Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kristovskis: KNAB kaut kas nav kārtībā ar personāla politiku

Spriežot pēc pēdējā laikā notikušajiem skandāliem, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) kaut kas nav kārtībā ar personāla politiku, atzina apvienības Vienotība priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis.Ģ. V. Kristovskis gan piebilda, ka pagaidām nevarot spriest, kura pusē ir taisnība - KNAB priekšnieka Normunda Vilnīša vai viņa vietnieku, jo neesot iepazinies ar abu pušu argumentāciju un faktiem.

"Bet, protams, iestādē, kura ir valstī ietekmīga un saistīta ar politiskā sektora uzraudzību, šāda veida attiecības liek domāt par to, ka ir problemātiska personāla atlases politika," sacīja Ģ. V. Kristovskis.KNAB vadītājs nespēj ar saviem padotajiem atrast vienotu viedokli, kas, pēc Kristovska domām, novedīs pie kaut kāda risinājuma, tikai viņš nezina, pie kāda."Ja tiešām pēc priekšnieka pavēles veikta vietnieka kabineta pārmeklēšana, tad būs nopietns turpinājums," prognozēja Ģ. V. Kristovskis.

Jau ziņots, ka pēc aģentūras LETA intervijas ar KNAB priekšnieka vietnieku Alvi Vilku pret viņu sākta dienesta pārbaude un biroja priekšnieks Normunds Vilnītis uzdevis pārmeklēt viņa darba kabinetu, lai atrastu diktofonu ar intervijas ierakstu, aģentūrai LETA apstiprināja Vilks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas