Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

KNAB priekšnieka amata kandidātus aicina uz atklātu diskusiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Optimiste
O
Var jau būt, ka nebūs tik ļauni un valdība tiešām izvēlēsies profesionālāko, bet vismaz katram būs iespēja izdarīt savus secinājumus.
AD
A
Lieliski! Kaut arī, kā domā "Kabula", publiskā diskusija nespētu ieskaidrot valdībai acīmredzamo, tā tomēr kandidātiem noraus noslēpumainības plīvuru un mums liks uzdot jautājumu iecēlējiem (valdībai un Saeimai) - kāpēc izvēlējāties ACĪMREDZAMI NEATBILSTOŠĀKO? ATBILDIET!
Anna P
A
Man gan gribētos, lai Vilks un Strīķe paliek katrs savā vietā. Bet Loskutova vietā nāktu kāds godīgs un labs administrators. Taču diemžēl partijas parasti meklē lielāko kretīnu, par to sirds sāp.
drakons
d
Tieši tādēļ beidziet stresot un publicējiet savu kandidātu rangu, kurā ar 185 punktiem no 214 iespējamiem priekšā ir Anna Potapova.
Kabula
K
Ņeķeriet kreņķi! Publiska diskuja neko nemainīs. Gan jau mūsu godīgās vēlēšanās ievēlētā, demokrātiskā, ne no viena bāleliņa neatkarīgā parlamenta apstiprinātā tik pat nekorumpētā, profesionālā, bezgalīgu tautas uzticību baudošā valdība izdarīs pareizo izvēli, jo viņiem vien ir slepenais arguments, kurš jebkuru acīmredzami vājāko kandidātu automātiski padara par īsto, labāko un vienīgo..;)
Anna
A
Pilnībā atbalstu ideju par publisku diskusiju. Tā paredzēta arī Godmaņpapus instrukcijā. Jācer, ka valdība atlīdzinās izdevumus par telpu īri utt.
Ja, ja
J
Gusļikiem jau gribētos, lai neviens nesaprot, ko un kāpēc valdība lemj. Lasi tekstu"..rīkotāji vēlas dot iespēju sabiedrībai iepazīt pieteikušos kandidātus un viņu redzējumu par korupcijas novēršanu un apkarošanu Latvijā" un beidz iztulkot pēc savas samaitātās saprašanas!
es
e
Nesaprotu, no kā gan būtu jābaidās godīgam un profesionālam cilvēkam? p.s. mazie TP līdzskrējēji, pietiek drukāt murgus. p.s.2 vajadzētu atkal kādu mācību materiālu par to, ko nozīmē tiesiska un demokrātiska valsts, kur ikvienam pilsonim ir jāseko līdzi un jālidzdarbojas ikdienā valsts pārvaldīšanā, ne tikai vēlēšanu dienā.
demokratija
d
Xe, skatos daudziem izpratne par demokrātiju atkal īpaši izcila. Tautai jāsēž mājās un jāskatās šovi, visu lai dara valdība un Saeima.
Gusļiks
G
Ieteikums kanditādiem (izņemot vienu) uz šādu balagānu nemaz neiet, jo 1. Tā ir daļa no Jutas reklāmas kampaņas; 2. Šādām organizācijām nevajag līst kur nevajag; 3. Zinot viņu metodes pārējie vienkārši tiks apka...... 4. Ja viņi tik gudri un kompetenti, tad vajadzēja pašiem pieteikties 5. Ja viņiem ir kautkas KONKRĒTS sakāms par kādu no kanditātiem, tad publicējiet, nevis baumojiet 6. utt. p.s. visu cieņu visiem kanditātiem, kas pieteicās p.p.s. vēl joprojām uzskatu, ka pašreizējos apstākļos, KNAB jāpievieno pie DP vai ONAB
Skumjis
S
Nevajag kultivēt muļķības.
Jautris
J
Pretīgi, ka vuiena parazītiska organizācija, tāda kā delna vārās tikai no Latvijas nomelnošanas vien. Organizācijām, kurām pieejamā nauda ir atkarīga no tā cik sliktu Latvijas tēlu tai izdodas radīt, ir jāpazūd no Latvijas.
lociks
l
Tadam diskusijam jau bija janotiek pirms 17 gadiem, tad Latvijas valsts nebutu bankrotejusi, jo ministru amatos, ierednieciba nebutu iekluvusi blatniki, cilveki kuri negrib stradat, nespej stradat iedzivotaju intereses, valst sintereses, kuri neparzina to nazari kuru vini vada. Vai tad nav apsurds un tragedija, ka Saeimas Finansu komisiju vada zaglis-barmenis, Finansu ministriju vada cuku fermas mehanizators..... Vai tad sie ministri, ieredni nesajedza to, ka Latvijas valsts jau saka savu virzisanos uz bankrotu kad Godmana, pirma, pec tam Gaila, Skels, Birkava, Krasta, Kalvisa valdiba ar tadiem ministriem ka Kinna, Gegeri un citiem salasnam, plebejiem iznicinaja Latvija lauksaimniecibu, rupniecibu, tautsaimniecibu, attistot tika vienigi tirdznicibu, jo tad nebiaja ne par ko ministriem, Saeimas deputatiem jadoma (kupi prodaj un naudas pilnas kesas) un vareja sava starpa verpt intrigas, cinieties, skandalet un ganities viens par otru.
Drakonam
D
Korupcija un ekonomika ir cieši saistītas tēmas. Tā kā brīdis nebūt nav nevietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas