Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Labklājības ministrija izplata paziņojumu krievu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pionieris
p
Econ: "galvenais jautājums, ko es visiem "integrālistiem" vēlētos uzdot - kāpēc integrācija nav nostrādājusi 20 gadus?" Tāpēc, ka latviešos ir vēl dažs labs tāds nacionālais nihilists kā tu. Pat Ļeņins par tādiem smējās.
@
@
Absolūti jums piekrītu. Kaut ko tik greizu nav nācies redzēt. Unikāla, bet pētāma parādība - tā saucamā krievu prese
Par valodu
P
Kad gribēs saņemt pabalstu, krievu draugi tūliņ sapratīs latviešu valodu visu līdz pēdējai zilbei.
????
?
Pazemojums visai Latvijai! Ja jau krievi tā neieredz Latviju, ka nevar apgūt Valsts valodu, tad arī Valsts pabalstus viņi nav pelnījuši.
patriots>>Greex
p
tavs miļais SEIMS ir viens liels pārpratums... kopā, ar tavu milu freibergu, kura skrējā amerikas prezidenta lidmašinā, ke pēdēja šļu.....
eko
e
JL ir normāli pārkrievojušies, ka tik mūš nepārdod Krievijai :(
Lex
L
ZB. Ministrijas uzdevums ir panākt, lai cilvēkiem ir skaidrs, kas un kā mainās. manuprāt, daudz mazāks kaitējums administratīvajiem resursiem ir vienreiz izplatīt info krieviski, nekā turpmākos mēnešus skaidrot individuāli katram, kas kaut ko nav sapratis.
Econ
E
Nesaprotu, kur ir tā problēma? Latvija ir lielas sociālas krīzes priekšvakarā, nacionālais jautājums šur vai tur. Labāk, lai cilvēki ir informēti par notiekošo, nevis neziņā, jo tad parasti ir visvieglāk manipulēt ar cilvēkiem un vieglāk arī visādām dīvainajām - mazliet ekstrēmiskajām partijām "makšķerēt" krievu tautības cilvēku balsis vēlēšanās. Tās valodu aģentūras ir vienkārši jālikvidē nost. Ir attīstītās valstis, kur informāciju, bukletus utt. izdod arī turku, arābu utt. valodās. Valoda jau ir tikai rīks kaut kā sasniegšanai, ne jau kaut kāds cīņas instruments. Un vai tad var pārmest tam krievu tautības cilvēkam, kas teica, ka Jūsu Latvija ir Īrijā? Vienkārši notiek čakarēšanās par pilnīgi nesvarīgiem jautājumiem, galvenais jautājums, ko es visiem "integrālistiem" vēlētos uzdot - kāpēc integrācija nav nostrādājusi 20 gadus? Bez tam šāda informācija krievu valodā jau īpaši neatšķiras no intervijām krievu valodā TV, pēc būtības pilnīgi ne ar ko, tādēļ ceru, ka valsts labklājības labā to arīi turpinās darīt, jo šī sfēra ārkārtīgi atšķiras no, piemēram, automobiļu reģistrācijas, kas varbūt nav jautājums par izdzīvošanas jautājumu.
Whiskas
W
Starp citu, LU SZF Komunikāciju nodaļā topošie žurnālisti DRĪKST iesniegt savus darbus krievu valodā! Tad kā lai šie nabadziņi zina latviski pareizi saprast, ja pat Latvju Alam Mater šitik "toleranta un saprotoša". KAUNS!!!
valdis
v
atkal tā valodas histerija nu tad sekojie ko šis histerijas fona sagādas valdiba
Greex
G
Visa Latvijas krievu prese ir viens liels pārpratums...
Latvis
L
Kas vada Labklājības ministriju? Ahā, Zaļo un zemnieku savienības pārstāvis. Tad nav brīnums, ka tur tādi kaunīgie latvieši, spaļukrievi sasēduši.
bambāļnieks
b
ārprācc!! nu ir pliskavas divizionc Latvijā iekšā, nu jārok no upenēm ārā šmeisers ar fokevulfu.
gacho
g
balstiņas copējam priekš vēlēšanām. Tad interesanti kamdēļ sodus neliek LDZ, kur lielākā daļa darbinieku latviski nemāk vispār
Ierēdne jāatlaiž!
I
Gribētos dzirdēt ZZS viedokli - šī ministrija taču ir viņu pārraudzībā. Pēc manām domām tas ir pazemojums valstij. Kopš neatkarības atgūšanas ir pagājuši jau gandrīz 20 gadi - pa šo laiku valodu var iemācīties pat garīgi atpalicis cilvēks. Ja grib, protams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas