Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kremlim pietuvināti vēsturnieki Krievijā izdevuši pētījumu par Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
prahtweeders
p
Kā tad nu tā gadījās ka Kabanovs nepasauca palīgā savu labāko draugu Latvijas vēstures korifeju Grūtupu?
Dr.xy
D
Pilnigi visa no krieviem rakstita" vesture" sastav no primitiviem meliem.Sakot ar vacu bruninieku iznicinasanu uz Peipusa ezera.Sada kauja vispar nevareja notikt,jo vacu bruninieki lidz sai "kaujas vietai" nevareja noklut,nemot vera ka lai lidz turienai noklutu bija japarvar milziga purvaina,neapdzivota platiba,kur bruninieki butu gajusi boja purvos.Ari sagadat partiku tur nebija iespejams.Un kada sakariba vini saja neapdzivotaja vieta butu meginajusi noklut? Varbut abas puses sazinajas ar e-pastu,lai sarunatu klusu vietu kur izkauties? "Liela oktobra revolucija",kura nekad nav notikusi,Ziemas pils sturmesana,"Lenins revolucijas vadonis" tie visi ir meli un propaganda.Vaciesi iedeva Leninam naudu,iesedinaja slegta vilciena,un nosutija uz Krieviju,lai sagrautu Krieviju no iekspuses.Visa Krievijas valsts balstas tikai uz meliem.Par vestures vitosanu no krievu puses loti daudz ir rakstijusi anglu,amerikanu un citu valstu vesturnieku.
Человек
Ч
Читайте Дюкова и Воробьеву, чтобы знать собственную историю взглядом со стороны. Во всех магазинах Поларис, в том числе на Рижском центральном вокзале, уже через неделю.
Человек
Ч
"Ja zinātnieks sev izvirza par mērķi kaut ko ar savu darbu parādīt, tad viņš ir vismaz slikts zinātnieks" - Бла-бла-бла. Зато мы такие независимые и честные:-) Какие же вы все-таки демагоги:-)
Reinis
R
"L.Vorobjova teikusi, ka darba galvenā doma bijusi parādīt, ka latvieši vēstures straujajos pagriezienos nav bijuši pasīvi vērotāji, bet gan «sava likteņa kalēji»." Ja zinātnieks sev izvirza par mērķi kaut ko ar savu darbu parādīt, tad viņš ir vismaz slikts zinātnieks. Zinātnieka uzdevums ir objektīvi atainot pasauli, nevis paust savu viedokli. Tātad principā jau ar šo frāzi pietiek, lai saprastu, ka šīs grāmatas zinātniskā vērtība ir nulle, nav pat jāzina, kas ir Djukovs un Kremlis.
varbūt padomāsim
v
kāpēc Krievijas "vēsturniekiem" tieši par Latviju bija vajadzīgs tāds "pētījums"....un kas to sponsorēja?
rezumē
r
ja čeloveks sāks strīdēties pretī - kadru kvalitāte filmā "Soviet Story" ir pietiekami laba, lai varētu lasīt no ekrāna.
rezumē
r
Liekulības kalngals ir Djukova raudulīgā žēlošanās par iespaidu, kādu filma atstāšot uz bērniem. Vainīgi, protams, esot filmas autori - ne jau padomju režīms! Par NKVD un gestapo pārstāvju parakstīto dokumentu. Acīmredzot ir divas versijas. Viena, kas cirkulē internetā (pārstāstījums, bez oriģināla fotogrāfijām) tiešām ir viltojums ar rupjām ķlūdām (Heidrihs nosaukts par SS reihsfīreru) otrs - filmā redzamais, kur šo kļūdu nav. Starp citu, kadri ar šī dokumenta lapām ir no Krievijas TV, tā ka varenais draudētājs Djukovs var droši mesties dedzināt Ostankinas teletorni un sist savus tautiešus, Krievijas TV žurnālistus.
rezumē
r
Sarkanarmijas iebrukums Polijā, kam sekoja kopīga uzvaras parāde ar nacistiem un teritoriju aneksija, arī bija agresijas akts. Par nākamo agresiju - pret Somiju - PSRS izslēdza no Tautu Savienības. Tādas sankcijas Tautu Savienības pastāvēšanas laikā ir piemērotas tikai pret komunistiem, nacistiem un fašistiem. Sašeņka Djukovs, nevarēdams neko atbildēt uz PSRS režīma kritiku, pāriet uz padomju meļu standartpaņēmieniņiem - lamāšanos, apsaukāšanos bet beigās arī uz draudiem. Tādu reakciju varētu gaidīt no nepilngadīga skinheda, bet ne no cilvēka, kurš uzdodas par "vēsturnieku".
rezumē
r
Arī par blogā izteiktiem draudiem nogalināt var ierosināt krimināllietu. Nezināji vai simulē? Blogā daudz emociju, personisku uzbrukumu un kašķēšanās - tā kā Sašeņka Djukovs nav spējīgs atspēkot faktus, tad liek lietā bļaustīšanos - stūrī iedzīta padomju meļa pēdējo argumentu. Sarkano PSRS un brūno Vācijas nacistu režīmos tiešām bija daudz līdzību, sākot no tīri ārīgām (pionierija un hitlerjūgends) līdz politikas vērtējumiem. Un ar bļaušanu tās nepadarīsi par neesošām. Par pārējām čeloveka muļķībām: golodomoru neviens nav padarījis par neesošu, bet par badu Pievolgā sarkanajiem nacistiem būs jāatbild atsevišķi. Komunistu terors Latvijā ir bijis un to nenoliedz pat paši komunisti. Piemēram, 2009. gada 13. jūlija rakstā Vladimirs Čepurovs sajūzminās par "bagātnieku deportācijām lopu vagonos, kuros toreiz brauca visa valsts". Daudz atklātu muļķību: piemēram, mēģinājums noliegt Staļina teroru un mŗeģinājums strīdēties par tankiem tur, kur ir runa par komunistu represijām. Ņemot tikai pilsoņu karā un golodomorā bojā gājušos, jau iznāk 17 miljoni. Speciāli padomju meļiem un nezinīšiem atgādinu, ka komunisti nogalināja cilvēkus līdz pašām pēdējām savas varas dienām, 1991. gada augustam.
Человек
Ч
"Latvijas Saeimas deputāts Nikolajs Kabanovs (PCTVL)" - Кабанов в ЦС, а не в ЗаПЧЕЛ. "Jau rakstīts, ka A.Djukovs Latvijā kļuva skandalozi slavens ar saviem izteikumiem, ka Edvīna Šnores filma Padomju stāsts viņam raisījusi vēlmi nogalināt tās režisoru." - Дюков сделал это не с трибуны, но в своем блоге, и выразился он так, давайте будем точны и приведем полную цитату: «Метки данной записи: the soviet story, заметки на полях The Soviet Story: первый просмотр Значится, по поводу вчерашнего просмотра The Soviet Story. Количество натяжек и тяжелого бреда, имеющегося в фильме, превосходит всякое вероятие. Собственно, весь фильм исключительно из них и состоит. Фирменный прием авторов фильма - показ сначала вскидывающих руки в нацистском приветствии немцев, а затем кого-нибудь из советского руководства, чье движение рукой похоже на этот салют. Еще лучше: показать парад Победы в Москве и перебивать кадры картинками с трупами. Вообще демонстрация трупов во всевозможных ракурсах занимает большу часть фильма. По персоналиям: Борис Соколов, похожий то ли на безумца, то ли на алкоголика, нес обычный бред. Гурьянов из "Мемориала" в принципе был выдержан и рассказывал о репрессиях середины 30-х гг. вполне адекватно. Случ из ИнСлава упирал на то, что вступление РККА в Польшу в 1939 г. - акт агресии, но в принципе тоже был выдержан. Лебедева из ИВИ РАН несла такое, что я просто впал в изумление: об 11 миллионах репрессированных в период с 1937 по 1941 гг., о том что "перступный режим преступен во всем" и т.д. Руководитель Центра публикации документов по истории XX века Института всеобщей истории РАН - а бредит словно Новодворская. По фальшивкам: при первом просмотре замечены следующие фальшивки: "Генеральное соглашение между НКВД и Гестапо", рисунки сумасшедшего сотрудника МВД Данцига Бадаева, поделка Мельникоффа о "медицинских экспериментах в ГУЛАГе", кадры голода в Поволжье 1921 г., привычно выдающиеся за "голодомор", отрывки из нацистского пропагандистского фильма "Год ужаса" с изуродованными латышскими коллаборационистами трупами "жертв большевизма". Много откровенно ложных заявлений: например, что в 1930 г. Сталин избавился от беспризорности путем расстрелов, что Литвинова выдворяли из МИДа с помощью танков и т.д. Завершается фильм надписью "Советский Союз убил 20 000 000 человек". С технологической точки зрения фильм снят очень хорошо, с использованием компьютерной графики и грамотным монтажом. Очень сильно бъет по чувствам; латышские политики, которые показывают ТАКОЕ школьникам - просто опьяненные ненавистью к России безумцы. Какие психологические травмы просмотр фильма наносит детям, страшно подумать. Я человек спокойный, но после просмотра 2/3 фильма у меня было одно желание: лично убить режиссера и сжечь нахер латышское посольство».
bebe
b
Jacer, ka sis draudetajs slepkavot latviesu cilvekus netiks ielaists ES teritorija. Vai Riekstinam (TP) Skele (TP) dos kadu paveli so ielaist Latvijas teritorija?
Kola
K
Tas Djukovs, kurs bilde ir redzams, tacu ir kaut kads aziats vai zids, bet katra gadijuma ne krievs un tas ir loti, loti svarigi. Krievijas cekisti, kremla punduri nevar samierinatiesar to, ka pasule iegust vestures faktus par Baltijas valstu okupaciju un to neatkaribu zaudesanu, kuru veica Padomju Krievijas komunistiskais-sarkanais meris, kurs iznicinaja, noslepkavoja simtiem tukstosu Baltijas valstu iedzivotaju, latviesu, igaunu, lietuviesu un veica genocidu pret vietejam tautam 50.gadu garuma un tad nu Krievija ar saviem sulainiem-melu vesturniekiem megina nomazgat asinis no saviem sencu mundieriem, asinainam rokam....
asa
a
bl bl bla, kur kāds citāts no grāmatas? Ko mēs apspriežam vispār? Kāds kaut ko no tās grāmatas ir izlasījis? Tukšs raksts!
Sirmais
S
Neņemiet galvā, tādi ''pētījumi'' ir un būs,sarkanais fašisms ir dzīvs, tikai kļuvis trīskrāsains.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas