Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Kučinskis par Zatlera lēmumu: Tautas partija to atcerēsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ansis
a
DEPUTĀTU SKAITU STEIDZAMI VAJAG SAMAZINĀT UZ PUSI , TAS BŪTU LABS PIEMĒRS NODOKĻU MAKSĀTĀJIEM !!!! Tāpat puse guļ , lasa avīzes, runā pa mobilo , citi vispār neierodas..... Daudzi slavē Latvijas okupāciju, svin sarkanā fašisma dienas !!! ??? DAUDZI VISPĀR NEVAR NOSĒDĒT VISU DIENU , NAV SPĒKA , VECUMA MARASMS.... TAS TIKAI BŪTU GODĪGI , JO KAS TAD TOS SŪDUS VALSTĪ SATAISĪJA !!!!!!!!!!
ansis
a
KĀPĒC DEPUTĀTUS NEVAR ATSAUKT NO SAEIMAS ??? !!! JEBKURAM SPONSORAM (kukuļdevējam ) ir vajadzīgas stabilas 30 vai 35 balstiņas kuras paklausīgi cilā rociņas , bet kādu deputātu atsaucot , vairs nebūs vajadzīgās balstiņas, un kukuļdevējs prasīs atpakaļ savu naudiņu........... Nelaime ir tieši šeit : parasti tā naudiņa ir sadalīta un notrallināta, bet vietā atdot savējo negribas, nu ļoti negribas............
irga
i
Nu, tam, ka neērtu partijas beidru aizsūta prom vēstniekot, lai no viņa tiktu vaļā, pirmais precedents bija Ivars Silārs... bet saprotu arī VP vēlmi tikt prom, ta sakot, visi apmierināti :)
Optimists
O
Iespējams,ka prezidentelim ir vāks,jo noteikti atradīs kādu pacientu,kas devis pateicības un kas varēs to pierādīt(Deja Vu-Auders zeltrocītis).Nu ko-nespļauj darba devējiem sejā ,un vienmēr atceries,ka principā pats esi sašmucējies.
Zaigonis
Z
Ak TP,cik nepārliecinoši esat.Varbūt Riekstiņš nezin ko savārījis?
sviests
s
Re,nu! Cik glīti izlien ārā velna kāja no aitas kažociņa !!! Jā Zatler,kā Tu varēji nepaklausīt saviem labdariem???Viņi taču cerēja ,ka varēs raustīt tavas klauna kājiņas kā vien iepatīkas !!! Lūk,jau arī pirmie publiskie draudi !!!
Tā tas ir...> TP
T
Būs vismaz ko atcerēties,kad pēc nākošajām vēlēšanām netiks saeimā un sēdēs mājās: mēs Zatleru iecēlām amatā - šis ,ņēma un "uzmeta"mūsu vēstnieka kandidāti,pēc mūsu labākajām tradīcijām. Prezidents mācās - būs jāsāk cienīt.
Andrejs
A
Man vislabāk patīk J.Lagzdiņa viedoklis- vai tik viņš savulaik nav kļūdījies, balsojot par Zatleru kā prezidentu. Interesanti- kādas bija viņa iespējas balsot savādāk? Un- no šodienas viedokļa raugoties- par ko tad viņš būtu vēlējies balsot? ... Dienesta biedru sveicinātājs ...
Lelle
L
Atkal djeržimordas Kučinskis ar Lagzdiņu otļičiļis! Lai gods un slava TPistu kapračiem...ar savu plānprātību un žestiem rok dziļu jo dziļu oranžo līķu bedri....
Ansis
A
Un pēc tāda paziņojuma Paegle v\el kaut ko runā par diskrimināciju pēc partijas piederības. Prātiņ, nāc mājās! Bez Paegles TP partejiskās piederības šāda lieta vispār i sākusies nebūtu. Vai tiešām viņa līdz šim naivi domāja, ka Riekstiņš viņu virza amatam pēc professionālajiem kritērijiem?
Inga
I
Savukārt Jānim Lagzdiņam (TP), redzot, cik grūti prezidentam esot pieņemt vienkāršus lēmumus, "aizvien biežāk ir jādomā, vai savulaik neesmu kļūdījies, balsojot par Valda Zatlera ievēlēšanu Valsts prezidenta amatā". --- Hi hi hi! Kā tad tur tagad ar to slaveno "Lagzdiņa sveicienu" būs ? Redz kā pārsteidzās puisis!
PILNAI LAIMEI
P
Iespējams, tas ir Zatlera lielais jautājums - būs kam ko atcerēties vai arī, varbūt, iespējams, ticams, apšaubāms - nebūs. Nez kurš no TP (varbūt pac Kučinskis) bija teicis, ka premjeram ir jājūt elpa pakausī. Prezidentam arī? (Monologs nav par VP piemērotību - te manām domām nav nozīmes.)
matiņus
m
Kučinska kungs, ieteicams mazgāt ne retāk par 2x nedēļā, un vai tad TP frakcijas priekšsēdētājam tik maza alga, lai reizi mēnesī apmeklētu frizieri?
kučinski
k
pēc gada vairs nebūs kam atcerēties..Tava TP būs kļuvusi par humusu-bet jūs paši par apsmieklu.. Jūsu uzvardi būs savākti un izdoti īpaši saraksti, lai neviens no jūsējiem dzīvs saeimas ēkā vairs netiktu iekšā.. Jūsu laiks ir garām.. Rest in pieces..
lno
l
Kučinskis par Zatlera lēmumu: Tautas partija to atcerēsies ___________________________ Tā turpināt: ne dienu bez muļķības!:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas