Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

KNAB Šlesera performanci Arēnā neieskaitīs ierobežotajos tēriņos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elina
e
Vēmiens nāk. Pirmo reizi mūžā ar patiesu pārliecību iešu uz vēlēšanām, zinot, ka daru pareizi - darīšu visu, kas no manis atkarīgs, lai Šlesers neīstenotu savus netīros plānus. Skumji, bet laikam mūsu tautiešiem pārāk īsa atmiņa. Jeb varbūt viņi ir pērkami ar populismu un lētu šovu...
Pensionārs
P
Katrs savu naudu var tērēt kā vēlas - nodzert, iedot ubagiem vai tērēt citos pasākumos! Es labāk atbalstu iztērēt naudu kā to darīja A.Šlesers, jo tad tiek maksāti valstij tik nepieciešamie nodokļi ! Ja kādam skauž - pats vainīgs! Esmu pārliecināts, ja par Rīgas mēru kļūs A.Šlesers, tad Rīga un Latvija plauks un zels. Es atdošu savu balsi par A.Šleseru, jo viņš prot uzņemties atbildību pildīt savus solījumus!
????
?
Skumji. Atkal viens nopērk pilsētu. Drīz lauku cilvēkiem vajadzēs īpašas atļaujas iebraukšanai Šlesera privātīpašumā.,un amati būs sadalīti----- labākie ,ienesīgākie būs draugiem,draugu bērniem un pakalpiņiem. Pat īsti, strādīgi kalpi nebūs vajadzīgi, tikai pakalpiņi.
megakik
m
Šleser- TU ESI SLIMS
Lops
L
KNAB pat necentaas kaut ko izdomaat - atklaati pateica - mes esam korumpanti
Kiki
K
es vinju noshaushu
xZ
x
Respektīvi, lai nu kas, bet Šlesers vispār nav spējīgs funkcionēt bez valsts pasūtījumiem un atrašanās pie varas. No viņa ir tāds pats uzņēmējs, cik no manas vecmammas kosmonaute.
xZ
x
Švaki ar atmiņu, xZ. vispirms tika pie miljoniem un tikai tad ieņēma valsts amatu. ______________________ ja mana sliktā atmiņa neviļ, tad Saules akmens afēra notika laikā, kad šamais kārtējo reizi bija kaut kāds ministrs. MP biedrs/Satiksmes ministrs, vai kaut kā tā. Protams, dziļi atvainojos, ja kļūdos, un Šlesers tobrīd bija izglītības ministrs. :)
AGRIS
A
Tas SHlesers taads kaa taads Ziigerists, iebaro nabaga mulkishus latvieshus .Kas attiecas uz lidostas sakaartoshanu no SHlesera puses,tad varu paveestit, ka uz NUJORKU driz varesim iet ar kajam, visas normalas AVIOkompanijas aizmukushas.
Ivars
I
Netiks jau Ainārs par mēru, Ušakovs pats tomēr gribot. Aināram slikti ar krievu valodu esot.
0_o
0
uzreiz redzams, ka cilvēks nesavtīgi darbojas sabiedrības labā, negaidot no amata nekādu atdevi :)
Ticīgais
T
Beidzot KNAB ir nācis pie prāta - lai tik tie politiķi tērē naudu par reklāmām un dažādiem pasākumiem! Tautieši, ir taču jāsaprot, ka no iztērētās naudas PVN 21 % ienāk valsts kasē, lai tik rullē to reklāmu uz nebēdu, jo viņi taču tērē savu naudu! E neuzskatu, ka ir jāierobežo izdevumi - jo reklāma nodrošina daudziem darbu, līdz ar to arī iztiku ģimenēm! Uzturot dažādas apsūdzības tiek tērēti vairāk līdzekļu nekā "it kā " partijas ir pārtērējušas, absurds! Lai raksta ko grib, vienalga A.Šlesers ir labākais Rīgas mēra amata kandidāts.
Politiskaa atbildiba
P
Jaaa, jaunais KNAB ir radits, lai atbalstitu korupciju, nevis, lai to izskaustu! Bravo!
anglosaxis
a
Švaki ar atmiņu, xZ. vispirms tika pie miljoniem un tikai tad ieņēma valsts amatu.
Nozēlojami
N
Tautai trūkst pašlepnuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI DIENAS ARHĪVĀ:


«Mēs uzvarēsim,» vairākkārt Tautas partijas sapulcē, kas ceturtdienas vakarā tika rīkota Rīgā, Doma laukumā, pārliecinoši pauda TP priekšsēdētājs Andris Šķēle.

Rakstu par Tautas partijas rīkoto pasākumu pirms vēlēšanām 1998. gadā Doma laukumā lasi šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas