Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Koalīcija neatbalstīs SC ierosinājumu prezidentu vēlēt tautai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aboltins
a
te dombrovskis parkapj demokratijas principus un vel gribu teikt ka tadi SC,liberali un konservativa partijas ir pazistami un saprotami ko vini grib sasniegt,bet tada vienotiba,reformu,nacionalisti- vispar nav nekur atpazistami un to programmas nav saprotamas un nav vajadzigas
kate
k
Dombrovskis - < konsolidācija > , <konsolidācija > - Dombrovskis ! Kad veidos TIESISKU VALSTI ? VAI <tautas prezidents > to īstenos ?
XYZ
X
To tik nē! Tad rudā lapsa var zaudēt...
haralds
h
nevaig, tautai jau ir pašu vēlēta Saeima, a rezōna nekāda.
h
h
n
HA HA HA
H
Urlas trīc par saviem krēsliem.
!
!
Visam, ko ierosina SC ir kāds zemteksts. Tas ir sen pierādījies, okupantu perēklis nelaimīgais!
krauklis
k
nu diemžēl praksē pierādījies,ka SC domā daudz valstiskāk,nekā citas partijas,un strādā arī labāk,nekā citas partijas,tas redzams Rīgas domes darbā
  • 2
  • 0
Nu,protams!
N
Latvijā visam ir jābūt pilnīgi citādi nekā pārējās ES valstīs! Tādēļ: nekādu tautas vēlētu prezidentu,nekādas mažoritārās vēlēšanas,nekādas slimokases,nekādu progresīvo ienākuma nodokli,nekādu nekustamā īpašuma nodokļa neapliekamo minimumu,nekādu samazinātu-7% pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmi pārtikas produktiem,nekādu iztikas minimuma pārskatīšanu,nekādu ministriju apvienošanu,nekādas atraitņu pensijas,13.algas vai neapliekamo minimumu iztikas minimuma apjomā!
pilsonis
p
Kapec prezidentu nevar velet tauta, kapec? Mes gribam to velet. Taa valdosaa koalicija nodod tautu. Paldies!
tautumeita
t
Ja vadās no pieredzes, kādu saeimu TAUTA ir ievēlējusi, tad labāk tiešām neatbalstīt!
Forma un saturs
F
Ir lietas, kas ir tik acīmredzamas. Ja valdība neies kopā ar tautu, vezums uz priekšu nekustēsies.Ja mūsu valsts vīri pietuvinātos tautas dzīves standartam un nekārotu sev luksus dzīvi, tad rastos arī savstarpēja cieņa un sapratne. Bet mums ir paš- izredzētie, bet ne Dieva izredzētie. Ja mums būtu vairāk sirdsinteliģento ...Kāpēc mums nav sirdsinteliģents, tautai mīļš prezidents? Kāpēc?
Oskars
O
VALDOŠIEM ZAGĻIEM ir NOSPĻAUTIES ko grib tauta !!!!!
EDE
E
Darītāji zin, kas jādara, spriedelētāji tikai sprieselē un spriedelē. Kritizēt un nosodīt ir viegli, bet dariet !
Cēzars.lv
C
Šitā bezgalīgā gumijas staipīšanas šova par tautas vēlētu prezi rezultāts jebkurā gadījumā būs nekāds. Un te nemaz nav lieta aunos un kazās,kuriem principā varētu kā prezidenta kandidātu PIEDĀVĀT vesalu plejādi nācijas lielāko kretīnu un tie visdrīzāk ievēlēs viskretīniskāko. Lieta ir VARAS SADALĒ,jo šobrīd Idiotijas.lv politkrimināla varas grupējumi (segvārds partijas) ir zem postpadomju politiski mafiozās oligarhijas (no BBC) jumta. Tautas vēlētam prezim ir dotas lielas gan juridiskās gan morālās pilnvaras,kuras tas var izmantot lai apturētu valsts izrīšanu un izplosīšanu no politkrimināla varas grupējumu pārstāvju puses (šobrīd Saeima). Un uz tādu risku gan šie grupējumi neies,jo tauta var nejauši,kādu reizi,izvēlēties tādu kretīnu,kurš var izrādīties nepareizs vai pat palikt nekretīns un palīdzēt tautai.
Ha
H
Kas ta nu- tiesiskie un reformīgie negrib tautas vēlētu prezidentu! Baidās , ka tauta ievēlēs Lembergu!
standzinieks
s
Nu tik glupa jau tauta nav, lai par prezidentu ievēlētu smagos noziegumos apsūdzētu personu, kura lielāko daļu sava laika pavada tiesās- gan Latvijas, gan Anglijas.
  • 8
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas