Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laikraksts: Ata Kronvalda fonds pērn pats prēmēts ar 5000 latiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha..ha
h
..danusevičs ''priekšsēdis''??? :))))) jautājumu vairs nav!!!!..es tās skolotājas (VISU CIEŅU VIŅAI PAR DARBU!!!) vietā būtu katram no tiem kretīniem pa ''piecītim'' uz viņu pretīgajiem mūļiem uzspļavis un pielīmējis!!!!!!!!
Terorists
T
Nebaidies,gan jau arī ANDRĪTIM UN AIĀRĪNAM TIKA..PAR BALTU VETI UN SKAISTĀM ACTIŅĀM ŠIS JAU TUR NESĒŽ.
omm
o
pilnīgs sviests....kur ir mļa labie latvieši, kur ir šlesers, iedomājieties kādu iespēju laiž garām lešinskis.tas pats šķēle, vai plaude būtu no savas kabatas izvilkuši tos latiņus un skolotājiem iedevuši....kas par PR kas par publisku draivu būtu! Nē viņi to nevar, viņiem tas pat prātā nevar ienākt....viņi nespēj neko tādu iedomāties.... a danusēvičš -glumš tips, līdzīgs tam pajoliņam RD, kas štramam kurpju kastē stiepa naudu....
Terorists
T
Skolotājiem 20-Danuplēvičam 650.Par ko tāda neapmierinātība.VISIEM PĒC NOPELNIEM,VISIEM PEC VAJADZĪBĀM.
Xļebnij djedja
X
Pirma kaluma bledis ir Danusēvičs, ka tikai vairak pagrabt un kabata iebazt, skolotaji, ta vinjam ir " baribas piedeva" . Nost ar danusevichiem un citiem samozvanciem, kam izglitiga ir tala un migla terpta lieta.
jumors
j
Kā man patīk mūsu valsts politika! Vispirms Danusēvičs kā tirgotāju apvienības līderis visos kanālos izņaudas, cik neizdevīgi pārdot Latvijā ražoto, ka nav pieprasījuma. Pēc tam tirgotāji paceļ cenas visam, kam var pacelt un tad vēl izrādās, ka pie Ata Krionvalda piemiņas sašmucēšanas arī šitas pats cilvēks strādā? Vai nav par daudz nepelnīta goda?
Guntis
G
20 lati skolotaaja preemijaa! laba, izcila audzinaataaja! tad labaak vispaar necik, bet, promejot, ielikt tos 20 latus kabataa un pateikt: tas taksim uz maajaam.
Ance
A
Nožēlojami... tā bieži - nauda paredzēta vieniem - bet tiek citiem.. Mācāmies no Brežņeva - tas arī sev medaļu piesprauda, kad citam bija iedevis - - jo pildījis smagu darbu...
Lai nemestu ēnu
L
Vai valsts kanceleja domā no nodokļumaksātāju naudas (izgl min budžets) varētu šito aizmālēt, vai ne? Galvenai lai Zatleram nav jāmaksā Danusēviča parādi. Pirms tam, gan būtu interesanti redzēt gada atskaiti par naudas tēriņiem, jo ja jau nekas nav savākts un solītais "izglītības veicināšanas" pasākums ir izgāzies, tad par ko Danusēvičam Henrijam un Danusēvičai Beātei maksātas prēmijas un atlīdzināti izdevumi?
Tas tomēr nav viegls darbs
T
izlemt kam dot 20Ls un kam nedot. Tāpēc par tik smagu darbu H. Danusēvičam pienākas 650 Ls. A ko Jūs visi gribējāt H. Danusēvičam 20 Ls, bet skolotājiem 650 Ls - Latvijā tā nenotiek.
pretigi
p
Ko sadi Danusēviči mekleee fondos? Lai papildus sev iegrabtu pa tukstotim??
kreilis
k
Pusi no piešķirtās naudas summas izmaksājām prēmijās, bet otru pusi ieguldījām fonda attīstībā, lai varētu nodrošināt arī turpmāk izcilāko pedagogu sumināšanu ---------------- izcilāko pedagogu sumināšana ar 20 Ls..... čurāt gribas no smiekliem!
Metsasisu
M
Plaši pazīstams šeptmanis. Ticis pie naudas dalīšanas. Āzi par dārznieku!
K-K
K
... DANUSEVIC - VAI KAUNA NEPROTIES ? CIK IR LIELAS TAVA PAMATALGA ? ... LAIKAM JAU, NE !!!! ... KADA SIM CILVEKAM PARTIJAS AIZMUGURE - IZLIEKAS ZOMBETS NO SENIEM LAIKIEM ...!!!! ... L20 .... samaksa braucienu sanemt balvu !!!
aaa
a
Ko no Danuševiča var gribēt! Afērists vien ir. Vismaz goda pēc būtu izmaksājis naudu skolotājiem, kad MK balva uzkrita kā pārsteigums. Taču, ko tādu no viņa jau nesagaidīsi :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas