Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kremlis: Viens no svarīgākajiem jautājumiem būs krievvalodīgo tiesības Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lopkopis
l
man varen gaaja pie sirds tie bruunie kartona čemodaani , vienkaarši un eleganti ... tiniet sieru biedri!!!
Eva Braun
E
ja Zatlers kaut ko kretīnisku parakstīs- ..nebrīnīšos .... jo Goda vairs nav Latvijas vadošajiem valstsvīriem.......
Lelle
L
dihlofos » Lelle 11:06 Uzskatu,ka tiem maskavas punduriem, vispār jāuzliek mīkstais. ______________________ Ka tik tie punduri neuzliek kluci Rīgas odiņiem....(var arī noderēt dihlofoss)...
Rita.No laukiem.
R
Krievijai tagad ir samilzušas pašai savas problēmas,kuras prasa steidzīgu risinājumu.Par tām Zatlers varētu ieminēties,ja viņi ar līku pirkstu rāda uz mūsu pusi.Tur iet traki,pie tam katru dienu,ka nevar īsti saprast,cik tur ir to strāvojumu.Baidos,ka tur briest jauna revolūcija un kāds tur vēlāk būs ārpolitikas kurss-grūti minēt.To ,ka mēs vienmēr būsim Krievijai tas saldākais auglis un vienlīdz arī kauls rīklē,par to nav šaubu.Bet jādzīvo kaimiņos būs vienmēr!
rolis
r
Man bail,ka tikai "lācim" un "putjkam"neuznāk nepilnvērtības kompleks satiekot tādu ,augumā raženu prezidentu.Ar saviem pundura kompleksiem sāks muldēt nezin ko.
dihlofos
d
Uzskatu,ka tiem maskavas punduriem, vispār jāuzliek mīkstais.Tas brauciens ir tāds pieklājības žests kurš manu prāt vispār nebija vajadzīgs.Tas neko nemainīs jo krievs ir krievs(gribēju teikt politiskā vadība),mums no tās vizītes nav nekāda labuma,bet krievu vodku,visi tie biznesmeņi,varēja dzert tepat Latvijā.
Lelle
L
Tu man pasaki kāpēc maskačkai būtu īpaši jāklausās bankrotējušas valsts galvenais klauns? Vai tev ir viens nopietns arguments?
Lelle
L
Dāmīt, redzams , ka sēdi ērti pārteju silē un ļeksē tās labumus, bet vai zini, ka ārpus tās siles ir tukši un basi? Un dārgie rietumiņi mums tikai miljardus prasa dot un pretī dod FIGU! Pieleca, kāpēc ne tikai zaplerītim , bet arī dumrovskītim ne tā vien būs muguriņa uz austrumu pusi jāloka..., jo naudiņas kasītē ta nemā...
vinnijs
v
Jau pēc sagaidīšanas lidostā un sagaidītājiem var redzēt kādas būs šīs sarunas - neviens tur netaisās klausīties, ko teiks Zatlers, drīzāk viņš aicināts uzklausīt klātienē jau n reizes dzirdēto Krievijas nostāju atiecībā uz tuvējām ārzemēm. Manuprāt, no šīs vizītes nekādas jēgas nebūs, ja nu vienīgi Zatlers varēs klātienē pārliecināties, ka kremļa politika attiecībā uz Latviju nav mainījusies.
Lelle
L
Redzi, tie demokrātiņi rietumos te tikai 20 gadus nogrūda savu veco preci un ražošanu pat aizliedz attīstīt, bet tagad mūsu rietumu sabiedrotie ar smaidu mūs laupa ar šiem kredītiem.... Tad jājautā kāpēc mūsējie skrien uz maskačku? Lai tak ēd rietumu labumus un viss!!!! Ak, jā TB ziķuks te sola ievest ķīniezerus, bet Vienotības sarmucis- Vācijas un Francijas turkus.... Vai nebūs feini? Mums Latvijā jauna nācija latvijieši, tie gan nebūs baltie, bet mums nu ļlllloti patīkami..., tāpēc krievus ārā un latvijiešus iekšā... Gods kalpot biezajiem.
dāma
d
Bija skaidrs jau ieprieks, ka krievi " mauks" tikai savu. Viens nav skaidrs, kādēļ Voldiņam bija jābrauc tur muguru locīt. Neviens viņu nespieda. Un ja spieda, tad cilvēkiem ar švakiem mugurkauliem derētu nelīst par prezidentiem.
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Pilnīgi piekrītu! Taču, kā tu jau saproti zoologjiskajā dārza audzis indivīds nesaprot vārdu "brīvība", tur ir citas vērtības cieņā.
XXX
X
Rodas asociācijas ar Augustu Kirhenšteinu 40. gadā.
Anna
A
Esmu laimīga par Latvijas prezidentu. Tādu sajusmu, ar kuru autors raksta, iespējams, ir pieredzejuši mūsu " brāļi " savās sārtinātas jakās, kad pirmo reizi 90 sākumā atpūtāsTurcijā piecu zvaigžņu viesnīcās:" viss iekļauts ". Kā gan Zatlers ar vainagu pie Nezināmā kareivja kapa ies? Tur guļ karavīrs, kas pirms daudziem gadu desmitiem ir nolēmis Latvijas likteni. Bet viņš jau bija tur 9.maijā. Un nekas, norija to. Acīmredzot bija aizkustināts un grib atkārtot rituālu. Un ko tadu īpaši negatīvo var jūst Zatlers par Latviju likteni un viņa paša likteni? Labu bezmaksas izglītību un iespēja piemērot savus spēkus un prasmes, tur kur bija vajadzīgs un kur viņam patika (es runāju par ortopēdisko klīniku), godu un pacientu cieņu un ievērojamus ienākumus. Tas viss viņam bija lielā mērā pateicoties "ka puisis", kurš nolēma Latvijas likteni uz četiem gadu desmitiem. Ja viņš to nesaprata, viņš nebrauktu uz Maskavu. Taisnība, maz cilvēku Krievijā zina par to kas ir Zatlers. Bet, nekas: pa TV kasti to izskaidros. "Kopumā pavizinās ar zirgu un sniegs konfekšu maisu."
Anna
A
Ļoti interesē pieņemošas puses uzvedība, īpaši, kad runa ies par Latvijas nepilsoņu institūtu. Godīgi, nebrīnīšos, ja lieta aprobežosies ar to, ka Zatlers piekritīs automātiski piešķirt pilsonību tiem, kas ir dzimuši šeit pēc 91.gada, par ko, starp citu, jau sen uzstāja ES. Un tas tiks paziņots par "sasniegumu" Tas arī viss. Diemžēl ... Vēsturei, tie maz ticams, pieskārsies tik nopietni un dziļi, kā vēlētos. Un ekonomikas jautājumi pēc būtības un detalizēti ir atrisināti jau iepriekš un ir palikušas tikai formala parakstīšanas procedūra. Labi, redzēsim, kas būs īstenībā. Var būt Medvedeva inteleģents mājiens palīdzēs mūsu Zatleram, kas arī nav apdalīts ar inteleģenci un vedošu diezgan cienījamu kompāniju ar sevi saprast, ka šī ir vienīgā iespēja tagad nokārtot attiecības ar Krieviju. Varbūt, ka jau un nakārtot vēlās, bet ne kā ... Bet ir brīži, kad viss mainās ... Lai viss notiekas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas