Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Koalīcijā atšķirīgi viedokļi par Sudrabas iespējamo pretendēšanu uz premjera amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saša
s
Nekas prātīgs no viņas nav - parasta karjeriste...
oga
o
forša dāma,pati visu laiku sēž sēdēs,kur runā par Pareksu,pieņem budžetu ar konsultanta tiessībām. Tur viņa ir mēma kā zivs. Var jau viņu saprast,ko tad pēc tam kritizēs,kā spodrinās savu tēlu. Nenovērtējama...
Left
L
Nav laika tagad ilgi štukot. Ir: -Sudrabai jānodibina partija ( jo viņa grib būt premjers) -Jānoorganizē Tautas frontes tipa protesta šīs partijas finansēšana no tautas UN personālijas BEZ sakariem ar esošām partijām ( galvenais kritērijs) -Jāvinnē 40-45 vietas 10.Saeimā ( tas nebūs grūti) -Jāizveido vairākums konservativs,piesaistot konservatīvos deputātus no citām partijām, Sudrabu par premjeru Tālāk pēc situācijas.
raibais
r
Konservatīvs raksturo politikas principus nevis Status Quo.
Viedoklis.
V
Sudrabas kundze nav tas cilvēks,kas tukši mētātos ar saviem vārdiem. Ja viņa ko uzsāks ,kad viņa to novedīs līdz galam. Tagadējā viņas darbā no valsts varas puses tika likti lieli šķēršļi ,lai viņas darba rezultāti tiktu izsvērti un nopietni ņemti vērā,un pieļautie trūkumi ,kuri tika atklāti ,tiktu likvidēti. Viņai nekas cits neatliek kā pašai ķerties vērsim pie ragiem ,lai novestu visu līdz galam.Viņa ir stipra un sīksta sieviete,un galvenais godīga un gudra. Lai viņai veicas!
who cares
w
"Virziens ir pilnīgi jauna konservatīva partija" == Ko tad no tā, kas šobrīd pastāv tu gribi konservēt? Pumpas metas no tiem mūžīgi "labējiem".
raibais
r
Virziens ir pilnīgi jauna konservatīva partija, kas ar tautas naudu neapietas kā ar savējo, neuzbāžās ar vīzijām un ikdienas kontroli, nosaka vienkāršus bet ģeniālus ierobežojumus (likumus) ,likvidē komisāru institūciju un uzvar 10. saeimas vēlēšanās. Un ļauj tautas radošam garam attīstīt idejas un vīzijas. Un kurā nav NEVIENA no patreiz pie varas esošām un neesošam postsociālistiskām partijām.
pr
p
Drīz arī šlesakovs un kompānija ,Sudrabas iedvesmoti ,uz darbu brauks tramvajos un bīdīsies amatos.
Left
L
Tagad 52% vēlētāju nebalsos vai nezin par ko balsot. Bet mēs esam krīzē un būsim vēl dziļākā. Līdz pat vēlēšanām. Un tas maina dinamiku. Vēlētāju zināšanas par ko viņi NOTEIKTI nebalsos uzlabojas ar katru dienu, jo nekas, ko dara patreiz valdība, neuzlabos dzīvi šodien. Līdz ar to valdība būs vainīga, un vēl vairāk ar katru dienu būs vainīgi tie kas krīzi izraisīja un beigās visi kas bija pie varas pēdējos 19. gadus. Tāda dinamika atvērs Saeimas durvis plaši vaļā jaunam konservatīvam spēkam, kur Sudraba varētu ietilpt, jo pēc rakstura atbilst mūsdienu konservatīvai politikai.
Memory
M
Kāpēc nedara? - Dara, jo sola laboties, uzlabot un attīstīt, ņemot vērā VK ieteikumus un atklātās kļūdiņas. Tas reiz jau bija, nu pavisam nesen - 'Process pšol/process sācies, ledus sakustējies.. - mīlēja izteikties 'reformators' Gorbačovs un O-Benders....Viss notiek - demokrātija rullē ( un nevajag strīdēties ar Valsts Kontroli, bet piekrist Sudrabai - un solīt, solīt, solīt laboties.... ).
lauksaimnieks
l
Jūs man liekas ar savu apgriezto pensiju bijāt ļoti apmierināta ja tā varat izteikties, vai lieli uzkrājumi bija ,es arī neslēpju ko gribu un kas tur slikts ,tikai šādu maucēju ,korumpētu koalīciju oktobrī gan vairs negribu redzēt ,locās kā vēji pūš.
tm
t
Patiesībā viņas frustrāciju ļoti labi var saprast: VK ražo ziņojumu pēc ziņojuma par nelikumībām, bet tie, no kuriem atkarīga seku novēršana un vainīgo saukšana pie atbildība, pilnīgi neko lietas labā nedara.
Memory
M
Vērtējot situāciju valstī, valsts kontroliere norādīja, ka nekas nemainīsies,.... - JAU reiz izteikta atziņa: ‘’ Есть закон адекватности: люди, которые приходят во власть, в различные учреждения, адекватны ситуации. Если вы хотите, чтобы гениальный человек руководил страной, сама социальная система должна быть сложена так, чтобы у его гения была возможность сработать’’ Лекция Александра Зиновьева Постсоветизм‘’ Есть закон адекватности: люди, которые приходят во власть, в различные учреждения, адекватны ситуации. Если вы хотите, чтобы гениальный человек руководил страной, сама социальная система должна быть сложена так, чтобы у его гения была возможность сработать’’ Лекция Александра Зиновьева Постсоветизм
ss
s
tukša muca ar parekss pieredzi, tas mums nederēs
Ieva
I
Nu viņas esošajā amatā ar izpildīšanu vien nepietiek, vismaz, lai parādītu, ka iestāde ir nepieciešama (Černaja laikos tā nebija)....Bet ne personības ir galvenais, bet gan tas apstāklis, ka ir divas filozofijas: tā ko īsteno visi premjeri Dombrovski ieskaitot, un veselais saprāts. Un tā kā Saeimā vēl neviens nav ticis ievēlēts, kas to veselo saprātu ir spējis saglabāt un pie reizes kaut ko arī paveikt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIEDOKĻI

Koalīcijas partneru vidū ir visai atšķirīgi vērtējumi par valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas izteikumiem publiskajā telpā saistībā ar iespējamo pretendēšanu uz valdības vadītāja amatu pēc Saeimas vēlēšanām.

"Tēvzemiešu" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Māris Grīnblats Valsts kontroles (VK) vadītājas izteikto pieļāvumu vērtē kā interesantu pieteikumu, savukārt Tautas partijas (TP) frakcijas vadītājas vietnieks un partijas valdes pārstāvis Vents Armands Krauklis atzina, ka drīzāk to redz kā žestu, lai vērstu valdības locekļu uzmanību uz valstī notiekošo, nevis nopietnu kandidatūras pieteikumu.

Grīnblats pauda pārliecību, ka, viņaprāt, Sudraba patlaban vairāk tomēr ir ieinteresēta palikt VK vadītāja amatā, turklāt "tēvzemietis" vērsa arī uzmanību uz to, ka viņa savos argumentos ir izvirzījusi ļoti stingras prasības un nosacījumus tikai iespējai vien apsvērt pretendēšanu uz Ministru prezidenta krēslu.

"Pieteikums ir pietiekami interesants - neviens to neapšaubītu. .. Bet viņa izvirzījusi ļoti augstus kritērijus - runājot par pilnīgi jaunu partiju...nav jau tagad pieteikusies neviena," sacīja parlamentārietis, atzīstot, ka viņš nav manījis, ka kāds tiešām jauns politiskais spēks vai cilvēki tā veidošanai būtu sevi pieteikuši.

Grīnblats, daloties novērojumos, kā iespējamo partneri un virzītāju Sudrabai minēja jaunveidojamo apvienību "Vienotība". "Bet tur jau ir [pašreizējais premjers Valdis] Dombrovskis, ["Pilsoniskās savienības" līderis Ģirts Valdis] Kristovskis un varbūt vēl kāds - tur jau amata kandidātu ir vairāk nekā vajag," teica tautas kalps.

Turpretī Krauklis atzina, ka viņš personīgi VK vadītājas izteikumos saskata vien vēlmi paust savu attieksmi pret notiekošajiem procesiem un valdības lēmumiem, nevis vēlmi pieteikt savu kandidatūru. "Es personīgi domāju, ka tas ir sava veida signāls pašreizējam premjeram... nevis kā nopietns pieteikums," sacīja deputāts, atsaucoties uz VK atzinumu saistībā ar līdzekļu neparedzētiem gadījumiem izlietojumu, kas arī ir pārmetums Finanšu ministrijai.

Partijas "Pilsoniskā savienība" Saeimas frakcijas vadītāja Anna Seile teica, ka Sudrabu vērtē kā spēcīgu personību, kas šādam amatam arī ir nepieciešams, bet pauda pārliecību, ka, viņasprāt, nu jau ir novēloti domāt par jaunas partijas veidošanu ceļā uz Saeimas vēlēšanām. Sudrabas strikto noraidījumu visām patlaban jau esošajām partijām Seile komentēja vien ar pieļāvumu, ka "cilvēks var arī pārdomāt".

Savukārt Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājam Augustam Brigmanim nekādus īpašus secinājumus šie izteikumi nav radījuši. "Lai viņa veido šo spēku, ja ir tādu vēlmi izteikusi," pauda tautas kalps. Faktu, ka publiskajā telpā vispirms izskan kādas personas pieļāvums par savu gatavību, nevis kāds no politiskajiem spēkiem viņu virza, Brigmanis komentēja vien ar atziņu, ka "tā mums tagad ir pierasta prakse".

"Par tādām lietām nedomāju - ir tik daudz citu, svarīgāku lietu. .. Vienu dienu tas ir [Rīgas vicemērs Ainārs] Šlesers, citu dienu Sudraba - lai ietu un komentētu to visu," piebilda Brigmanis.

Avots - BNS

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas