Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Krauklis: 12.Saeimas vēlēšanās īsts spēlētājs varētu būt tikai Sudrabas veidota partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tiffany
T
Hittade de he4r tidadningadarna pe5 bibblan idag och ff6ll aesgnt. Hittade inge prenumerations-​pappers-​sak och skrev upp Signaler pe5 armen. Le4ste ia0senaste att det var ne5gon som skulle sluta men le4ste inte noga. Och sen poff! e4ntligen pe5 hemadsidan och den ska bort?! >_​< but Ia0just found you! Me5tte ni resa er igen (eller e5tminstone le5ta mig adopadtera alla nummer hoho) Keep ita0cool!
eemmll
e
Birželis 8 d, 2009Neturėjau tikslo čia savo nmuoonę išdėstyti. Esu labai daug ta tema rašęs savo tinklaraštyje. Trumpai tariant, autorius visada gali uždirbti iš gyvo atlikimo, įrašų pardavimo (taip pat ir skaitmeninių), specialių leidimų, atributikos ir gausybės kitų dalykų, kurie a) yra skaitmeniniu būdu nedaugintini, b) suteikia progą kūrinių gerbėjams įsigyti autentišką produktą.Atlikėjas negali užsiimti vien komercine veikla be muzikos platinimo, nes niekas nežinos, kad į jo koncertą verta eiti. Jei į Limp Bizkit, pavyzdžiui, koncertą būtų ėję tik tie, kas yra įsigiję originalius grupės įrašus, būtų buvę parduota gal 50 bilietų.
Gunvaldis
G
Nav Sudrabas kundzes uzdevums kādu iesēdināt cietumā,viņa savu darbu izdara,par rezultātiem noziņo,bet tā pati Valdība jau neņem vērā,jo tak ņem kuru sfēru gribi,visur sasēdināti savi skolasbiedri,vai klasesbiedri,kā arī jāpilda sponsoru vēlmes,tad arī viss ko Sudraba izkož paliek bez atbildes.
Haralds
H
Kaut tas vienreiz piepildītos un Sudraba izlemtu pastrādāt politikā no Valsts tikai iegūtu,jo cilvēki viņai ļoti tic,bet tie,kas te rej ir vienkārši esošie pie varas,viņiem jau galīgi negribas kādu jaunu un godīgu seju,kas varētu pašus izstumt no varas posteņiem.
Valcēnietis
V
No kuras miskastes izvilka šito sūdu.
Krauklīt!
K
Kā negribas bojāt svētkus uz Tevi skatoties, bet nejauši atkal ieraudzīju! Fū!
ps
p
krauklis ir mulkis
Hehe
H
Slikts aprīļa jociņš, sudrabiene prot tikai muldēt, vairāk it neko.
jo sudraba viena no viņiem
j
no parekss
nu-nu
n
Ko viņa valsts labā ir izdarījusi?Cik noziedznieku pēc viņas revizijām sēž cietumā?Atrast noziegumu Latvijā nav problēmu.Problēma ir vainīgos iesēdināt.Līdz šim visi vainīgie vai nu izbraukuši vai nomazgājušiesun dzīvo cepuri kuldami.Un smejas par Latvijas muļķu tautu.
nu-nu
n
Ko viņa valsts labā ir izdarījusi?Cik noziedznieku pēc viņas revizijām sēž cietumā?Atrast noziegumu Latvijā nav problēmu.Problēma ir vainīgos iesēdināt.Līdz šim visi vainīgie vai nu izbraukuši vai nomazgājušiesun dzīvo cepuri kuldami.Un smejas par Latvijas muļķu tautu.
nav jau mums tiesnešu
n
to pat Eiropa redz. Viņu smadzeņu darbība esot pakļauta naudai, teic kalnmeijers...māte zog, meita tiesā citus, es zinu tādu kombināciju...............u.t.t.t.t.
AA
A
Sudraba ir vienīgā, kas skaļi pasaka par to bardaku un zagšanu, kas valstī notiek. Viņai NAV PILNVARU KĀDU ARESTĒT VAI IEROSINĀT LIETU !!! Kāpēc lietas ir ierosinātas tikai dažas , tas ir jautājums valdošo partiju ( Vienotības) u.c. pārstāvjiem !
neļauj gugū
n
apzagt mani, to labu Dombrovkis.
tantuks
t
Ja reiz tā Sudrabas kundze ienāktu tai politikā,tas būtu tikai pozitīvi,bet man nav ticības,ka viņa to darīs.Pārāk augsta ir viņas morāles latiņa,lai viņa riskētu sisties pa to jenotu zaņķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas