Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kučinskis apsver iespēju startēt gaidāmajās Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Nu jāiet jau pie tiem, kuru kredītsaistības ir līdzīgas. Tikai tie ir spējīgi saprast tās sāpes.
Ojārs
O
Ja Māris Kučinskis piedalīsies Saeimas ārkārtas vēlēšanās, tad es par viņu un to sarakstu balsošu.
zxcvb
z
Kučinskis bija Šķēles RAPLM ministrs no 02.12.04. – 07.11.06., bet TP frakcijas priekšsēdētājs no 07.11.2006 - 10.08.2009. Tai 5+ gadu laikā Šķēles politika noveda Latviju uz bankrotas robežu, un neesam mēs no tā vēl attapušies. Taču Kučinskis nav pierādijis ka viņš būtu spējīgs nekam izņemot pakalpot Šķēles interesēm
ah
a
A varbūt labāk nevajag apsvērt iespēju kandidēt, Māri, ko. Nu nevajag Tev pabeigt tos iesāktos darbus, labāk nenāc, ej prom. Nu nevajag Tevi te. Pamēģini pastrādāt darbu normālajā darba tirgū, būs grūti, protams, tas nav kā Saeimas pīpētavā rebes bīdīt.
Sika
S
Sapratis, ka bez valsts garantētās algas pats neko nespēj izdomāt un izdarīt. Pieradis būt pie siles. Bez tās - parasta Latvijas pilsoņa iztikšana. Lai izbauda parasta pilsoņa dzīvi.
zuze
z
Visi šie daudzus gadus uz tautas kakla parazitējošie politiķi man atgādina šķirtos laulātos ,bijusī sieva viņu izmetusi nevēlas viņu redzēt bet šis velkas atpakaļ kā suns kas zin ka ledusskapī ir desa kura garšo! Rudā lapsa laikam zaudējot apsardzi čurās garām podam!
debilais
d
Tava vieta , kučinski, politikas miskastē . Nedod dievs , ja tu metīsies pabeigt iesāktos darbus . To triecienu Latvija var neizturēt
Vierry
V
Interesanti, kuri tad ir tie iesāktie darbi- līdz pēdējam stāvēt un krist par Šleseru un Lembīti un graut TIESISKUMU LATVIJĀ!!! Māri, Latvijai to nevajag!!!!!!!!! Ka tik nav tā, neko citu nemākam darīt, kā shēmot un dzīvot uz valsts rēķina!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha=ha
H
Māris Kučinskis GUDRO, kā atkal APSVēRT (!?!!) PAR 100 visiem 1000 GRAMIEM tautu, ja piedalīsies arī Saeimas ārkārtas vēlēšanās.
Politpesimists
P
Apsver iespēju? Atkal melo! Runā patiesību! Kučinska kungs! Nu Tu taču meklē pierasto sili citas partijas sastāvā! Saprotu, no reāla darba esi atradinājis sevi. Tagad grūti. Bet mēs nejūtam līdzi.
milics
m
Bet referendums jau notika tikai tādēļ, lai Saeimā nebūtu Kučinskis un viņam līdzīgie. Viņi taču ir tie vieni no vainīgiem, kāpēc tauta ir novesta līdz izmisuma solim-referendumam.
žēl
ž
jau ir!
Terorists
T
Māri,visai LATVIJAI desiņas neuzcepsi un arī visas nākamo deputāšu mātes ar pakalpiņu rokām nevarēsi terorizet.Nu gan tad būs bēdas ja neievēlēs ,un ja vēl nodosi LIELO UN VARENO,KO TAD ŠIS TEIKS?
viesis
v
Tikai nelien pie Zatlera,Vienotība Tevi neņems,jo par daudziem no viņiem esi ņirgājies tp laikā.Lpp/Lc tur jā,palīdzēsi pašlikvidēties.
cony
c
ne kompetents ne cienījams,bet par mācekļa algu varbūt citā labā blicē viņu varētu izmantot,kā Saeimas Deputātu,pieredze valsts darbā ir nenoliedzami.
KLM
K
Lāčuks šņuks pie rižās ciča, Kur mans beņķis mīkstā beka? Bīznēss mans kā pieneņpūka, Nojūk Zapters murgā baigā. Sēnes lasīt Īrij's sūnās Būs man turpmāk gados jāsāk. Trūksies mani vaigi platie, Arī bīzness partners vecās. Beidzās mani treknie- tautai liesie, Tagad Zaptes voldis valdīs. Būs tām bankā tauki speķis, Bet tiem letiem nātnais deķis.
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas