Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Koķe aicina absolventus studēt Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
draugs
d
jāsmejās. kad studenti aicināja Koķi atkāpties, kad aicināja viņu uz sarunu, viņa pagrieza muguru un izlikās šos aicinājumus nedzirdam. esmu pilnīgi pārliecināts,ka daļa studentu nedzirdēs arī šo glumo aicinājumu.
l`avocat
l
pareiz! :)) 4-6 gadi LR augstskolā un daļai absolventu "hroniskā bezdarbnieka diploms" būs rokā! Urrā! Noteikti sūtīšu savu bērnu mācīties ārzemēs, jo tur: - adekvata maksksa par adekvatas kvalitātes izglītību; - diploms, kurš kotejas citās ES valstīs (...)- un vēl priekšrocības, beidzot ārzemju augstskolu nevienam darbadēvējam nebūs jautājumu par svešvalodu zināšanam.
Jūlis
J
Ticu, ka "jums" patīk. Ja Jūs vēl precizētu, kas tie tādi "mēs", tad būtu pavisam labi. Man gan nepatīk. Es redzu, ka gadu no gada skolēni un studenti kļūst vājāki. Tādas kļūdas, kādas agrāk pieļāva 6.-7. klases skolēni, tagad rakstos pieļauj bakalauri un maģistri. Skolotāji piezīmes bērniem raksta ar gramatiskām kļūdām. Jūs, cien. B., arī rakstāt ar kļūdām - neliekat komatus un lietojat vārdu "patreiz" - latviešu valodā tāda nav! Ir "pašreiz"! Kas nemāk rakstīt un lasīt, tas arī pārējos priekšmetus nevar pilnvērtīgi apgūt. Tik ilgi, kamēr tā būs, visas runas ir tikai....
zoss
z
kā arī būt godprātīgiem. kā arī būt godprātīgiem. kā arī būt godprātīgiem. kā arī būt godprātīgiem. kā arī būt godprātīgiem. LOHL kad reiz beigsies šitā kretīniskā pļūtīšana?
veltiņa
v
Mīļā Taņa, mosties!!!! Jaunieši jau 10.,11. klasē zina, kur iespējams studēt lētāk, kvalitatīvāk un ar stipendijām ārpus Larvijas. Uz to arī mērķtiecīgi iet. Jau šodien LR lielās valsts augstskolas piedāvā 2 x dārgākas studiju programmas kā citās Eiropas valstīs. Latvijas izglītības sistēma sen nerullē...
Sekoju līdzi
S
iespējams, ka ministre T.Koķe NEZINA, ka budžeta vietas ir knapi 10 % studējošo! Studiju maksa ir no 1500 - 3000 latu! Par tik NEKVALITATĪVU izglītību lai maksātu tik lielu naudu, tur patiesi jābūt bik galvu saspiedušam namdurvīs ... Kad redzu kā t.s. "mācībspēki" kā nomīzušies bizo no vienas augstskolas uz otru - vēmiens nāk ...par tādu t.s. "augstāko" izglītību!
oma
o
vai kādam ir zināms par ko raksta šodien 12tie latviešu valodā?
B
B
Mums patīk IZ ministrijas ministre Koķe un kopumā visa patreizējā valdība ar Dombrovski vadībā.Koķe ir ļoti daudz izdarījusi pārkārtojot skolu sistēmu,bet galvenais ,ka viņa apzinās ka izglītības sistēmai un katram atsevišķi skolotājam jau ar nākošo mācību gadu jāprot strādāt daudz kvalitatīvāk,efektīvāk,patstāvīgāk uz rezultātu.Izglītība un zinātne Latvijā uzlabos cilvēku resursu spējas sasniegt augstāku dzīves līmeni caur kultūru un efektīvu ekonomiku.IZ nozare visdarbaietilpīgākā un atbildīgākā,kas rada neiedomājami lielu pienesumu sabiedrībai.
K
ar darba un atalgojuma iespējām PĒC studiju beigšanas te?
to Līva
t
ko tu lieto?
atestācja
a
Ielieciet vienreiz vīrieti par ministru, cik var pļāpu runas tiražēt!
Jūlis
J
Nestudēšu, kaut vai tāpēc, lai uz Koķi nebūrtu jāskatās un viņā jāklausās.
Liva
L
Kārtējie savas valsts gānītāji atradušies. Ja gribi dzīvot žoga otrā pusē, neviens tevi šeit netur. No kurienes Jums tik histēriska, nepārvarama nepieciešamība pirms lidostas vēl visus zālājus apkakāt?
Speciālists
S
Es jau arī par labu Latviju - paņemšu sunīti no patversmes un braukšu uz Londonu mācīties.
nv
n
ar normālu atzīmju izrakstu var pretendēt uz lērumu stipendiju visās pasaules augstskolās, kuru diplomi ir starptautiski atzīti un kur ir reālas darba iespējas pēc 'graduation', nevis nīkuļot zema līmeņa iestādēs tepat par bargu naudu, lai pēc tam cīnītos ar tādiem pašiem absolventiem par viesmīļa vai pārdevēja vietu. Koķe varētu pasmirdēt lupatiņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas