Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kolēģi Voinu raksturo kā profesionāli ar lielo burtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
r(8)
r
Profisionals zaglis ar lielo burtu "Z" ................................
jurij
j
cope, tu no npa? taadaa zults sajuuta!
Cope
C
"Galvenais, ko gaidām no jaunā priekšnieka — lai ir sociālais dialogs, lai nopietni lēmumi netiek pieņemti bez arodbiedrības līdzdalības," uzsver Apvienotās policistu arodbiedrības prezidents Agris Sūna. V.Voins dialogu sola ar abām arodbiedrībām, ar tām tikšot rīkotas arī regulāras tikšanās. ================================================ ==================== Sūna visiem kaut ko sola, stāsta, bet pakluso, aizmuguriski, pirina visāda veida provokācijas. Nav noslēpums, ka A.Sūna gatavojas startēt pašvaldības vēlēšanās un tuvākā laikā iestāsies vienā no jaundibinātām partijām, kura ir aktīvas pretiniece Jaunaijam Laikam. Bet laiks rādīs, vai tā tas ir.
Zigrīda
Z
1. Kāpēc Valsts policijai jānodarbojas ar apsardzes sertifikātu izsniegšanu, eksāmenu pieņemšanu? Vai ar to nevar nodarboties Izglītības ministrija, vai pašvaldības policija, vai privātuzņēmumi? Te varētu atbrīvot vismaz 2-3 darbiniekus. 2. Nav saprotama Interpola vai kā tur to iestādi tagad sauc, būtība. Ar ko nodarbojas šis Interpols? Vienlaikus ir jautājums, kāpēc tās priekšnieks Jasinkēvičs vēl atrodas dienestā pēc masveida publikācijām presē par dienesta stāvokļa izmantošanu. 3. Kāpēc nevēlās atteikties no izdienas pensionēšanas vecuma 50 gados, un noteikt visiem pensionēšanas vecumu 62 gados? Tas taču milzīgi līdzekļi tiek iztrallināti. Tā nav ne kur Eiropā. Pat pašvaldības policijā pensijā dodas 62.gados.
Aliks
A
Perfekti pārzina sistēmu, komandas cilvēks, atvērts sadarbībai, pēc dabas ļoti savaldīgs un sakarīgs, par V.Voinu saka cilvēki, kas ar viņu strādājuši kopā. Atzinīgi par VP galvu izsakās arī Rīgas pilsētas izpilddirektors Andris Grīnbergs, kuram ar V.Voinu bieži bija jāsadarbojas komisijā, kas izskata pieteikumus masu pasākumu rīkošanai: "Ļoti veiksmīgi sevi Voina kungs pierādīja NATO samita laikā 2006.gadā." V.Voins ir apņēmies ņemt vērā pirms 2 gadiem (!!!) veiktā VP funkcionālā audita rezultātus, kur kā galvenās VP problēmas saukti - neapmierinātie darbinieki, - lielais netiešo funkciju apjoms, - sadrumstalotā struktūra - pārlieku lielais priekšnieku skaits. Arī ministre L.Mūrniece norāda, ka par auditu beidzot jāizdara secinājumi. Taču A.Lieljuksis auditu uzskatīja par neobjektīvu (!!!). Dīvaini, vai ne??? Tāpēc ļoti PAREIZI, ka ministre aizvāca Lieljuksi no Valsts policijas.
zvirbulēns
z
Bet kādēļ Voins krievu TV kanālos vakar runāja krieviski, vai viņš nezin, ka jāciena valsts valoda, latvieši, Latvija un jārunā latviešu valodā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas