Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Komisija nerosina lietu par Rugātes liegšanos LTV raidījumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dae- ff
D
Esi Rugāte vai palīdzi viņai tēlot muļķi?
Pilsonim
P
Neesi sapratis vai negribi saprast? Radio atskaņoja visas KNL sarunas, kas skaidri apliecina, ka Rugāte melo. Komisija skatīja jautājumu no Rugātes pozīcijas, kur viņa vienkārši izliekas, ka ka īsti nav sapratusi jautājumu! Tas jau būtu notikums, ja paši sevi atzītu par meļiem!!!
Saeimā krāpnieki?
S
Brigmanis un Šlesers - krāpnieki? Grib apmānīt vēlētājus, priekš tā grib taisīt sev krāpniecisku likumu, lai partijas ar viltību tiktu Saeimā. KUNGI brigmaņi, lembergi, ŠŠ, - mēs jūs pieķeram politiskajā zādzība?! NEKAUŅAS. Tauta , mosties, politiskie klauni uz Saeimas skatuves. Lūk kas par viltību - šie "jautrie ZĒNI" GRIB , lai par lokomotīvēm Saeimas vēlēšanās piedalās vietējo novadu deputāti, proti: LEMBERGS un ŠLESERS un citi. Pieņemsim, ka vēlētāji par viņiem nobalso un ievēl Saeimā, bet viņiem nākamā dienā zūd pašvaldības krēsls. Nekā, viņi to negrib, bet tikai ievikt grib partiju Saeimā un paši krāpnieki paliek pašvaldībā, Saeimā viņi neies. Viņu vietā par deputātiem ies tie, par kuriem vēlētāji nav balsojuši vai izsvītrojuši, tas ir, nākamais pēc saraksta, kurš var būt pat 100 - procentīgi izsvītrots, jo no saraksta izslēgt nevienu nevar. Bez tam Lembergam un kampējam šleseram un gan jau ŠŠ - škēlēnam vajag radīt LOKOMOTĪVES arī citos rajonos un pilsētās, kurus vēlētāji pazīst un domā - šo mūsu cilvēku gan Saeima vajag, bet TU-TŪ, viņi paliek pašvaldībā, apmāna vēlētājus. SKAISTI DZIED LAKSTĪGALAS? TOTĀLS POLITISKS NOZIEGUMS, ja tā var izteikties, krāpšana, taisa vēlētāju krāpšanas likumu, lai "LOKOMOTĪVES" nezaudētu pašvaldības siltās vietas.
ff
f
Patiesie apmelotāji ir Mūrniece un Latkovskis
Apjuka TV
A
Tad viņa tāda apjukusi arī saeimā balso (melo)?????
par ko ir runa
p
ko visi grib, ka pirksts rada ta jabalso....
Pilsonis
P
[[ Komisijas sēdē deputāti noskatījās fragmentu no minētā raidījuma, kurā iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) patiešām norāda, ka A.Rugāte balsojusi pret likumprojektu. Tas neatbilst patiesībai - deputāti konstatēja, ka A.Rugāte balsojusi par likumprojektu. ]] Secinājums - MELOJUSI ir iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) !
sirtaki
s
TP zaudē modrību visās pozīcijās ----------------------------------------------- -- tēpisti un lpēpisti to kompensē ar masveida iebrukumu neta komentāros, žurnālistu vajāšanu, to izdzīšanu no publiskās telpas, drukāto un raidošo mēdiju pārņemšanu. Slīkoņi dara visu, lai paliktu virs ūdens.
...
.
Neiet vecajai kargai - nožēlojami , bet TP zaudē modrību visās pozīcijās.
taukmūlis
t
Visus rukšus aizgaldā, lai klausās vadoņa rīkojumus!
krimplēns
k
Drīz Rugāte sāks vizināt stopotājus gar ceļa malām, kā viņa to darīja pirms iepriekšējām Saeimas vēlēšanām, jo vēlēšanas jau tuvojās un kamēr brauc var stopotājam skalot smadzenes uz nebēdu! Populārākais maršruts Rīga - Piebalgas caur Bērzkrogu! Pamēģiniet!
veere
v
Kauns par to kosmopolīti Rugāti. Deportēt!
inspektors
i
Nedrīkstētu pieļaut grēkus jau galvas galā ,kādu piemēru viņa rāda latviešu tautai. Ak, šausmas,kā lai izglītības skolu sistēma izravē no bērnu galvām tos netikumus,ko viņiem iemāca ši deputāte/vecmāmiņa no Tautas partijas vai kā tur vēl viņus lamā par Ašdivi,tas nav uz labo.
ČePē
Č
Latkovskim pašam sākumā vajadzēja paskatīt KNL atkārtojumu, ja nesanāca noskatīties tai vakarā. Citādi liela brēka, maza vilna.
Viesulis
V
Tas ir normāli mūsdienu Latvijā, savādāk lietas būtu jārosina katru nedēļu un ne viena vien... Kopumā gan tas nav normāli - vēlreiz pierāda, cik zemu ir sasniedzis valsts morāles un ētikas līmenis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas