Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Krievija lūdz palīdzību Latvijai ugunsgrēku dzēšanā; glābēji dosies ceļā otrdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
lux Paskaties Вести 24 vai Russia Today. Tur nesen uzstājās Sergejs Šoigu un viņš gari un plaši pieminēja ārvalstu palīdzību ugunsgrēku dzēšanā, minēja, piemēram Itālijas hidroplānus.
elizabethe
e
Jāpalīdz. Ja tur aiziet maksātie nodokļi, vis sOK, nevis kādu treknu ierēdņu pārbarošanai. JA ņemam vērā neatceļamos ētiskos likumus, kuri ir ne tikai Bībelē, bet arī citu reliģiju Rakstos, palīdzot nelaimē nonākušiem, būsim palīdzējuši paši sev un varēsim cerēt uz ātrāku atkopšanos.
Metrs
M
Par katru nodzēstu kvadrātmetru Mātuška norēķināsies ar kvadrātmetru Abrenes zemes.
lux
l
Kremļa kontrolētie mediji par ārvalstu palīdzību vispār neziņo. Visa tā māzōšanās ar videonovērošanu no celtniecības laukumiem. potjomkuna sādžas fenomens Kremlim dārgs vēl šobaltdien. Cieš cilvēki, no humānā viedokļa palīdzēt vajag. Tikai vienu vajadzētu atcertēties - karalis ir kails!!! ļoti ceru, ka šie notikumi šo to liks pardomātarī tiem, kuri grib iebarot pasaciņu par Krieviju kā Latvijas glābēju. Kaut gan viņu elektorāts jau pārtiek tikai no kremla propagandas. Uz mirkli iedomāsiemies pretējo situāciju. Kreivija Latvijai nosūta palīgā kādu no ierondas izgājuši ugunsdzēsēju mašīnu. Visa pasaule piekliegta ar paziņojumiem par Krievijas nesavtīgo palīdzību Latvijai.
Dr.xy
D
Nemiet paraugu no kremla punduriem.Medvedevs no saviem sazagtajiem miljoniem,ar lielu zestu ziedoja VESELUS 9000,00 EUR.Uz katru cietuso tas,laikam,iznak 0,000000001 EUR. Putins vienu bridi braukaja apkart,un solija visiem tuliteju palidzibu,bet tad kad vinu vairakas vietas gandriz nolincoja,pazuda no redzes loka.To visu pedejas dienas parraida TV kanals ARD+ RTL+ARTE,ar paskaidrojumu,ka krievu TV nekas tads netiek parraidits.Pat Launuma Imperijas galvaspilseta iedzivotajiem no valsts pilnigi nekada palidziba netiek sniegta.Sejas maskas tika nosutitas no Vacijas .
SS
S
Kādā sakarā ir japalīdz valstij, kura nav atzinusi Latvijas okupācijas faktu 1940. gadā, kad Latvijā ielauzās netīri civilizācijas mēsli, kurus šajā valstī sauc par debīlajām urlām un okupēja to?
vidējais
v
Tu laikam vēl neesi prātu saņēmis pietiekoši, ka nesaproti par ko ir runa, jo Reigans rūpējās un panāca PSRS sagraušanu, un, nebijis Jeļcins ar savu komandu, mēs varbūt tagad būtu neatkarīgas Krievijas guberņa.
jaunais
j
Tu esi laikam tik sens, ka jau smadzenes izžuvušas šajā karstajā laikā. Pateicoties ASV un Reigana komandai, pasaule atbrīvojās no tāda sarkanā mēra, kas klīda pa Eiropu.
No senatnes
N
Lai zinātu - Latvija neatkarību ieguva, pateicoties Jeļcinam un krievu demokrātiem. ASV - pēc tam tik pieslēdzās!
kaka
k
principaa lieliska iespeeja piedaavaat krievijai eezelja ausis. tikai taads siikums, ka mees neesam "krievi" un paliidzeesim.
ilma
i
Rēzeknē jau piedāvāja uzņemt bērnus. Bet nu jau laikam tās briesmas beigsies. Tikai skābekli lai mūsējie paņem līdzi pēc iespējas vairāk.
Bille
B
Nav jādomā vienīgi giga un mega apjomos. Tas, ka Krievija liela un deg lielas platības, nenozīmē, ka pāris ekipāžas un meža kultivatori nevarētu palīdzēt nosargāt pāris kvartālus meža. Un, ja aiz tāda nosargāta meža stūra būtu mana māja, kas tādēļ palikusi nenodegusi, es būtu ļoti priecīga. Elpošanas aparāti, spectērpi utt, par to vispār nav ko runāt. Ar plikām rokām grūti strādāt.
kas
k
Ne jau putļeru tur kāds brauc glābt,bet vienkāršos cilvēkus,kam liela nelaime uznākusi,bet nē,atkal jau vajag sīkmanīgi spriest,kā būtu ,ja būtu,laimīgu ceļu mūsu vīriem,un veiksmi.
Bezdievis
B
Kur tad Человекa koments par fašismu u.t.t.?
lux
l
Tādi palīdzētāji, kas tikai gudri runā, tiešām jau apnikuši. Nu pieņem pārīti bērnu, pabaro un tad kritizē. Krievija nenāktu palīgā. Nealīdzētu pat tā varza, kas šeit. Tas tā, starp citu. Palīdzētu daudzas vitas valstis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas