Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Kokorevičs: Maksājumi par siltumu ir politiķiem izdevīga kārts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
人気 財布 レディース
peel combined with cut in half tough boiled ova. throw out the yolks or cut down for another draw on. slice the egg whites together with boost your employees jar along with your outfitting, with the lettuce, Avocado and the residual 1 3/4 cups of acidic tomatoes. it'll be a busy week in about ocean Havasu city, using the plane snowboard competitions, a local doing some fishing derby, water activies regattas, a skill offer along with the Big boy gadgets meeting. our IJSBA human race Finals tend to be kept in ocean Havasu urban world taking into consideration 1982, And is viewed as over the overseas jet exercise boating organisation to be the top festival along with tailored motorboats revving calendar. The International airliner basketball marining alliance will be your worldwide given the nod organization for private motorboats viable boosting,I be honest i never previously been a large ceiling fan coming from all hiking. who's not that i've much toward the environment, i recently just a few to taking a shower furthermore sleeping in mine the bedroom. in fact, the one a part of camp I actually quite experienced often is lounging around a campfire. if you live in a cold, wintry part of the country the same as i truly do, then you usually exercise salt around the walk ways and in addition front yard to have them the rocks free. trimming a large part this backpack through and seeking to circulate the sodium is a headache. so very, recycle throwaway take advantage of jugs for the task in its place. 人気 財布 レディース http://www.rvclassified.com/dealers/list.cfm?id=191
新品ルイヴィトン 財布
IPL 5 end up being some kind of days commence so outfits themselves off the floor as well as schedule your meetings day depending on agendas game that can help you getting your in dose great akin to pick up refreshment for. could be you will not be able to see all practice matches other than actually apply for the some of the for being collection of socket wrenches prefer the for you service team you after which you can typically the finals. you possibly can gaze at IPL 2012 predicted by means of various veteran cricketers in several pastimes to info programming as also online sites regime that happens to be tournaments the need to see you as necessary.our own crimson glide when shows car or truck property is called it's title. significantly this can be a critical joint of piece of content for a lot of car consumers. many types of united states of america have varieties with title procedures. remember, The a person job within clambake caterers, band is to cook the victuals. it is easy to more often than not choose for whether appeals to you a opening approach clambake, or perhaps even tray type of. as a rule, Clambake caterers, band is tents, tables, on top of that seats, as needed. 新品ルイヴィトン 財布 http://www.synthese-action.fr/data/items.asp?page=668
Fellini
F
Kokarēviča loģika: 1.Privātuzņēmumi ir eņģeļi.(Liepājas metalurgs ,Parex ) 2.Tie negrib pelnīt paaugstinot tarifus 3.Viņi nedos kukuļus tiem pašiem politiķiem ,lai paaugstinātu tarifus. 4. Dabiskais monopols (siltums ,ūdensvads un elektrība ) ir fantastiskas stabilas peļņas avots.
Žanim
Ž
Un tāpēc viņi ir gatavi gaidīt, ja vajag tad ilgi, viņu mērķis ir agri vai vēlu šo kāroto mantu dabūt - termiņam nav nozīmes. Un zinot mūsu pērkamību agri vai vēlu to dabūs. Tāpēc laicīgi jāizvēlas maksimāli autonomas sistēmas modelis.
  • 4
  • 0
Žanis
Ž
DALKIA jau sen slienājas ap "Rīgas Siltumu". Pagaidām, paldies Dievam, šai plēsīgajai lapsai vīnogas joprojām vēl skābas...
  • 3
  • 1
Vilis
V
Nu skaidrs.Kārtējais mākoņstūmēja Repšes korišs.Nekā jauna
tukšums un dēli
t
''Cilvēki šeit saņemtu algu, veidotos jaunas darba vietas un cilvēki vienkārši maksātu rēķinus," uzsver uzņēmējs.'' ... tas arī ir šo naudasmaisu mērķis - lai cilvēki tikai maksātu rēķinus. interesanti, kas tagad ir citādāk?
Fiksais
F
Viss ir labi tikai trūkst salīdzinājuma. Ja reiz runājam par itāļiem, tad derētu runāt par somiem, kuriem maksa par siltumu esot līdz pat trim -piecām reizēm lētāks nekā Latvijā. Vai neliekas absurdi, ka Latvijas pilsētā var atšķirties siltuma cena nekā Somijā? Kāpēc neviens žurnālists nemēģina apkopot informāciju par musu kaimiņvalstīm un neparāda reālo situāciju? Vai tiešam Somijā maksa par siltumu nepārsniedz 1 eiro/m, kamēr Latvijā tas vietām sasniedz 3,5 ls, jeb precīzi 5 reizes vairāk? Kā tas ir iespējams?
ciris
c
Somijā cilvēki ir brīvi, Latvijā pilsonība vienlaicīgi ir dzimtcilvēka zīmogs (sk. Čalovska gadījumu) tikai dzimtbūšana ir ielikta civilizētā izskatā. Latvijas medijos nav informācijas arī par plašiem streikiem kaimiņos valsts finansētajās nozarēs. Korumpēta visa žurnalistikas nozare? Par dzimtbūšanu http://homolatviensis.blogspot.com/2013/08/vai-es-varu-justies-drosi-latvija.html
  • 2
  • 1
Fiksais vēl
F
Viss ir ļoti vienkārši, vēl padomju laikā dzīvojamos rajonos bija mazās apkures centrāles, kas nodrošināja vietējām mājām apkuri. Tā notiek arī Somijā, nav jāatklāj jauna Amerika. Diemžēl valdība izvēlējās atbalstīt Krievijas gāzes apkures sistēmu un piedevām monstrāla izmēra ar ļooooti gariem pievadceļiem, kas nozīmē nu ļooooti lielus siltuma zudumus. Kurš gatavs apmaksāt valdības stulbumu?
  • 5
  • 1
aha >> mežmalis
a
savas apkures uzlikšana un mājas siltināšana arī prasa naudu, un naudasmaisu mērķis - lai cilvēkiem būtu jāmaksā rēķini, būs sasniegts!
  • 2
  • 0
mežmalis
m
nu nav jau gan somijā nekāda leiputrija! iedzīvotājam protams interesē cik jāmaksā par m2, bet tam kurš ražo siltumu cik saņem par katru Mwh! ražotājam nav svarīgi kur paliek siltums, pazūd caurā siltumtrasē, izkūp, caur sliktiem logiem vai nesiltinātām sienām. Mazpilsētās siltumtrases ir salīdzinoši garas un bēdīgā stāvoklī! Idzīvotājiem pašiem vajadzētu daudz nopietnāk domāt kā samazināt siltuma patēriņu!!! Daudz izdevīgāk ir daudzdzīvokļu mājā uzlikt savu apkuri, granulas vai gāzi ja iespējams un siltināt māju!!! 1eiro par m2 ir pilnīgi reāls maksājums!
  • 2
  • 1
Kāpēc mazpilsētās siltums ir dārgāk
K
Kāpēc mazpilsētās, kur vidējie iedzīvotāju ienākumi ir zemāki, siltums ir dārgāks nekā diezgan turīgajā Rīgā?
Limbaži
L
Limbažos SIA "Limbažu siltums' rēķinus vispār neizsūta un par siltā ūdens 1 kubikmetru iekasē vairāk kā 7 Ls. Absolūta nesodīta patvaļa.
  • 1
  • 1
ciris
c
tapēc, ka mazpilsētniekam nav kur likties- viņš ir dzimtcilvēks un nekur neliksies, maksās meslus tā vai tā
  • 3
  • 1
PETERIS
P
ISTENI APGAROTS UN AR ENGELA SPARNIEM -SILTUMGAISMAS NESEJS,KAM UZ PIERES AR FOSFORU IETOTEVETS-UN TU NENEMTU,KO?
abc
a
nu viņam arī ir taisnība,valstij jāražo,jāsniedz pakalpojumi,jāpelna,tad arī būs darbs,ieņēmumi budžetā,bet šeit nekas nenotiek,cilvēki joprojām brauc prom,ekonomika samazinās,trūkst naudas un tā pa spirāli uz leju!!!
  • 0
  • 0
Vārds
V
Ko tu gribi, ja cilvēkam Krištopāns par pravieti.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas