Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kristovskis: Latvija ir gatava dalīties ar Āfrikas valstīm pieredzē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TAUTA
T
Vienotības līderis Ģirts Valdis Kristovskis domājis iespēju aizņemties no "turīgajiem pensionāriem"... Īsts tautas līderis...
Dārznieks
D
Diemžēl, reālu palīdzību sniegt nu nekādi nevaram, Ja nu tikai mēģināt kādu biznesu, bet arī šeit nepieciešami līdzekļi ne pa jokam. Labāk nodoties mērķim saglābt Latgali. Savādāk izskatās absurda teātris. Savulaik PSRS arī metās palīdzēt visai pasaulei ieviest komunismu , un rezultātā nācās pazaudēt visu. Labi jau, ka Piebalgs tur kautko komandē, bet drīzāk tas izskatās pēc avantūras ar mērķi piebeigt Latviju dezorganizējot.
vuarzazi
v
Divas problèmas: - ir vismaz 50 dazhàdas afrikas - katrai ir savas bijushas vai neokolonialas kolonialas valstis, kas turpinà monopolizèt ekonomiku korumpejot vietejos valdniekus, tà ir ari lidziba ar Latviju.
lašu ikri
l
Varu tik iedomāties kādus padomus Kristovskis varētu sniegt marsiešiem un vēl tālākām būtnēm. Dalīties idiņ, jau reāli vajag ar maizi. Apsēdies un padomā!
platais
p
Valdi, vai nu Āfrikā zagt nemāk?
imants
i
Varam atdot, daloties , visus savus ministrus. Un vēl piemaksāt. Tas būs lētāk, nekā šos te uzturēt.
Juris
J
Jā, mēs varam dalīties pieredzē, kā padirst savu valsti.
who cares
w
Nu, ja runā par Zimbabvi (mazāk gan par MUgabi), tad šie no latviešiem jau šo to ir mācījušies - atņēma kolonizatoriem zemi. Cita lieta, ka nebija pietiekami daudz savējo apstrādātāju...
who cares
w
Ja kāds arī "šancē labi" tad tie ir ĀM ļautiņi. Kristovskis nešancē labi un īsti pat nezina, kas tas ir (mūžīga politiķa priekšrocības).
bbb
b
iemācīsim šiem taisīt otkatus ,rakstīt likumus bez jēgas un satura ,varbūt kādu šķību un ļoti dārgu tiltu uzbūvēt... jā,zviedru banķieru arī paņemsim doļā . tā ir štelle,uz priekšu ģirt
vells
v
Nevar nepiekrist. Vēl kāds laiciņš "vienotības" valdīšanas un pat Zimbabves virsaitis Mugabe varēs braukt pie jenotiem mācīties, kā valsti podā izlaist
labs darbs
l
Kristovskis reāli šancē labi, lai arī ēd viņu nost bez sāls. Tā tik turēt, lai tie skauģi pārplīst.
Dore
D
Vai šodien kāda īpašas fāzes diena? Kam uzvārds beidzas ar -ovskis, šodien galīgās muļķības runā, kā no mēness nokāpuši.
who cares
w
neviens jau negrasās k;adu uz ;sejieni vilkt
opsa
o
Te gan komentetaji salasijusies ar loti zemu IQ. Bet ko var darit, kada tauta, tadi komentaji. Manuprat, si ir izcila ideja, vilkt uz seieni Afrikanus. Viniem daudzko vajag no mums, un mums no viniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas