Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laikraksts: gaidāmi politiķiem netīkami pavērsieni kriminālprocesos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
suns
s
Viss skaidrs ka saulaina diena. Lembergs tak ar negrib sedet cietuma. Ja vins vareja velet pret Maiziti, tad darij TO ! Vai ne ?!
LV pilsonis parastais
L
Es tā prātoju - kāpēc VVF u.c lec no biksēm ārā, lai tikai Maizīti ievēlē? Cik atceros iepriekšējos gados nebija nevienas rezultatīvas prāvas pret šīs pasaules varenajiem, kaut pa gabalu redzams - zagšana, korupcija, pat banālas pulksteņu zādzības... Viss ļoti rāmi un klusi nogūlās plauktos... laikam traki baidās, ka var būt cits, ne tik pielaidīgs un mierīgs?
A.K.> Domātājs
A
Var jau domāt. Tas nevienam nav aizliegts. Tikai pirms domu publicēšanas vajadzētu izvērtēt savas spējas loģiski domāt. Arī Strenču slimnīcā ir domājoši cilvēki, kuri to vien dara, kā domā un klāsta savas domas citiem.
Vērotāja
V
Laikam ilgi domāji,ka tik "dziļu" domu izdomāji?
Izidors
I
Latvija ir valsts , kuraa leemumus pieņem kriminaalnoziedznieki , ģeneraalprokuroru izveelas tie kuriem jaaseed cietumaa .... kauns
...
.
tāpēc nomalienā tik silta dzīve noziedzniekiem....pašiem vemt no savas smakas viņiem negribas???????????????????????????????????????????????????
...
.
MUŠAS SMEJAS.............IZMEKLEJA LATVENERGO 3 MILJONU LIETU, NEKO NATRDA UN TURPINA SAŅEMT LAGU VĒL 15 GADUS UN SLEPT BANDĪTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZĪMĪGI, VISI NO ČANGALIENas: šekeles edleri markuŠi...........
virlops
v
nebaidi kaķi ar pūsli--- tā teica mans vecaistēvs
Domātājs
D
Pilnīgi pareizi saka Ha. Izbalsošana dod labumu tikai JL. Ja Maizītis būtu ievēlēts, nebūtu nekāda skandāla. Skandāls ir veikli realizēts pirmsvēlēšānu aģitācijas sākums, "gaišo spēku " reklāma, kuru varēs sekmīgi izmantot nomelnojot politiskos pretiniekus. Padomajiet visi loģiski, kam ir reāls labums no Maizīša neievēlēšanas!
hmm
h
Tuvojas vēlēšanas un ceru, ka beidzot šī Latvijas nelaime - Tautas Partija, ZZS, Pirmā Partija varēs iet pensijā.
burvis
b
Valsts un pašvaldības aparāts kalpo un arī kalpos, tikai un vienīgi naudas maisu interesēm. Tauta un valsts tiem ir sveši jēdzieni. Pēdējās pašvaldību vēlēšanās daudzi krievvalodīgie vēlētāji naivi nobalsoja par SC cerot, ka tas nu nesīs izmaiņas tieši šajā jomā. Pēc vairāk kā pusgadu ilgas valdīšanas Rīgas Domē, jāapzinās, ka pārmaiņu nav un nebūs. Visi vecie kadri, kuri bija pie teikšanas RD vecajos „labajos latviešu” laikos, tur sēž vēl līdz šim draudzīgi kopā. RD vadība nav spējusi veikt ne funkcionālo, ne saimniecisko auditu Rīgas Domē un arī redzams negrasās to veikt. Rezultātā kārtējais atmaskotais korupcijas skandāls par Latviju un SC ar Nila Ušakova vadību Rīgas Domē uzpeld no ASV, ne no Latvijas vai Rīgas Domes amatpersonām, kas bija to tiešais pienākums. Līdz ar to arī šodienas RD politiskā vadība ir parādījusi sevi, kā veco „latvisko” partiju tradīciju sekmīga turpinātāja, kura nespēj un negrib aizstāvēt rīdzinieku intereses neatkarīgi no viņu nacionalitātes un valsts piederības. Domes vadības deklaratīvais iesniegums prokuratūrai par Dienvidu tilta celtniecībā izšķērdētajiem 23 milj.Ls ir palicis vienīgais teatrālais SC „sasniegums” korupcijas apkarošanas jomā un tas pats bez turpinājuma un tiesiskām sekām. Varbūt tādēļ, ka izšķērdēšanu paveica ļaunās „latviskās” partijas un RD atnākušais "baltais un pūkainaia" SC varēja vēlētājiem ar pirkstu parādīt, lai vēlāk lietu kopīgi notušētu un sadalītu ieguvumus? Valsts kontrole, neilgi pirms tam pārbaudot pašvaldības uzņēmumu „Rīgas Satiksme”, tur nespēja konstatēt kādus vērā ņemamus pārkāpumus, pat neskatoties uz to, ka autobusi iepirkti no firmas „Daimler” par stipri paaugstinātu cenu. Lai starpība kukuļu veidā varētu atgrieztos RD, pie "baltajiem un pūkainajiem" SC darboņiem. Kā lasījām presē, tad tagad šīs lieta izmeklēšanai nodota KNAB. Tajā pat laikā ne ģenerālprokuratūra, ne KNAB, ne arī IeM nav iesniegusi kādus rosinājumus likumu izmaiņām Valdībā un Saeimā, lai turpmāk šādas lietas nepieļautu. Viss gluži kā iepriekšējos 20 gados: Valsts tiek apzināti un plānoti izzagta, bet politiskā "elite" un tiesībaizsardzības struktūras klusē, vai bezpalīdzībā, kā Maizītis, tik komiski plāta rokas.
kate
k
Maizītim vajadzēja strādāt visu laiku nevis tikai tagad, kad to uzmeta sabiedrotie.
!
!
Parex vai Hūte. Vai tāda ir izvēle, ja pareizi saprotu? Parex mūs noķēra cilpā. Par Hūti šādu ziņu nav.
x
x
jau desmit gadus dzird "tuuliit, tuuliit" :)
Krēnungs
K
Īpašvārdu rakstībā vēl arvien stipri jūtams krievu valodas iespaids. Krievu valodā nekādi nav iespējams attēlot pārskaņu (Umlaut), tāpēc padomju pasēs pārtapām no Krēnungiem par Kronungiem, no Krēnbergiem par Kronbergiem utt. Bet labot savu uzvārdu rakstību vēl nesteidzamies...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas