Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

KNAB priekšnieks ideju korupcijas jautājumus iekļaut mācību programmās atzīst par labu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
MUSU TAGADEJOS LAIKOS VISI TIKAI UN DOMA, KA JUS APSMAUKT, UN IZDZIVOT SAJOS GRUTAJOS LAIKUS, HI-HI
kāmis
k
galīgs sviests. varētu padomāt, ka skolās nav ko mācīt. tā jau visādu brīnumu pietiek. katrs pipuks iedomājās , ka būtu labi novelt savu darbu kādam citam. knābim ir sabiedrisko attiecību un izglītošanas nodaļa. tie tad lai cilpo pa skolām un izglīto. re cik smuki csdd seski braukā apkārt, un bērniem patīk.
Karamba
K
Patīk vai ne, bet pretkorupcijas jomā vislabākās ir valstis ar stabilām reliģiskās ētikas normām sabiedrībā.Tad arī nav vajadzības kaut ko " iekļaut skolu programmās", politkorekti ilgi spriedelēt- kā nu tas ir, no vienas puses, no otras puse.. jo visi vnk zin, ka zagt ir slikti, lai kā to nosauc.Manuprāt, tik gļetā formātā vienīgais ko skolnieki iegūs, būs zināšanas ka tādus kukuļus mēdz dot, ka tā ir reāla parādība, nevis vnk nepieņemami automātiski, un rezultāts par brīnumu izrādīsies pasīva izglītošana "kā to darīt".
ai ai
a
Jūrmalniec, baidos, ka nodarbosies ne jau ar organizēto politisko korupciju. Ķers tikai mazos blēdīšus, piecīšu devējus un ņēmējus, bet no augstākiem plauktiem - labākā gadījumā individuālistus, savpatņus, kas vai nu nav saistīti ar partijām, vai nolēmuši koruptīvi piepelnīties uz savu roku, ar partijas biedriem nesaskaņojoties.
jūrmalniece
j
Joprojām neesmu dzirdējusi no šīs viduvējības svarīgāko - ar kāda līmeņa korupcijas apkarošanu birojs viņa vadībā nodarbosies?
balelins
b
Absoluti pareiza doma, jau skola jamaca kas ir korupcija, ka ar to cinities un kadas ir sekas. Jamaca kur rodas korupcija un kadas jomas ir vislielakais risks... JA TO MACITU JAU PASA NEATKARIBAS SAKUMA MUMS TAGAD NEBUTU 20G V PAAUDZE KAS NEKO NESAPROT NO EKONOMIKAS UN TA ACGARNA EKONOMIKA KAS IR NOVEDUSI MUS PIE KRAHA!
raci
r
ļoti laba doma, tā arī būtu jādara un pēc iespējas ātrāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas