Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

LĀB prezidents vēršas pret Medicīnas bibliotēkas slēgšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Sabiedriibas veseliibas agentuura deviigi atbalsta Latvijas aarstu biedriibas veseliibu un taadeelj Apinja kungs negrib likvideet SVA;KAS BEZ MAIZES PIEKOSHANAS APEED LEERUMU mediciinai-aarsteeshanai domaataas naudas.
AD
A
Nez kāpēc starp Apiņa minētām likvidējamām aģentūrām neredz SVA (t.s. Sabiedrības veselības āģentūru)?
AD
A
PAR biblioteku (un ne tikai konkrēti Apiņa minēto) apvienošanu iestājas KATRS saprātīgs bibliotekas lietotājs. PRET biblioteku apvienošanu iestājas tie, kam tas ir personīgi materiāli neizdevīgi.
zvirbulēns
z
Vecais stagnāts Apinis nav sapratis, ka bibliotēkām būtu jābūt pie universitātēm.
lala
l
ATRODIET NAUDU UN TAD VĒRSIETIES PAR VAI PRET!!!
WALA
W
Tikai tāds sīkums kā aizdomāties līdz tam ka tām biblioteķas var apvienot pašīem krājumiem fizsiki paliekot tur kur tie atrodas pašreiz !!!! Te drīzāk būtu jārunā par administratīvo izmaksu samazināšanu utml. Kādēļ piemeŗam gramatvedību visām šīm iestādēm nevarētu apvienot ( vispirms iespējams sakāŗtojot līdz augstam līmenim). Tas protams ja mes runājam par to situaciju kādā esam, kad naudas trūkst visiem. Tāpat kas traucētu teiksim apvienot IT pa visām bibliotekām, lai katrai nav jātaisa sava web lapa utml. un cilvēks no malas ieejot vienā lapā piekļūst visam kas latvijā vispār ir atrodams. Vietas un lietas kur optimizēties ir gana daudz, tikai protams ar to "a mums labāks šitā", "bet mums atkal sitā un vis pārējie iet pa skuju taku" - tas nav uz "paterētāju" aka lasītāju vērsts skatiens. Viennozīmīgi katrā no šīm bibliotēkām ir kas labs un iespējams pat izcils, tajā skaitā iespējams arī tās vadītājs, tad kādēļ lai šis vadītājs arī nesakārtotu pārējas bibliotēkas līdz vajadzīgajam līmenim ?!?!? Kādēļ latvieši nevar vienreiz vienoties kādam kopējam mērķim ?!?!? OK, Gaismas pils ir tāds mērens baļķis visiem acī, bet kāda jēga par to tagad kurnēt ( nu kas, pie velna, tagad vairs mainīsies no tā ???) ir jādomā kā no šī visa izspiest maksimālu labumu visiem. Nezinu kas tam ir vajadzīgs, jo patreiz šķiet ar Kultūras informācijas sistēmām nav tā kā gribētos, bet nu sēdēt un urbināt dagunu ar nav īstais laiks !!!
Biblioteku apvienosanas
B
Kapec jaapvieno viss tris medicinas bibliotekas? Smarzo pec centralizetas padomju domasanas. nemaz nerunajot nerunajot par neertibam, kas ja ugunsgreks apvienota biblioteka? tad ko? Viss zaudets. Un Latvija atgriezisies medicinas vidus laikos. ciena studentiem un rezidentiem kuri izmanto bibliotekas lai turpinat savu izglitibu. Zalu kompaniju sponseretas konferences nav pietiekami lai tikt lidz un but lietas kursa par straujo atistibu medicina. Pajautajiet musu ciniegiem gimenes arstiem.
WALA
W
Teiksim tā nav svarīgi nosaukumi, ir svarīgi pakalpojumi ko šīs bibliotēkas sniedz, materiāli ko tāš glabā un iespējams arī cilvēki kas tajāš strādā. No valsts un lasītāju viedokļa būtu izdevīgi absolūti visas bibliotēkas apvienot, tad nebūtu katrai bibliotekai atsevišķi jāpērk ārzemju elekroniskās bibliotēkas katrai atsevišķi utml., nebūtu katrai individuālas administrācijas utt.. Tam gan protams eksistē arī citi risinājumi, tacu baidos ka šajos "bada" laikos tie citi risinājumi nav pārāk reāli !!!
drakons
d
Apinis ir slims alkoholiķis.
cony
c
LAB PREZIDENT,neviens netaisaas ne sleegt,ne likvideet biblioteku,cita lieta ir t.s. strukturaalaas izmainjas.Pats biji vainiigs,kad darbojies Latvijas celja partijas komandaa un iedibinaajaat netaisniigas un izshkjeerdeetaaju valdiibas tradicijas jau saakot ar veel shiis dienas pseudoekspertu Godmanja kungu priekshgalaa.Un shodien valstii ir ljoti maz naudas un jaasamazina mazaak vajadziigi izdevumi,vai pats arii nejuuties vainiigs,taapat,kaa mees visi,kas balsoja par LC;TP;LPP/LC;TBLNNK un citiem izsaimniekotaajiem.
im
i
Piekrītu tam, ka Medicīnas bibliotēku vajadzētu apveinot vai nu ar RSU vai LU.
nesaprotu
n
Varbūt tamdēļ, ka Apinis iestājas par šo bibliotēku, man nav skaidrs, kāpēc nevar Medicīnas bibliotēku apvienot ar Stradiņa universitātes bibliotēku - nekas taču nezustu. Apinis ir liels putrotājs, kurš pirms kāda laika gribēja to visu rīdzinieku (un ne tikai rīdzinieku) iecienīto Misiņa bibliotēku pārvest uz lielo Silakroga miskasti. Tas bija tik absurdi un inteliģenta cilvēka necienīgi! Kā lai šādas trulas idejas autoram notic, ka šī bibliotēka jāsaglabā?
biblioteka
b
neviens nedomā tālāk par savu degungalu, tas taču ir pilnīgi skaidrs, ka bibliotēkas likvidēšana ir kārtējais solis sabiedrības deģenerēšanas virzienā.
māja
m
Tas ir vāks! Ir taču jādomā,cik izglītoti būs topošie mediķi, kas pēc dažiem gadiem mums būs pretī slimnīcās.. un šī nu ir tā joma, kur nepieciešamās zināšanas iekš google nesameklēsi.. jācer uz ierēdņu veselo saprātu. Lai kāds arī būtu mans viedoklis par Apini, šoreiz viņam piekrītu par visem 100%
Ērglis
Ē
Kāpēc tad netiek piesaukts šīs nozares varonis Eglītis, bet kautrīgi 'Veselības Ministrija'? Negribās varenajam TP varonim acīs lekt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas