Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Labestības akcijā "Eņģeļi pār Latviju" kopā saziedoti 368 861 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rāmums
r
Mīļie, atjēdzieties un neuzņemieties uz savi tādu karmu - citus apmelot. Nepalīdziet, neziedojotiet, bet arī nedariet ļaunus darbus. Ko darīsiet, ja ja jums atnāks pakaļ un par saviem vārdiem būs jāatbildu publiski?
.
.
es no sirds ziedoju gan naudiņu gan arī mantas, bet,,,kad tv ieraudzīju sakrāsoto, ar zelta gredzeniem nokārušos, labi situēto ģimeni, kura lūdza 3200 ls....man necēlās roka ziedot, apzinoties ka tā naudiņa var tikt viņiem, kuri varētu atļauties paši savam bērnam uzlabot veselību, bet tā naudiņa varētu netikt kādam tiešām, kam tā būtu vajadzīga!!!!! visi jau dzīvo ar tādu domu - ai gan jau saziedos....tāpēc gribu zināt konkrēti kam tiks mana naudiņa!!!!!!!!!
Terorists
T
Un ja vel parēķina to ko atmaksā atpakaļ paturot % tad viss ar šiem ziedotājiem ir skaidrs.Maza naudas atmazgāšana uz slimu bērnu rēķina. Un tās dāmītes gaudu balstiņa mani jau sen neuztrauc.
666
6
Interesanti ,kas LV notiek godigi? Jauki- Rimi darbinieki palika bez Ziemassvetku davanam! Bet toties Pasternaka ar Dimantu berze rokas ,labs guvums!Man ieraugot sis damas roka necelas ziedot!
Terorists
T
Mani neinteresē ekskursijas,bet sausais atlikums un absurdums kad bērnu ziedojumiem tiek novilkti nodokļi.Un ja cilvēki var pierādīt kad nauda ir izlietota lietderīgi nevis ekskursijās tad šos līdzekļus ar nodokli neapliek. Bet Latvijā jau vienmēr vis caur an......o caurumu,un birokrāti ķā vienmēr taisnīgākā un pati pareizākā kasta.
Octopussy
O
Interesanti, kurš varētu un gribētu pārbaudīt, vai taisnība, ka ziedot.ell-vēl komanda pirms Ziemsvētkiem bijusi tālā eksursijā, par kuru samaksāti Ls 6000? Būtu taču vērts zināt, vai taisnība, vai kretīnu palaistas baumas.
Terorists
T
368 861-21%.Tātad nodokļos nomaksā 77.460 .81 san.Tīrais atlikums 291.400. 19 san. Nu gan biksis varēs priecāties,šitāda laime budžetā un tikai uz slimo bērnu ŗēķina.
:)
:
:)) tik labas ziņas!!! visiem priecīgus Ziemassvētkus!!!
lasītāja
l
Pilnīgi prieks lasīt :) Paldies ziedotājiem un akcijas organizētājiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas