Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kristovskis: partiju rezultāti būs atšķirīgi no pašreizējiem reitingiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skumji
s
BET dz'vojot tautas jeb pūla vidū varu teik": kretinizacija jeb pabirizacija ir uz 60%. GAN NEZINU KUR CARA TĒTIŅI: VALDIS ANDRIS AINĀRS KIKA ...UN ESTERE LIKS ŠO PŪLI...BAIDOS BŪS JĀATŠAUJ KARĀ, KĀ TO DARĪJA M.AUKA KATRĪNA III UN CITAS KRIEVIJU VALDOŠĀS GARĪGI SLIMĀS "PRINCESES" NO RIETRUMIEM, IZMESTĀS KĀ NEDERĪGAS SAVU NĀCIJU VAIROŠANAI UN VADĪŠANAI.... paskatieties uz civilizācijas vēsturi arī no Dabas Zinātņu viedokļa. Augstais Dievs ir Māte Daba. To jūs "nepārkāpsiet".
bibliotēka
b
1. es ar Jums uz tu neesmu pārgājusi un nedomāju pāriet. 2. kad Jūs mani pazīsiet, tad arī Jūsu spriedumiem par to, kas veido, piepilda un ietekmē manu apziņu būs kaut tik daudz seguma, cik melns aiz naga. pagaidām Jūs runājat, vadoties pēc saviem intelektuāli ļoti ierobežotajiem pieņēmumiem par mani, proti, vadoties no pāris manām replikām internetā esat atļāvies ierindot mani kādā no varbūt 3 ļaužu kategorijām, kas priekš Jums veido cilvēci. pasaule, un par laimi, nav tas, kas tā ir Jūsu galvā. 3. Pieņemiet manus nožēlas apliecinājumus, ka pat komentēju Jūsu ārkārtīgi primitīvo priekšstatu par publiskajā telpā esošās informācijas universālo iedarbību uz visiem vienādi. par laimi, pasaule sastāv no jums = vienkāršo formulu kalējiem, kas k;ā ebreji pie raudu sienas nepātraukti maļ tikai visprimitīvākās lietas, jo neko sarežģītāku par divdimensionālām pseido-patiesībām nespēj ķert, un tad pretī - no indivīdiem, kas spējīgi orientēties arī ļoti komplicētā realitātē un domāt ar savu galvu. Tie pēdējie tad arī ko izšķir. gaišu un panākumiem bagātu mūžu!
K
K
Kristovskis ieveda Latviju NATO, labi strādājis Eiroparlamentā un kā aizsardzības ministrs. Viņš spēj un var daudz strādāt. Balsošu par viņu, jo viņš būs labs rīgas mērs! Lai veicas Kristovskim!
draudzene
d
Ej, Valdi, raksti dzejoļus un netēlo stingro vīru. Diskusijā ar Ārgali galīgi izgāzies - 1 : 10!
Vāks
V
Nu kā vispār var diskutēt par tādu kandidātu kā Kristovskis.
Vislatvis
V
Man arī patīk Vislatvieši, bet šiem nespīd Rīgā .Redzot, kā Mūrniece saspēlējās ar Ušakonu nododot NATO intereses, kas mums ir vitāli svarīga organizācija, es par Šleseru balsošu, vismaz JL_Rubika bloks būs tālāk no teikšanas !
buciņš
b
Pašreizējās aptaujas vēl ir diezgan neprecīzas, jo ļaudīm vēl nav bijis iespēju pilnvērtīgi izvērtēt kandidātus, tā Pilsoniskās savienības (PS) izvirzītais Rīgas mēra amata kandidāts Ģirts Valdis Kristovskis sestdien publicētā intervijā Latvijas Avīzē komentē aptauju rezultātus ---------------- citēju: Iedzīvotāju aptaujas ir domātas tam, lai viņi uzzinātu, ko paši domā ( lai aptauju veiciējiem būti iespēja elektorātam iesmērēt viedokli ar veikli formulētiem jautājumiem). Bet, šie Valda Kristovska izteicieni dara uzmanīgu, jo vedina uz domām, ka balsošanas rezultāti varētu tikt pielaboti. Kā saka galvenais, nav tas kas balso, bet, kas tās balsis skaita. Man bija līdzīgas pardomās JJV, nudien, patīkami, ka vēl kāds domā līdzīgi - lūk, Cimdars, vecais blēdis tiek spieste pēdējā laikā, visdrīžak uz viņu ir kompromats un iespējams ne tikai par kraisajā algām. Tajā paša laikā zēns paliek amatā. Jautājums kāpēc? Un kā interesēs?
stulbums
s
Agrāk tik durns nelikās
NN
N
Kristovskis ir bijis Afganistānā.
stulbums
s
Valdis varētu aizlaist uz Afganistānu pakarot. Kaut kādus dikten niknus tekstus šodien ir uzstūmis par Mūnieces kuslajām politikas izpratnēm. Mož ierauj kādu lodi pakaļā un drusku atdziest.
Berta
B
Ar to aunu baru, kuri Rīgas domē mēģina bīdīt katrs savas partijas lietas, balsojot vai attiecīgi nebalsojot, var tikai ar tādām metodēm, kā Znaroks ar saviem hokejistiem ģērbtuvē (, kur neviens nedzird); tāpēc novēlu Kristovskim iziet aunu bara vadīšanas skolu, un, ja nepieciešams, pielietot pareizās (sētas mieta) metodes. Nav viegli darboties ar tik inteliģentām metodēm, kā to dara Kristovskis.
pievienojos!
p
Par Kristovski! Paskatījos www.rigasmers.lv - prot viņš strādāt, lai zagļi vācas prom no Rīgas domes!
Juris Jānis Valdis
J
un tā mēs jau 20 gadus visu laiku ievēlam ne tos, ko vajadzētu.
Juris Jānis Valdis
J
Tā tikai tev liekas, ka tu patstāvīgi veido savus uzskatus. Patiesībā tu savus uzskatus veido no ļoti profesionāli samontētiem patiesības kadriem, kas ir pieejami publiskajā telpā un savā domāšanā vadies no veselas virknes mītu un maldu, kas tev ir iesmērēti kā "patiesība". Pamatojums ir vienkāršs - tu neesi pazīstama personīgi ne ar vienu no politiķiem, tev nav šīs personīgās pieredzes un informācijas, līdz ar to vienīgais informācijas avots par to vai citu politiķi vai partiju tev ir masu mediji, kur acīmredzami, patiesība nav atrodama. Plus vēl tam tev ir vēl melīgāks informācijas avots, no kā veidot savus maldīgos politiskos uzskatus - tās ir politiskās reklāmas. Tu tāpat kā 99% šīs valsts elektorāta esi bezpalīdzīga savā izvēlē, jo tavā rīcībā nav un nebūs korektas informācijas, līdz ar ko tu nevari izdarīt korektu izvēli. Tā mēs spēlējam šo demokrātijas spēli, kurā tautai ievēlēt pareizākos un godīgākos politiķus nav iespējams, jo politiskā cīņa ir iespējama tikai starp kapitāla pārstāvjiem, kam ir naudas "pareizās" informācijas noliešanai publiskajos maksas medijos. Tāpēc, ar katrām vēlēšanām pie varas nāk arvien lielāki un lielāki nelieši, bet šīs parādības attaisnošanai masu medijos tiek ielikts uzskatus veidojošs mīts - "paši vainīgi, ne tos ievēlējāt......." Tomēr, kā redzi, pēc dziļākas analīzes sanāk, ka tā sauktajam elektorātam nav nekādu variantu ievēlēt "labākus" ļautiņus. Tas ir sistēmas defekts - vēlēšanu cīņa var notikt tikai starp bagātajiem, kas bīda saeimā un valdībā savus ielikteņus sponsorējot reklāmas un "informatīvus rakstus", kas naivajam vēlētajam rada "personīgo" un "pareizo" viedokli.
bibliotēka
b
'Iedzīvotāju aptaujas ir domātas tam, lai viņi uzzinātu, ko paši domā' - nu, varbūt Jums tā, bet es to, ko pati domāju, uzzinu no sevis, man to personīgā apziņa pasaka, nevis aptaujas. es nejustos labi, ja man tikai aptaujas varētu pateikt, ko es domāju. izsaku līdzjūtību patiesībā, ja Jums tā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Šlesers labējās partijas neatstāšot opozīcijā

Šleseram cittautiešu vidū lielāks atbalsts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas