Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

KNAB konfliktu cer risināt jaunā darba grupā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
liekulības tirgus
l
Kā tad,nevalstiskās Vienotības organizācijas tiks piesaistītas!Tā kā visi nezinātu,kam tās kalpo! Tad nu Streļčenokam tāda pati skujota taka,kā Vilnītim.Plintniece vinnēs,jo ir nepieciešama Vienotībai.Šorīt gan pa radio pats Dombrovskis netieši atzina,ka neko nevar KNABim padarīt,jo tāds ir likums par KNAB neatkarību.Un tad patīsim atpakaļ-Kalvīti iznīcināja tieši par to,ka tas gribēja KNABim uzlikt kaut kādas kontrolēšanas iespējas.Tad viņš tika padarīts par tautas un KNAB ienaidnieku bet kases izzadzēju kantora priekšnieks baltā zirgā iejāja Saeimā! Nu tad plūcam tos augļus! Viena Anna dara ko grib,viņai viss atļauts un varas vīri plāta rociņas-mēs jau neko nevaram! Jūs negribat neko varēt,kungi!
zuze
z
Lai nu kā, bet Strīķe ir radījusi uzticību un pa visu šo laiku nav bijis iemesla viņai neticēt!
Hūgo Vācietis
H
Izkatās ka Strelčonoks ir prasti sakot >Maskavas raudzes āksts !
ar mietu
a
nu tādu Strilčonoku tak ir vieglāk stumdīt ! Strīķi jau grūtāk ! Bet tas Strilčonoks arī ir apvainojies uz to Strīķi ka nesaka kuru šai naktī ņems priekšā ! Ja zinātu ...varētu tak draugus pabrīdināt !
  • 2
  • 1
riebeklis
r
nu...Maskavai jau dupsi nobučoja arī Dombrovskis ar Lata noņemšanu ! Būtu interesanti zināt kā Maskava samaksāja Dombrovskim ...naudā vai graudā par eiro ieviešanu .......
  • 2
  • 2
jā!
j
Vienmēr aizdomas, ka kāds no padotajiem nesāk pārāk daudz domāt pats!
  • 3
  • 1
beta
b
Ne pārāk sen atceros Streļčenoka uztraukumu (par to satraucās arī Vilnītis), ka viņam nav informācijas par Strīķes plānotajiem operatīvajiem pasākumiem. Tā teikt, gribam zināt! Vai tik te neslēpjas problēma?
re!
r
Nav īsti sadalīti pienākumi, un priekšnieks visu grib zināt!
  • 1
  • 0
paldies J.Strīķei
p
Nepārliecina mani Streļčenoka un viņa grupējuma darbība. Žēl, ka tādas iestādes kā KNAB vadībā ir tik pelēka personība. Nevajag mūsu valstī nozīmīgās iestādēs un amatos spējīgus un par savu darbu degošus cilvēkus. Vajag politikas bīdītājus. Izskatās, ka ne visi KNAB-ā apkaro korupciju, bet drīzāk otrādi. Kādēļ sakrita Jezdakovas kriminālo darbību atklāšana ar kārtējām ambīciozajām "disciplinārlietām" (kuras tādas nevarētu būt) pret Strīķi? Interesanti vismaz. Aiztur milzīgas shēmas vadoni - Jezdakovu, bet Strīķei - atkal pārmetumi, draudi, dsciplinārlietas, un ja notiktu pēc Streļčenoka gribas - droši vien atlaišana, lai gan tautas lielākā daļa viņai saka PALDIES PAR DARBU!
Foto rakurss
F
kā vienmēr, labs.
lol
l
par darba grupām jāmaksā. pārāk liela demokrātija.. neviens neuznemas pienemt lemumu vai kaut ko darit. darba grupai ka zinams atbildigo nav.. tikai ieteikumi situacijas risinasanai.. un kas notiks ar so darba grupas "skatiijumu"?
a
a
viniem jaatpelna sava alga-vini dala pabalstus- kauns,
stingrā mamma
s
Kāda vella pēc vienkārši netiek ļauts/apstiprināts papildus vienkāršs iestādes vadītāja pienākums -- atlaist tantes intrigantes un pieņemt darbā atbilstošus profesionālus aizstājējus vai aizstājējas?! Citās iestādēs tā būtu norma, bet Vienotības kabatas armijā, kur aizkdrā pelēki kardinālēt grib Repšes ieliktene un politizētā krustmeita, to izdarīt tik apgrūtinoši.
ha,ha...
h
Tantei kā vienmēr viss skaidrs! Vecenes rullē!
  • 1
  • 1
tāpēc,
t
ka aizmirsa pajautāt tantēm - komentētājām, kas darāms
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas