Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Krievija un Ekvadora pārmet Latvijai masveida bezvalstniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Elertei tas nepatiks
NO RED FASCISM
N
VISA LATVIJA JUS LUDZ !!! JA JAU JUS ESAT TADI VARENI ATBRIVOTAJI , TAD TACU BEIDZOT ATBRIVOJIET LATVIJU NO SAVAS OKUPANTU - SARKANFASISTU KLATBUTNES !! PIERADIET , KA JUSU VARDI NAV SALTI MELI 70 GADU GARUMAA ........................!!!!!!!!!!!!!
MJASOJEDOVA
M
MATE KATJUSA VISU TO DOD UN VISIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIKAI LIDZ KISLAKAM VAI A-ULAM JAAIZBRAUC !!!!!!!!!!!! EKVADORA UN KRIEVIJA VAREJA CILVEKIEM PALIDZET ATGRIEZTIES SAVOS KISLAKOS ....
oooo
o
Kas tad mums ir tik daudz? Bezvalstnieki, jeb krievijas pavalstnieki, kuriem neinterese iegut lv pilsonibu? Ja negrib, tad kaadas problemas? No lv puses taka aizliegts tak nebutu?
Tenis
T
Abreni jau nu gan mums nevajag. Tieši otrādi- vēl kādu daļu no gaišās puses ar visiem vaņiem varētu atdot Krievijai.
Jānis
J
Krievijai vajadzētu saukt tos bezvalstniekus mājās, atpakaļ uz savu dzimteni. Varbūt arī Ekvadora varētu uzņemt emigrantus. Krievijai kā padomju savienības mantiniecei jāgādā ka šie padomju savienības pilsoņi būtu repatriāti uz savu dzimteni. Krievijai vajadzīgi pilsoņi. Tanī pašā laikā Krievija var izvākt savus pilsoņus no Kalingradas un Kurilu salām un atdot tās teritorijas kam viņas agrāk piederēja ieskaitot Abreni.
eldzi
e
Zaglis brēc-ķeriet zagli!
Dr.xy
D
Ari Zalamanu salas ir pilniga demokratija un tiek stingri ieverotas cilvektiesibas.Uz ANO jautajumu vai Zalamanu salas vel ir cilvekedaji,valsts vadonis stingri atbildeja:"ne vairs nav, jo pedejo cilvekedaju mes vakar apedam". Var uzdot jautajumu ari Launuma Imperijai:" vai jusu valsts joprojam turpina agresivu politiku pret citam valstim"? Atbilde bus lidziga Zalamanu salu vadona atbildei:" mes esam par mieru un draudzibu visa pasaule, bla,bla,bla.........".
Eva Braun
E
Pieprasām Deokupāciju ! Urlas ārā!
NO RED FASCISM
N
Krievija un Ekvadora pārmet Latvijai masveida bezvalstniecību........... VEDIET PIE SEVIS VISUS SAVUS TERORISTUS - SARKANFASISTUS , IEDODIET VISIEM NOZAGTO PILSONIBU UN DZIMTENI - MATJ RODNUJU !!! VISIEM BUS SMAIDS , VISIEM BUS PILSONIBA UN RODINA MATJ
līdaka
l
Vai tad debiliem obligāti jāpiešķir pilsonība? Latvijā nodzīvo 40 gadus, bet, kad pasaki - Labdien, tad tev atbilde ir - požaluista po ruski, po latiški ņe poņimaju. Tā ir debilitātes augstākā fāze - idiotisms. Normālā laikā inteliģence Krievijā kaunējās no krievu valodas, kas pamatā sastāv no ļa, ļu, pļa, ņa, ša, bļa , un runāja franciski. Tagad grib lai visiem bļa un pļa pieškir liellopa tiesības.
Unabomberz
U
Īpaši notraust asaru liek Ekvadoras rūpe par Latvijas bezvalstniekiem (šņuk, šņuk). Cik labi, ka vismaz Ekvadora par viņiem rūpējas! Cita starpā - nepilsoņu un bezvalstnieku statusam ir būtiskas atšķirības... Latvijas nepilsoņiem ir stipri vairāk tiesību par Latvijā dzīvojošajiem bezvalstniekiem, bet Ekvadora protams ir iedziļinājusies visās šajās niansēs un perfekti izprot lietas būtību, par ko liecina Ekvadoras principiālā un pašaizliedzīgā nostāja attiecīgajā jautājumā palīdzot Krievijai pretoties imperiālistiskās ASV atbalstītās Latvijas prettautiskajam režīmam (diemžēl nevaru piebilst buržuāziskajam, jo Ekvodorā laikam pašā arī ir buržuāzisks režīms, līdz ar to tas skanētu nekorekti).
lasitaja
l
Abas valstis gan vareetu nabaga Lafvijas bezpavalstniekiem piedaavaat pavalstnieciibu un ieceljoshanas preemiju. Buutu interesanti veerot, cik piesakaas uz Ekvadoru un cik uz Krieviju.
daunitis
d
Fui, kāds rupeklis! Esi par saviem hemoroīdiem norūpējies? Tādus metodiskos norādījumus tagad ,,portjankām'' izsniedz? Nu, ko lai saka? Otrās šķiras cilvēks uz pirmo šķiru nav spējīgs pacelties...
Человек
Ч
Вам какое дело. Это вы разве унитаз изобрели? Или это ваши унитазы, что вы так переживаете, что кто-то на них становится ногами? "KLM » Trol>Okupanti 06.05.2011 15:51 Aber paldies providencei, ka vēl nav visiem iemācījuši rāpties ar kājām uz poda. ...................................................... ....................... Tā vis nesakiet - providence likusi Eiropai sabiedriskās tualetēs ievietot uzrakstus tikai krievu valodā - ''Lūdzu, nekāpt uz poda ar kājām"" -- У вас, по Фрейду, застревание на анальной фазе. Дикие аналоиды, вот вы кто такие. В чем ваша проблема? В заднице?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas