Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kots: LTV katrs no darbiniekiem ir ļoti svarīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Signe M
S
saprotams, ka nauda ir jātaupa (arī mums valsts dienestā esošajiem), bet bez ziņām no Briseles, kuras veido mūsu pašu TV žurnālisti - mēs varam arī tik pat labi stāties laukā no ES. kam mums tas viss???? ja mēs kā iedzīvotāji nezināsim, kas Briselē notiek - un svarīgs te ir video materiāls, jo stāsīt var skaisti, bet redzēt, kā tas viss notiek ir svarīgāk, tad kā, lai mēs vispār piedalamies ES procesos. Taisnība tam komentāram, ka īpaši bezatbildīgi to ir darīt pirms Eiropas parlamenta un Eiropas Komisijas jaunā sastāva maiņas. Un vēl - neesmu diemžēl redzējusi raidījumu strana LV bet izklausās pietiekami intriģējoši un krieviski runājošajai Latvijas iedzīvotāju daļai varbūt noderīgi, noteikti būtu vajadzīgs LTV vadības skaidrojums - kāpēc tiek izbeigts tieši šis raidījums? Lūdzu, Kota kungs, izskaidrojiet - uz kādiem pamatiem tiek lemts par konkrētu raidījumu izbeigšanu - vai reitingu tabulas? vai kas cits? Paldies par atbildi!
Kotam
K
Vaii... no kura laika Tev, Edgar, cilvēki svarīgi? :) Tu esi divkosis, cilvēki Tev nekad nav rūpējuši - tikai sava pakaļa, piedod!
Jānis
J
G.Rēderam varētu piedāvāt M.Gailīša vietu, jo manuprāt M.Gailītis nav attaisnojis uz sabiedriskās televīzijas ziņu dienesta vadītāja liktās cerības. Viņa vadībā ziņu dienests ir kļuvis neprofesionālāks, pret valdošās koalīcijas nedarbiem- krietni vien maigāks. Intervijās jautājumus var uzdot ļoti dažādi.
hosa
h
Nu,piemeeram,Sandijs Semjonovs bija daudz speeciigaaks zinju zhurnaalists,nekaa Briseles puiseens.Par vinja aizieshanu no Panoraamas eetera neviens negruziijaas,bet uz pashreizeejaa Gailiisha zemaa liimenja,protams,arii Reeders nodereetu.Elksne tak ar galiigi svaka jautaataaja meitene,pie tam Dripes jaunkunga madaama.
Kota k-gam
K
Mēs maksājam nodokļus, lai būtu normāla sabiedriskā TV. Rēderam ir perfektas svešvalodu zināšnas un pieredze. Kota k- gam vajadzētu apsvērt, vai nebūtu pārāk liela greznība rēderu aizlaist uz kādu privāto Tv ? Politiskais ieliktenis Gailītis ar Rēderu nav salīdzināmi, tad tikpat labi varētu salīdzināt nakti ar dienu.
gm
g
Ja kāds grib gremdēties atmiņas par PSRS, tad nevajag braukt pat uz Baltkrieviju. Var pilnīgi mierīgi aizbraukt līdz Zaķusalai. Tur viss ir precīzi tāpat kā pirms 20it gadiem. Varbūt vēl melo trakāk. Ja kāds iedomātos salīdzināt Gailīti ar Jāni Dimantu, tad tas būtu apvainojums pēdējam.
Pikselis
P
Ziniet, tas Rēders ir bīstams tips. Viņu nedrīkst laist pat ne tuvu mūsu mīļajai televīzijai. Viņš taču tur Briselē būs sadraudzējies ar pus pasaules televīzijām. Viņam būs daudz dažādu kontaktu. Sazin ko vēl viņš tur samācījies. Ja šitādu ielaidīs mūsu mīļās televīzijas radošajā kolektīvā, viņš taču tikai traucēs radīt skatītājus aizraujošus raidījumus un uzlabot televīzijas darbu. Krievu valodu arī būs aizmirsis. Šausmas, bail pat padomāt. Ja nu vēl viņam ienāk prātā pretendēt uz Kota vietu. Ko tad? Tā kā pareizi vien ir: ar kāju pa durvi un pa...
Ko cepjas? 2
K
Rēderam īstā vieta ir pie saviem vecajiem cīnu biedriem iekš TV3. Tu var izvērsties
ululiņš
u
Es laikam G.Rēdera vietā pieņemtu apkopēja vietu. Un paaicinātu kolēģus no citām TV nofilmēt, kā es apkopju dāmu tualeti. Tālāko iztēlojieties paši...
???
?
''G.Rēders var turpināt strādāt televīzijā, bet ne Ziņu dienestā, jo vakances MAN NAV, sacījis līdzšinējais Ziņu dienesta vadītājs Mareks Gailītis'' Ko nozīmē vārdi ''MAN NAV''? Ludviķis XIV ir teicis vārdus ''Valsts - tas esmu es.'' Vai Ziņu dienests ir Mareks Gailītis?
Nauris
N
ja LTV atlaistu 2/3 darbinieku, skatītāji to pat nepamanītu, jo vienalga paliktu darbinieku skaits, kas stipri pārsniegtu privāto TV kompāniju darbinieku skaitu. Iedodiet man trešdaļu no LTV ziņu dienesta budžeta + reklāmas starplaikā un es uztaisīšu ziņas ar augstāku GRP kā jebkurai no privātajiem TV. Rēderu gan es darbā neņemšu un uz Briseli nevienu nesūtīšu...
sss
s
Interesantākais ir tas, ka LTV bez darba, bez jebkāda darba, ir palikuši profesionālākie darbinieki, kas līdz šīm veidoja sarežģītājos un reitingotākos raidījumus.....
Zekunde
Z
LTV Ziņu dienestā bardaks būs tik ilgi, kamēr ziņu finansējums no valsts netiks sadalīts konkursa kārtībā. Mums ir vairāki lieli TV kanāli ar labām ziņu programmām - LTV, TV3, LNT un PBK. Nu tad ejam demokrātisku ceļu, un finansējam šīs ziņu programmas uz reitingu principa. Tad būs reāla konkurence, un tad šie LTV dīkdieņi beigs cepties savā iekšpusē, bet būs spiesti iziet uz reitingiem. Tad tik tiešām labus darbiniekus nedzīs prom, bet meklēs viņiem maksimālu pielietojumu. Tikai tā! Bez žēlastības LTV Ziņu dienestam naudu nost! Par daudz jau sāk meklēt raganas.
svenskterror
s
tas ir kolosāls gājiens - tieši pirms eiroparlamenta vēlēšanām likvidēt korespondentu briselē.
p
p
labdien-

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas