Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Kots: LTV maksātnespēja nedraud

Latvijas Televīzija (LTV) uzsver, ka operatīvajā peļņas/zaudējumu aprēķinā uzrādītie pusmiljona latu zaudējumi gada pirmajos divos mēnešos ir grāmatvediski, ne finansiāli un tas neietekmē reālo naudas plūsmu. LTV ģenerāldirektors Edgars Kots Dienai norādīja, ka medijam maksātnespēja nav iestājusies un tāda nedraud.

"LTV bilancē pamatlīdzekļi sastāda ļoti lielu daļu un to amortizācija tiek rēķināta pie zaudējumiem. Bet sakarā ar budžeta samazinājumu LTV ir pārtraukusi plānoto ziņu dienesta tehnoloģiju modernizāciju un šobrīd neiepērk jaunus pamatlīdzekļus. Tā rezultātā arī bilancē rodas zaudējumi, bet tas nekādā ziņā nav saistīts un nevar ietekmēt uzņēmuma reālo naudas plūsmu. LTV 2009. gadu plāno beigt ar grāmatvedības zaudējumiem, bet ne ar reālu naudas trūkumu vai parādiem," skaidro E. Kots. Televīzijas gada peļnas/zaudējumu prognoze tikšot pārskatīta, bet tikai saistībā ar valdības un Saeimas lēmumiem.

Tāpat arī saistībā ar finanšu rādītājiem LTV šobrīd neplāno atteikties no kāda raidījuma veidošanas, bet darbs pie personāla samazināšanas notiek pastāvīgi kopš 2008. gada rudens, uzsver E. Kots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


LTV operatīvās peļņas/zaudējumu rādītāji: pusmiljons latu zaudējumi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas