Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Labklājības ministre twiterī rosina daudzbērnu ģimenēm noteikt auto nodokļa atlaides

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Māris
M
Malacis jaunais ministrs. Konkrēts, atbalstāms priekšlikums. Kad izsakās medijos, var redzēt , cilvēks zin, kā ikdienā dzīvo valsts iedzīvotāji.
pedants
p
Latviešu valodā burta "w" nav.
muša
m
Kā tad tu domāji? Kad visiem būs 18, būs jāmaksā bezbērnu nodoklis!
Un
U
cik daudzbernu gimenes tad atlaujas uzturet auto sajos laikos? Butu pieskirusi tad jau labak brivpusdienas un sabiedriska transporta atlaides.
alberts
a
Interesanti,vai pensionārs turpmak brauks uz tirgu ar autobusu un vedīs majas 3 kartupeļus,2 burkanus u.t.?Ta ir noziedzība pret cilvekiem pacelt nodokli auto un NĪN,ta ir laupīsana un cilvēku atnaudosana,bez jebkada ekonomiska pamatojuma.Tas ir lai citi varetu palielinat savas algas par 69% un dzivot uz manu nodokļu rēķina.Es saku zaudet savu patriotismu šo nožēlojamo "aplaupītāju" priekšā.
Snowball
S
Vai no nodokļu administrēšanas viedokļa nav vieglāk pacelt neapliekamo daļu par apgādājamiem? Varbūt pat progresīvi lielāku par trešo un ceturto utt. Lai nodokļu atlaide ir vienlīdzīga pret visiem neskatoties vai izmanto neizmanto mašīnu ar lielo motoru vai saprātīgu dzinēju. Es ar trim bērniem mierīgi ietilpstu 1.9l Touranā, ja būtu četri pieci tad gan ir jādomā par teiksim sharanu. Man jau liekas , ka tam auto vajadzētu varēt ierakstīties līdz 2.5 l dzinējam.
zebra
z
Kā tad! Un varēs pieņemt darbā ( jaunas darba vietas ) cilvēciņus, kuri skaitīs, uzskaitīs, krās papīrīšus. Īstā muļķu zemes ilille.
ģeogrāfiskā segregācija
ģ
Dombrovska valdības piedāvātais nekustamā īpašuma nodoklis, kas balstīts absurdi noteiktās ēku kadastrālajās vērtībās un paredz trīskāršu likmi lielu ģimeņu mājokļiem, ir vērsts uz vietējo iedzīvotāju padzīšanu vizpirms no Jūrmalas, bet 2012.gadā arī no Rīgas un tās apkārtnes
gg
g
ļoti labi, tā tik turpināt!
anti-ekselis
a
nu tad lai twitterii arii izsludina un pienjem!!! kursj tam tic! kas par mulku un PR "ruukjiisju" valsti:(((!
micro
m
Labāk būtu palielinājuši par aprūpējamām personām neapliekamo summu. Attiecīgi, jo lielāka ģimene, jo lielāka IIN atlaide. Reāls guvums arī tām daudzbērnu ģimenēm, kurām auto kā tāda nav!
ninza
n
pēc 18 tas jau vairs nav bērns 18 gados tak iestājas pilngadība var brīvi strādāt pats vadīt un pirkt auto.
Aļģis
A
Jā, malacis labklājības ministre par ideju. Atlaide jāpiemēro, ņemot vērā ienākumus un bērnu skaitu ģimenē. Beidzot ir jāsāk gādāt par daudzbērnu ģimenēm, ja negribam sagaidīt latviešu tautas lēnu un neapturamu izmiršanu. Daudzbērnu ģimenēm ir jāsajūt, ka valsts ir gatava par tām rūpēties un patiešām to arī reāli dara. Ir jāpanāk, ka ģimenes ar bērniem jūtas nozīmīgas un no valsts puses īpaši aprūpētas.
albatros
a
ja būtu vairāk šadu pasākumu būtu vairāk arī daudzbērnu ģimeņu, tas ir tikai apsveicami,
Mg
M
Vispirms jau derētu precīzi nodefinēt, kas tad ir šī "daudzbērnu ģimene".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas