Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lai vasarā varētu strādāt, Daugavpilī simtiem bērnu no diviem naktī stāv rindā

Lai vasarā gūtu iespēju strādāt, Daugavpilī simtiem bērnu no diviem naktī stāvējā rindā, ziņo Latvijas radio.Daugavpils dome ir viena no retajām, kas vēl piedāvā iespēju skolēniem strādāt vasaras brīvdienās, taču pieprasījums šogad krietni pārsniedza piedāvājumu.

"Cilvēkiem nav, ko ēst, un viņi meklē jebkuru iespēju, kur gūt līdzekļus, tajā skaitā cer uz domes piedāvātajiem skolēnu vasaras darbiem pilsētas pašvaldības uzņēmumos," tā milzu ažiotāžu, kas aizvadītājās dienās risinājās Daugavpils domē, raksturo pašvaldības darbinieki.

Daugavpils Domes Jaunatnes lietu nodaļa sestdien uzsāka jauniešu reģistrāciju darbam vasaras brīvlaikā. 5. martā reģistrēts 851 jaunietis, 7. martā- apmēram 100 jaunieši.

Daugavpils Domes priekšsēdētāja vietnieks Vitālijs Azarevičš skaidroja, ka lielā interese par darba iespējām saistīta ar sociālo situāciju. Viņš uzsvēra, ka pašvaldība veiks rūpīgu analīzi un meklēs iespēju iekārtot darbā pēc iespējas vairāk jauniešu. Šobrīd pilsētas budžetā tam atvelēti 72 tūkstoši latu, bet jauniešu pieteikušies divas reizes vairāk.

Jauniešu reģistrācija ir noslēgusies. Jaunatnes lietu nodaļas vadītāja Ieva Teikmane informēja, ka tagad tiks analizēti saraksti, apzināta situācija ar nodarbinātības iespējām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas