Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kravcovs vēlas atgriezties Liepājas domē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitaja
l
Kad Saskanjai beidzot uzausiis gaisma kaadu ljaunumu sev pashi nodariijushi izvirzot Kravcovu par kandidaatu? Saskanja tachu galvoja par vinja atbilstiibu deputaata amatam un pienaakumiem. Tagad deputaats demonstree atkaartoti publikai savu latvieshu valodas nemaaceeshanu un diemzheel arii savu intelektu, kas, izraadaas, ir zem taa ko sagaidaam no deputaatiem. Samazinaat deputaatu skaitu uz 50, lai mees visi labaak iepaziitos ar vinju prata speejaam,ne tikai sekoshanu iikshkjim.
lauķe
l
"Selgas 13:33" ideja nudien nav zemē metama, jo ja šis purns regulāri tiks rādīts TV un i - netā, iespējams, ka vienam otram lumpenlatvietim beidzot pielēks, ko ievēlējis..... Otrs variants - savākt naudiņu ceļam un vaļenkiem, lai nabaga sibirjaks varētu aizkļūt līdz savai roģinai.....
eksperts
e
Droši vien tur varēs laist "po russki".
deputāts
d
Kā rodas tādi ar lielummāniju apsēsti metalurgi, muzikanti, aktrises, sportisti, kuriem liekas, ka viņi spēj visu - bez jebkādām zināšanām pieņemt likumus, bez sajēgas ekonomikā lemt par valsts attīstību? rezultātu mēs redzam - balsošanas mašīna, neprofesionāli lēmumi, muļļāšanās, bardaks. Lai vadītu valsti, mīlīši, ar aktieru skolu vai kalnraču institūtu IR DAUDZ PAR MAZ!!! Tikko, izrādās, darbs pašam jādara, darbs smags, UN VĒL JĀMĀCĀS, tā vairs nevajag nekādu deputāta godu, nekādus vēlētājus, neko, lai tikai liek mieru. Tā redz - gribēja haļavu, nevis strādāt!! Viņš lielījās, ka esot kaut kāds īpaši lepnais krievu paveids, kuru uz ceļiem neviens nenospiedīšot !! ar ceļu spiešanu un pazemošanu viņš domāja prasību noteiktā amatā prast konkrētas lietas - maizniekam jāprot vismaz mīklu samīcīt, tā nav ne ņirgāšanās, ne pazemojums, deputātam jāsaprot valsts valoda, jāorientējas likumdošanā, tautsaimniecībā. Kā Kravcovs to bija iedomājies, kandidējot uz darbu augstākajā likumdevējā Latvijā? ka nekas nebūs ne jāzin, ne jādara, varēs tik naudu par balsošanu saņemt? Kas tas par ārprātu? Tagad viņš rāda, ka Liepājas pašvaldībā gan varēs nestrādāt - tur valoda nav jāsaprot. Liekēdis. Lai iet uz savu metalurgu, tur izglītības pietiks.
Krievijas fans
K
Jūs spējat iztēloties Krievijas domē deputātu kurš neru;ā krieviski? Piemēram ķīnieti ar krievijas pilsonību?
lux
l
Piekrītu! Tieši tā jau arī bija. Un latvieši arī pārgāja. Kad vienreiz latviešiem apniks katgra krievu šovinista un intelektuāli mazspējīga Kononova mazdēla priekšā pāriet uz krievu valodu.
Archiks
A
Un no Liepājas uz prāmi un pa taisno uz sibīriju.
Jonis
J
labāk lai atgriežās savā sibīrijā, tur nevajadzēs no lapelēm lasīt priekšā uzrakstītas runas.
Ance
A
Diemžēl nav ko mērīt... Tik dīvaini, ka Liepājā viņš runā latviski... Vai nav Liepājā arī žurnālisti, kas var aprunāties latviski?
nazis
n
Chalis sailgojaas peec Liepaajas laikiem, kad vinju lika mieraa un vareeja mieriigi maukt krieviski. Bet par veelu, tagad vinjam dziives nebuus pat Mazpisaanos, latvieshi sekos visur par peedaam! Nevajadzeeja izgaismoties, buutu savas vecumdienas pavadiijis mieraa.
yes,patikami
y
drizuma ieverojami palielinasies lopu exports uz krieviju. ddd
smaidulis smaidītājs
s
ha ha haaa! šito svešķermeni (ļoti smagam!) līdz krievijas robežai var dabūt pa lēto. Aizripinot! ha ha ha haaa! :))))
selga
s
Manis pēc tas vepris lai sēž saeimā visus četrus gadus,jo ilgāk tur rēgosies,jo ātrāk dažam labam latvietim atvērsies acis par,,labajiem,, krieviem,viņa piezīme par galvas mērīšanu vien jau pierāda krievu mūžigo saukli par latviešiem kā fašistiem,tādā veidā apsaukājot latviešus,vēlētāji klāt nenāks,un laikam jau ļurbanovičam tas arī beidzot pielēcis.
šis
š
cilvēks vienkārši ir ar psihiskām novirzēm .Viņam visu laiku liekas ka viņam kāds kautko mērīs ,ka liks stāvēt uz ceļiem,utt.Laikam viņu būs stipri pazemojuši tur, no kurienes viņš ieradās.Laikam tur viņam kautko mērija? Cilvēks vienkārši nesaprot, ka viņš dzīvo kautkādā konkrētā valstī ,kur ir likumi, un ka japārzina valsts valoda strādājot gan saeimā gan Liepājas domē.
antiterorisms
a
ja terorists ar meliem un viltu ielien Saeimas deputata rindas,vinsh var darit visu? Te tachu cilveks skaidri pieradija ka uz doto mirkli lat valodu neparvaldija,tatad ir noticis drausmigs noziegums,kas aizvaino katra latviesha godu un cienju,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas