Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Krūmiņa lēmumu kandidēt uz valsts kontroliera amatu pieņēmusi pēc nopietnas sarunas ar Sudrabu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
13 janvārī latvieši un krievi bija
1
nebūsim iecītīgi pret rijīgiem barokļiem !
Deputāti lems
D
Deputāti taču ir profesionāļi un izlems kura ir tā piemērotākā VK galvenās amatā...
atkal
a
Smieklīgas nacionāļu izdarības - iepriekšējā dienā kameru priekšā Rasnačs saka, ka VL savu kandidatūru nevirzīs un atbalsta Vienotības virzīto, bet nakts melnumā notiek vienošanās ar zatleriešiem un no rīta dzied citu dziesmu. Iespējams, ka abas kandidātes ir līdzvērtīgas, bet kāpēc nacionāliem jātēlo antiņi, ja izrādās, ka sarunas ar Krūmiņu jau bijušas iepriekš?
Nu
N
Ļoti labi, ka ir 2 kandidāti.
  • 2
  • 1
vērotājs
v
Tas nu gan nav arguments ,ja kāds te lej kļauzas par SC attiecībā par Sudrabas kundzi, viņa ir tas cilvēks,kas nekad neatteiks atbildi,vai sarunu jebkuras politiskās partijas cilvēkam ,lai no kuras partijas tas arī nebūtu.Taču tiem,kam ir ļoti bail no Sudrabas kā personības cenšas duļķot viņas tēlu kaut vai tādā veidā.
Eksperts
E
Ne jā ne Nē,ne balts ne melns.Vīņa gandrīz vienīgā no Valsts Pārvaldes redzamākajiem ierēdniem ir pret EURO,tad jau droši vien bija arī par lata devalvāciju un pret iestāšanos ES un NATO. Patreiz nezinu vairāk nevienu valsts ierēdni,kuram tik ciešas draudzīgas saites ar kaimiņu ierēdniecību.Ja Sudraba tomēr ienāk valsts pārvaldes ierēdniecībā un saglabā groža galiņu VK,tas arī vienam otram var nepatikt.Tādēļ Elitai Krūmiņai šo rekomendāciju no Sudrabas puses neuzskatu par pozitīvu izvēles procesā.Labāk patstāvība,neatkarība no autoritātēm.
  • 5
  • 2
Vija
V
Es ļoti ticu I.Sudrabas kundzei un tieši tāpēc atbalstu viņas ieteikto Krūmiņas kundzi, tamdēļ nepieņemu to otro kandidatūru.
?!
?
Kāpēc es kļūstu piesardzīgs , ja runa ir par un ap Sudrabu. Varbūt dēļ Sudrabas tuvajām attiecībām ar SC , vai varbūt pēc sajūtas , ka kaut kas ar Sudrabu īsti nav kārtībā , tikai runas , kritika un NEVIENA priekšlikuma , kā būtu labāk. UN , ja tāda būs arī pēctece ....
iespējams
i
Tas laikam notika tādā razborkas stilā, un priekšniece cieti pateica : Elita, tev jāiet, un jāstājas manā vietā un manis dzītajā VK dziļajā arumā!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas