Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

KNAB lūdz izvērtēt aizdomīgus ziedojumus SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Domāju, ka
D
Streļčenokam no KNĀBa vairs nebūtu jāapliecina tas, ko jau konstatējis Kažociņš no SĀBa
Karpaco
K
Tas tacu skaidris, ka sis nauda nak no Krievijas, kremlis atmazga naudu, un megina Latvija sakartot politisko sistemu ta, lai ta kalpotu Maskavs, kremla interesem. Latvijas impotentie, slinkie, glevie, zagligie, alkatigie valsts nodeveji, politki, Valsts drosibu iestades neko nedara un nav spejigas neko darit, ja, skiet, ka pasiem nav kartibas un godibas.
x
x
tas labi ka iesniegums ir prokuratura, cerams ka tos divainos ziedotajus Latvijas drosibas dienesti kartigi izpurinas un vini atzisies kur nemusi naudu vai no Antonijas ielas kads iedeva zuksniti naudas lai noziedo SC.. citadi ja ta turpinasies saks rakstit ka bomzis gajis pa ielu atradis naudas paku un aizgajis noziedot Saskanas Centram..
Vatsons
V
Aizdomīgie ziedojumi lūdz izvērtēt divdomīgi liekulīgo KNAB, jo šīs boļševiku dibinātās šmuckantoras piesegā komuņagu&krimināla lielās rīmas ir izrijušas šo valsti gandrīz tukšu. http://www.apollo.lv/zinas/latvija-pern-bijusi-tresa-nabadzigaka-es-valsts/485889
Fredis
F
Kāpēc tikai SC? Vai tad KNAB apkalpo valdošo koalīciju? Vismaz oficiāli tā nevajadzētu būt.
Trollslayer
T
Taapeec ka par Biskekas centru ir fakti. Fredi, ja nav ko teikt, netrolljo.
  • 3
  • 0
Svins
S
tā tie krievu spiegi baro to SC.
J
J
Zinot, ka pieprasijumu rakstijis Lapsa,tad SS jau stasts par pedejo ietaupijumu ziedosanu dievinatajam vadonim ir gatavs. Ar visiem aprekiniem ...
Joņs
J
Nu taču skaidrs, ka Gņilam vajadzēs skaidrot par naudu savai reklāmas avīze, kura maksā ap 30 000 mēnesī. Neviens nešaubās, ka Gņilušaka izmanto mūsu naudu, lai arī viņš saka, ka tā ir SC nauda. Nesen "'Ir" sāka meklāe kas un kur izdod avīzi, bet no SC neviens nezināja par šādiem izdevumiem no SC budžeta. Skaidrs, ka RD izmanto mūsu naudu
Gods pār varu
G
Ja Vienotības biedri saziedotu SC pa latam, vai tas būtu aizdomīgi?
Tenis
T
kautkaa jau tas kremļa dotais piķis ir jaalegalizee , labi ka neviens no viņpasaules nav ziedojis , bet rassi veel atradiisies arii taads...
Arturs M.
A
Nabaga izsaukuma zīme-! kas te kvēli komentē un atbalsta SC un Ameriku,būs atklāti viņa un Maskavas nama ziedojumi!:-DTā jums vajag dritvai kociņ!!!
latviski, nacbolikjim
l
1949. gadu tu, nacbolikji, mums neshuj - tas bija juuseejo varonjdarbs. ja nav ko teikt, nacbolikji, paklusee. pat nacbolikjim nav obligaati jaabuut idiotam, kaut gan gudrs vinsh nevar buut.
  • 1
  • 0
latviski, speciaali trolljiem
l
veelreiz, nacbolikji - kompetentie orgaani paarbauda. zini kaada atskjiriiba starp tevi un orgaaniem? taada, ka tu laid mulkji, bet orgaani straadaa. skaidrs, iibli?
  • 1
  • 0
!
!
Vēlreiz, lēnām, latviski, noslaukot putas no purslām. Kas, ko, kur ziedojis? Pastalniekiem ir viena problēma - tie ir tikpat vienkārši, cik slāvu urlas. Būtībā tādi paši. PSRS produkti. Tu pat neesi sapratis, kāpēc es vienkārši saku, ka Rīgā pašvaldību vēlēšanās balsošu par SC vai Ameriku. Tu pat neesi sapratis, ko pats raksti, kad rosini deportēt (1941. gada vai 1949. gada manierē, nez?) SC un tā atbalstītājus (starp citu, LR pilsoņus).
  • 2
  • 6
Mjā
M
Skaidrs, ka tas ir bandītu kantoris un ir laiks to aizvērt. Ir jābūt pilnīgi jukušam, lai par tiem balsotu. Izzags visu.
ruksis
r
Krievu čeka māca Svoloču Centram visus savus netīros gājienus.
iekopēju no pietiek com
i
Nevajag te muldēt par šaubīgiem ziedotājiem. No drošiem avotiem zinu, ka viņi par biedriem vai ziedotājiem ņem tikai pārliecinātus sarkanos fašistus. Tādi cilvēki ēd tikai lētākās putriņas, dzīvo maksimāli pieticīgu dzīvesveidu, bet toties visu ietaupīto, vai pat kredītos iegūto, atdod kopējai lietai. Kādu šņabīti ar voblu viņi atļaujas tikai 9. maijā. Toties visiem, kas sevi tādā veidā apliecina, ir iespēja laika gaitā tikt augstākā robā, tad varēs dzīvot miljonāra cienīgu dzīvesveidu, kā Ušaks un Urbis. Visi vīrieši pat varēs sievu nomainīt pret nepilngadīgu skolnieci, kā Ušaks.
K-K
K
... CIK ILGI JAGAIDA VALST DROSIBAS INSTITUCIJU DEKLARACIJA, KA SC UN TAS VADIBA IR NELOJALA PRET LATVIJAS REPUBLIKU !!!! ... SC IR OFICIALI JAPASLUDINA PAR NAIDIGU un PRETVALSTISKU POLITISKO PARTIJU LATVIJAS REPUBLIKAI !!!! ... Tai ir jaizliedz darboties, jo SEN JAU PASTAV pietiekosi dzils un liels ir pieradijuma kalns par nezinamu naudas un citada veida arvalsts palidzibas plusmu, kas viss ticis merkets partijas attiecibai un darbal pret Latvijas Republikas Satversmes primaritati un taja un valsts aktos notaiktas valsts iekartu !!!!
tieshi taa
t
sc un tas extremistiskie atbalstitaji dikti atgadina Vacijas nacionalsocialistu partiju,tapec noteikti aizsliedzami ar likumu,jo ir drauds LV droshibai,.
  • 11
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas