Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Koalīcijas sastāvs pagaidām vēl neskaidrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rembo
R
Ko šeit izsaka tavas izrēķinātās attiecības?
Oskars
O
Nu bet negrib, neprot STRĀDAT,(ja būtu karš un dārga katra SEKUNDE ,tad viņi sen jau būtu APRAKTI ) . Šīs PARTIJAS nu nekam NEDER. Valdībā jaunus cilvēkus,PARTIJAS nedrīkst komandēt,iejaukties !
SOS
S
GANGSTERU BANDA , MAFIJAS KLANS
Dzīvnieku ferna
D
Deputātu un piedāvāto ministru portfeļu skaita attiecība Tautas partija - 21 dep., piedāvā 4 portfeļus, deputātu skaita un 1 ministra posteņa attiecība 5,25 ZZS - 17 dep., piedāvā 4 portfeļus, deputātu skaita un 1 ministra posteņa attiecība 4,25 Jaunais laiks -14 dep., piedāvā 4 portfeļus no tiem 1 - premjera post. - dep.skaita un min.post. attiecība 3,5 LPP/LC - 10 dep., piedāvā 1 portfeli, dep. skaita un ministru portfeļu attiecība 10 TB/LNNK - 5 dep,, piedāvā 1 portfeli, dep.skaita un ministru portfeļu attiecība - 5 PS - 7 dep (citām partijām nozagti mandāti), piedāvā 1 portfeli, dep.skaita un 'ministru posteņu attiecība - 7
dzeris
d
ļoti žēl, ka viss notiek pa vecam, nevis tiek piemeklēti vajadzīgie cilvēki att. darbiem, bet darbi tiek piemeklēti attiec. cilvēkiem. Un vispār, sarunu vajadzēja sākt ar TP un SC, ( bez TP neizdotos), un uz to un JL pamata veidot koalīciju, ņemot vēl kādu, kas būtu ar mieru uz šo noteikumiem. Tas būtu patiešām nestandarta risinājums, bet patreiz Latvijai tādi nepieciešami. Tur varētu pievienot SCP, bet ,laikam jau to neļautu TP. Tagad atkal - visi tie paši, plus JL, diezin vai tāda koalīcija gūs lielu uzticību un būs sevišķi darbaspējīga. Bet TP, SC, JL plus kaut tā pati ZS, kas pagulsies apakšā jebkuram, kurš tikai to gribēs, būtu ļoti darbaspējīga, varētu pat ko upurēt tai TP, ko tai tur vajag, lai neliek spieķus riteņos. žēl ka Dombrovskis aizgājis pa ieradsto taciņu un baidās riskēt. Ieguvums būtu lielāks.
Kaspis
K
JL pats piedāvāja PS satiksmes ministra krēslu, bet pēc tam vienpusēji no šī piedāvājuma atkāpās un vēl sāka murgot par ultimātiem, kurus PS nekad nav izvirzījusi! Nekrietni!
valdis
v
Bagātie arī raud,.,, serials latviešu garā šis šo bet ši to un tikmēr par ko iet runa jau izkusis kā sniegs saulītē
Vienlīdzība JL gaumē
V
Partija Dep.sk. Min.portf. Dep.sk. uz 1 min. portfeli TP 21 4 5,25 ZZS 17 4 4,25 JL 14 4 3,5 LPP/LC 10 1 10 TB/LNNK 5 1 5 PS 7 1 7
Zanii
Z
Šleseru par Rīgas mēru...:))
Bronks
B
Kalnietes kompanija būdami žurkas neko vispār nav pelnijuši, lai atsēž savu termiņu Saeimā un neredzēšanos. Lai iesaista SCP tur vismaz ir žurkas, bet ar smadzenēm.
Aita
A
Izskataas ka Kalniete pati nezina ko grib,bet vinjas pashas meerkjis bez shaubaam aizshljuukt uz Briseli......
mērglis
m
ar to ka maaciitaaji neteik pie SM portfeļa Šlesers ar savu kabatas partiju nostaajas jaunaas valdiibas boikota pozicijaa , Kalniete ar savu kompaaniju nav labaaka , āža kaaja lien araa no visaam malaam ...gribaas dziivot zaļi , bet gals taakaataa pienaaca nemanot uz visiem laikiem !
zvirbulēns
z
JL - tas ir bezceris, mīļie! :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas