošiem atsauksmju, kas tika saņemtas gan no klientiem, gan privāti praktizējošiem profesionāliem.

Šīs balvas tiek piešķirtas ik gadu dažādās kategorijās, aptverot vairāk kā 10 500 juristus vairāk nekā 111 valstīs visā pasaulē. Balvu ieguvēji tika oficiāli pasludināti The International Who's Who of Business Lawyers 7.gadagrāmatā, kurā tiek apkopoti visi Who's Who Legal atsevišķi publicētie izdevumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas