Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Kučinskis atzinīgi vērtē jaunā Jūrmalas mēra darbu

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis (TP) ir apmierināts ar jaunā Jūrmalas mēra Raimonda Munkevica ("Jūrmala - mūsu mājas") darbu pirmajā mēnesī, taču sola pastiprināti uzraudzīt domi līdz pat attīstības plāna apstiprināšanai, ziņo BNS.


"Darbs ir bijis vairāk labs nekā slikts," sarunā ar aģentūru BNS atzinis M.Kučinskis, norādot, ka R.Munkevicam ir salīdzinoši labas vadītāja spējas, domes sēdes norit korekti un deputāti esot vienoti darbam.


Īpašu uzmanību pašvaldību ministrija pievērsusi attīstības plāna grozījumiem, tāpēc ministrijas juristi bijuši klāt visās darba grupas sēdēs plāna grozījumu sagatavošanai.


"Skatīsimies arī turpmāk, kā viss notiks, vai tiks ņemti vērā iedzīvotāju un sabiedrisko organizāciju ieteikumi," teica ministrs un norādīja, ka pastiprināta uzmanība domes darbam tiks pievērsta gan līdz attīstības plāna grozījumu pieņemšanai, gan arī vēlāk.


Jau vēstīts, ka Jūrmalas domnieki septembra sākumā no amata atbrīvoja pašvaldības vadītāju Inesi Aizstrautu un par jauno domes priekšsēdētāju ievēlēja Munkevicu no partijas "Jūrmala - mūsu mājas".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas