Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

KNAB: Iekšējās nesaskaņas korupcijas apkarošanai netraucē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
doma
d
Premjers apzināti bloķē risinājumu,ļaujot "tautai un darbiniekiem rakstīt sašutuma vēstules".Tādā veidā radīt iemeslu Vilnīša lietu izskatīt saeimā.Jā,vēl jau arī vajadzīgās balsis jānotirgo. JL "godīgākā partija"negrib zaudēt tik iespaidīgu iestādi,cīņai ar konkurentiem-pietika jau ar maizīša zaudējumu:)
Valdis
V
Intrigantu kantoris...
utopists
u
īstenībā visa šī ņemšanās droši vien ir labi inscenēts teātris, kura mērķis ir panākt, ka "ļaunās peles" nodomā, ka "kaķis prom" un var nākt droši uz galda sadalīt sieru.
Buba
B
Kā jāsaprot "BIROJS nepiekrīt "? Pati ēka, mēbeles? Kaķim jāsmejas ...
Anna
A
Latvija ar KNAB situāciju var atkal ienākt pasaules vēsturē. Ir grūti atrast citu valsti, kur cilvēki formastērpos, un KNAB - tas ir vēl taču tiesību aizsardzības struktūra, publiski, strīdas viens ar otru, atsakās ievērot viņu komandiera pavēles. Bet, ja tie nepildā sava priekšnieka pavēles un rakstānebeidzamas sūdzības, tad tiem ir jābūt atlaistiem. Es nesaprotu, kāpēc Vilnitis vēl to nav izdarījis. Ja viņš nespēj jau ilgāk par sešiem mēnešiem atjaunot kārtību savā birojā, rodas jautājums par viņa atbilstību amatam. Šķiet, ka atlaistiem ir jābūt visiem trīm! Bet premjers ir pilnībā pazaudējis un nekontrolē pats šo procesu. Viņš nevar kontrolēt ne valdību, ne kontrolēt tas struktūras, kuras viņan pēc likuma ir jāpārrauga. Tomēr nav arī izslēdzams, ka KNAB konflikta tiek aizkavēts apzināti - lai novirzītu sabiedrības uzmanību no aktualākam problēmam. Tajā vietā lai cīnīties ar budžetu, cilvēkiem parāda izrādi, kura varoņi - KNAB līderi – pēr viens otru dzīvojā ētērā.
Oskars
O
Jo KNAB vienkārši baidās no Šlesera,Urbanoviča,Šķēles,Lemberga,Kalvīša un citiem Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJIEM .......
Gramatika
G
Iemācies latviski rakstīt!
Vai tu pajautāji iemeslus?
V
Katrā iestādē "kadri staigā". Un tas ir normāli. Ja nemaldos, arī KNAB skāra algu samazinājums. Pie''lauju, ka daudzi aizgāja uz privātajām firmām par drošības konsultantiem.
Muļķības!
M
Jebkurā - JEBKURĀ!! - darbavietā iekšējās nesaskaņas traucē darba procesā. Un tas nav pieņēmums, bet aksioma. Mēs katrs savā darbavietā esam saskārušies ar kolēģiem, kuri nav mums simpātiski, ar kuriem veidojas nesaskaņas un pat konflikti. Vai tie palīdz strādāt, sasniegt labākus darba rezultātus? Nē taču! Tad ko tad mums te mēģina karināt makaronus uz ausīm? KNAB nav izņēmums. Un kā izskaidrot vairāk nekā 30 darbinieku aiziešanu no šīs iestādes? Jā, var jau teikt, ka viena pagale nedeg, un arī Strīķe un Vilks nav bez vainas, bet es tomēr gribētu iebilst - kas tad bija tie 30 aizgājušie? Domāju, ka šis skaits uzskatāmi parāda Vilnīša totālo vadītāja impotenci /vai pilnīgi iespējams - sabotāžu/.
vientulais vilks
v
Ta tas nav. RIKOJUMUS KURI NEATBILST REGLAMENTAM NEPILDA.
arī prom
a
... zoss, vēža, līdakas utt. ... vilktajiem ratiem arī nekas netraucēja ... Un kustībai netraucēja ... Un jēgu, kuras nebija arī nemaitāja ... Vienkārši - nekas nenotika ... tikai alga "kapajet" ...
vērīgais
v
3.rindkopā teiktas apgāž visrsrakstā minēto! Dīvaini.
kā tad
k
samazinās, par ko tad tas liecina, vai tad par vadītāja labo darbu???
padotības kārtība
p
Nesaprotu, kādas valsts pārvaldes iestādē var būt Iekšējās nesaskaņas? valsts pārvaldē pastāv noteikta padotības kārtība, kad zemākstāviošas amatpersonas izpilda augstāksāvošu amatpersonu rīkojumus. Un, ja kāds domā savādāk, tad viņam nav vietas valsts pārvaldē. Viņam ir jākļūst par pašnodarbināto, vai jāiet uz biznesu, vai kur citur.
hosa
h
Protams,ka nesaskaņas netraucē-tas pie tam vairo sabiedrības uzticību,arī Vilnītim personīgi.Tā tik dragājiet uz priekšu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas