Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kučinskis noliek pilnvaras, bet neaiziet

Jaunās 13. Saeimas pirmajā sēdē pilnvaras noliks Māra Kučinska (ZZS) valdība, kurai tā būs 1000. darbdiena, – šī arī ir ilglaicīgākā viena pilnvaru termiņa valdība. Desmit tās ministri ir ievēlēti 13. Saeimā un otrdien nodos deputātu zvērestu. Taču kādu laiku viņi vēl apvienos abus amatus, jo tagadējais Ministru kabinets (MK) turpinās strādāt līdz jauna apstiprināšanai. "Nevaru jūs iepriecināt. Šķiet, būs vēl diezgan ilgi jāpastrādā," pirmdien valdības sēdē sacīja Kučinskis.

Top komentāri

Māsiņa Anna
M
Labāk jau būtu gājis, nevis klaji melojis visās savās intervijās. Spilgts piemērs par plānotās naudas noņemšanu Stradiņu otrās kārtas būvniecībai divus gadus atpakaļ, sadalot saviem drauģeļiem un tagad jaunai valdībai novēlot: meklējiet kur gribiet, vajag un viss!
punkts viens
p
vislielāko izcilību , kuru apzīmē ar FUI, ir pelnījis putrasdauķis dūklavs.
Nodokļu reforma - tas ir izcils dar
N
Uzņēmuma ienākuma nodokļa reforma ir tiešām labs darbs, kas nākotnē dos labus augļus. Bet to pašu nevar teikt par iedzīvotāju ienākuma nodokļa reformu - tajā pēc pseidokreisi pop[ulistiskās vienotības pieprasījuma tika iebāzts iekšā stulbi administrējams diferencēts neapliekamais minimums, kas, turklāt, nerisina nevienlīdzības problēmu un dod vēl lielākas priekšrocības aplošņu algām. Otrs stulbums - vēl vairāk palielinātais ienākuma nodoklis īpašumu atsavināšanas gadījumos, kas vēl vairāk apgrūtina mājokļu tirgu. Trešā problēma - netika veikta īpašuma nodokļa reforma, bet, kā noprotu, to nepieļāva negausīgās pašvaldības.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas