Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Koalīcijā dažādi viedokļi par prioritātēm šā gada budžeta grozījumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Vai tā ir AIZŅEMTĀ nauda kuru vēl nevar SADALĪT PARTIJU locekļi !!!!!????? Kur LATI !!!!!!!!??????
Ieva
I
Savukārt naciķi vispār kārtējo reizi parādīja, ka neko vairāk par demonstratīvu jaukšanos svešās piemiņas dienās nespēj. Nauda ir jāpiešķir tiem, kam vajag, nevis tiem, kas var mierīgi pagaidīt, tikai draud, ka jutīsies apvainoti!
G
G
Piešķiriet vairāk naudas izglītībai, sevišķi skolām mācību grāmatu iegādei, jo daudzi vecāki vienkārši nespēj nopirkt grāmatas saviem bērniem, jo tās ir dārgas.
Ieva
I
Veselībai piešķirtā nauda atsauksies. Pozitīvi. Protams, izņemot to, kas tiks iztērēta apaugļošanai. Un arī celtniecībai neko dot nevajadzētu. Savukārt Dombrovskis ir tipisks Latvijas "ekonomists" un "bedrīšu lāpītājs", no tiem, kas Latviju tieši ir iedzinuši postā.
anna
a
Aboltinjai taisniba.
Ivars Graudums
I
Paraadu atdos tad, pamazaam, kad tas buus iepejams. Tagad jaarada godiiga sabiedriiba, kur viens var paljauties uz otru. Kuraa visbiistamaak ir pazaudeet savu godu. Vaacieshi ir ljoti sabiedriska , tauta, tadeelj vinjiem shaadi "siikumi " ir svariigaaki par naudas ieguushanu. Un vispaar: pashreiz vissvariigaakn ir lai dzimtu beerni. Par katru beernu,kas Latvijaa piedzimst ir jaapriecaajaas!
demogrāfijai
d
Kā tev Dombrovskis var nozagt sexu,ko vēl izdomāsi!!Tu pati esi uzaugusi bez jebkādiem pabalstiem,tā,kā nav ko te liet,ja napatīk,laidies lapās uz āfriku,tur tev varētu domāt naudu pakaļ metīs.Atver acis un noņem rozā brilles,Kalvīša pabalsti bija izlaidība un degradācija,tikai reti kurš to saprot.
  • 0
  • 0
demogrāfijai nē!
d
Jau trešā Dombrovska valdība apzog grūtnieces, zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes!
  • 1
  • 1
kurts
k
Protams, par katru bērnu ir jāpriecājas, taču vienlaicīgi kaut mazliet jākustās, lai izaudzis šis bērns nebūtu spiests aizbraukt. Atveriet acis - ne jau mazās dzimstības dēļ Latvijā draud strādnieku trūkums. Nav izdevīgi Latvijā dibināt savu uzņēmumu, izdevīgāk kalpot ārzemēs.
  • 1
  • 0
Kopgalds
K
Dažādi viedokļi pa cik uz purna un kuri purniem būs prioritāte rīšanā.
Ezis
E
Idioti ,atdodiet taču pašu uztaisīto parādu!Nebija Dombrovska ,bet visi taču turpat ap sili tusēja! Kāda jēga dot medicīnai ,ja līdz māsiņām un pacientiem tas neaizies.viss tiks pa ceļam pārtverts! Stradiņos taču bija administrācijas izmaksas vienādas ar personāla algām,kāda jēga?
Janka
J
Kā tad, kur tad bija Dombrovskis, vēl taču šogad februārī aizņēmās kārtējo pusmiljardu un tagad uz tā rēķina sadalīs 80 miljonus, bet naivie latvieši tic, ka tas ir ekonomikas attīstības nopelns...
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas