Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kritizē priekšlikumus izdevumu samazināšanai; LBAS gatava protestiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane Grīnberga
Z
Sudraba tik kontrolē, saņem labu algu....bet rezultāti - nekādi ????? Kāpēc tā .......? Kur tiesa par Dienvidu tiltu u.c. lietām...???
Kāpēc.
K
Lai atceļ deputātiem visas kompensācijas,jo saņem pietiekoši lielu algu.Ja es strādāju Rīgā,tad mana darba vieta neapmaksā manu īri. Tagad var atrast labu dzīvokli arī par 100ls.+komunālie. Vai tad tagadējos krīzes laikos jādzīvo dārgā centra dzīvoklī,ja dzīvojamos rajonos var atrast labu un lētu dzīvokli. Ir jābeidz tā naudas šķērdēšana pašā valdībā. Kāpēc vispirms nesamazina savas algas,bet ķeras klāt nabagu minimālai algai,jautājums Dombrovskim.
nja
n
kaut gan ar šī minētā trijotne vaētu iesnieg tkonkrētus priekšlikumus ko darīt?! liekas kā komentētājiem lielāka skaidrība par to ko daŗit nekā šiem trijiem + valdībai kop'.
nja
n
problēma -bezdarbniekiem piedāvāt obligāto noslodzi dabas sakārtošanā un citos mazkvalificētos darbos? jā visi neies, bet daudzi ies - vismaz kāds labums ;) BAMu necelsim, bet neizmantot tādu cilvēku masu tautsaimniecībās labā ir muļķība -kaut vai lauksaimniecībā -bietes ravēt, kartupēlus novākt..govis ganīt ;)
V
V
Cilvēki vienkārši fiziski nevar būt tik stulbi, lai domātu, ka šāda veida pasākumi, būtībā atklāts genocīds pret tautu, neizsauks asu pretreakciju, kuras sekas nav paredzamas!
Kungi.
K
Pirms jūs kaut ko nogriežat, vispirms 100 reiz izmērat, jo vēlāk tas var ietekmēt jūsu pašu likteni un dzīvi.
Nū gan.
N
Būs jāsāk kā krievu laikos kolektivizācija vai. Jāber visi labumi vienā katlā un ,katram jāizdala pēc vajadzības. Atsvabināt no negodīgā ceļā iegūtas naudas īpašumus, un pārdot tos ārzemniekiem,un naudiņu ieguldīt valsts kasē.Latvijā nav saimnieka .,un tie kas tikuši pie šprices no saimniekošanas neko nejēdz,kā vienīgi padarīt pliku savu tautu.
Ja.
J
Nedrīkst aiztikt un samazināt zemās algas un pensijas ,kas jau tāpat zem iztikas minimuma. Ko jūs gribat parakstīt nāves spriedumu vecajiem opīšiem un omītēm.Kā jums pat tāda doma var nākt prātā. Samaziniet savas algas uz pusi,savas dārgās valsts mašīnas nomainiet pret lētākām.Vai tiešām jūs gribat uztaisīt Latvijā revolūciju un nemierus. Iesaldējiet tos lielos projetus, kas nabadzības laikā nevienam nav vajadzīgi.Būs gaismas pils ,bet cilvēkus taisās mērdēt badā.
ak
a
Un vai šajā grūtajā laikā alga nebūtu jāsamzina arī Latvijas banka prezidentam un bijušajiem prezidentiem? Kāpēc šie var dzīvot uz nebēdu?
Dārznieks
D
Un vēlreiz jāatgādina, ka , "diemžēl" , būs jāstrādā. Ar progresīvo nodokli nekas neiznāks. Tad jau uzreiz jāpagriež kurss uz nacionalizāciju. Tā naudiņa, kuras tagad trūkst un kuras liela daļa izsmērēta spīguļos un orģijās ar ārzemju spīguļiem un 'performancēm' sastāda gandrīz visu ārējo parādu. Tā naudiņa, kura veiksmīgi inkognito pārceļojusi LV robežu un droši glabājas vai "strādā" nav apliekama ne ar kādiem nodokļiem. Tā kā - pie lāpstām ,biedri, kuri vēl nav iegādājušies vai nav iemaņas darboties ar ko modernāku , tā, lai dienas beigās rezultāts būtu rokām aptaustāms.
ak
a
Kāpēc valdības plānā nav valsts pārvaldes darbinieku ,deputātu un ministru algu samazināšana? Vai tiešām viss tiek kārtots uz nabadzīgāko valsts pilsoņu rēķina?
cinis
c
Ko Jūs peraties....Repše teica,ka dziļākais punkts jau garām - nu jau rāpjamies ārā :D:D:D
AIVARS
A
Pēc janvāra notikumiem un politiskās spriedzes vajadzēja sabiedrību nomierināt. Tāpēc jau izvilka no opozīcijas, nopurināja putekļus, uzpucēja un izbīdīja tos relatīvi populāros nejēgas un diletantus valdības priekšgalā - vismaz uz kādu laiku būs miers mājās. Tas arī tika sasniegts - līdzīgi kā ar vienreizējās lietošanas no otrreizējām izejvielām ražotiem papīra traukiem. Tos jau tagad varētu izmest, taču vēl vajadzētu pie viena no tiem mēģināt "izspiest" pēdējo labumu - miljardu EUR, tad līdz gada beigām problēmu nebūtu. Bet pēc naudas saņemšanas gan tie neprognozējamie nejēgas vairs nebūs vajadzīgi - viņiem pierakstīs visus grēkus un tos varēs izmest... Vēl, lūdzu, mirkli pacietības!
l`avocat
l
Kāpēc aizmirsa par PROGRESSĪVO NODOKLI??? resnas p@kaļas!
Buba
B
Bet kas tad īsti vada šo valsti - četras jēlīšu balsis valdībā pret piecām taukmūļu, - vai tomēr partiju īpašnieki ? Un vai, piem., IeM , ar padomniekiem taukmūļu ļaužiem Sausnīti,gaidāmo īpašumu pārvaldītāju Veldri, Buldozera ļaužiem Kozjolu un valsts sekretāri Pētersoni vispār ir JĒLĪŠU ministrija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Bez pensiju cirpšanas FM piedāvājusi atteikties arī no neapliekamā minimuma (pašlaik 90 latu), kā arī par 20% samazināt minimālo algu. Minimālās algas samazināšana ietver arī valsts budžeta iestādēs strādājošo algu fondu apcirpšanu. Starp skarbajiem FM priekšlikumiem ir arī izdevumu samazināšana izglītībai, paredzot, ka par 13,7 miljoniem latu šogad tiek apcirptas dotācijas pašvaldību sporta, mūzikas un mākslas skolām, kultūras namiem, pirmsskolas pedagogu darba samaksai. Izdevumus par diviem miljoniem latu paredzēts apcirpt arī sabiedriskajam radio un televīzijai. 

Lasi plašāk FM priekšlikumos gan pensiju mazināšana, gan būtiskas nodokļu izmaiņas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas