Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Laikraksts: Kratīšana Centrāltirgus vadītāja kabinetā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vija - Maija
V
Kāds tirgus?! Tūlit ieceikinās Lido, lauķiem ar kāju pa dibenu, un redzēs ārzemnieki kā šoferdēli dzīvo! Un Šlešuškovi leposies!
Tālis zemniekam
T
Nu tos ko paņēma VID-s ciet jau vispār nekādus nodokļus nemaksāja!!! Tur toc tūkstošiem iet garām valsts kasei!!! Un nevis tur kādi zemnieki tirgojas bet visbiežāk nevalsts valodā runājošu tautiešu firmas un firmiņas!!!!! Bet Vējs laikam bribēja sagrābt kaut daļu ko Ciba....???? :):)
Norvēģis
N
Nekā pārdabiska.Valsts represīvie orgāni demonstrē sevi darbībā, jo ir skaidrs, ka drīzumā visiem naudas nepietiks.Nāksies pamatot eksistenci ar skaitliski pierādāmiem darbiem. Par aprakstīto gadījumu ļaunas mēles melš, ka vecīts bija noorganizējis personisko kontrabasa plūsmu, no kuras jumtam nekas neatleca.Rezultātā gavriku paņēma ciet. Tomēr diezgan netaisnīgi sanāk, kungi.Latvijas pilsoņus par kontrabasu čakarējam pēc pilnas programmas, bet čečeniem raustamies piedurt pirkstu. :)
Maija
M
Varat muldēt ko gribat, bet Centrāltirgus šobrīd vēl ir viena no retajām vietām ar ko mēs Latvijā patiešām varam lepoties! Ārzemnieki to jau ir sen sapratuši. Tikai mūsu činavnieki to nesaprot - oficiālā līmenī reti kādu delegāciju ved turp, kur var redzēt kā tauta dzīvo. Bet jāsaprot, ka neviens ārzemnieks kā tūrists nedosies uz kādu lielveikalu, savukārt uz Centrāltirgu brauc autobusiem!!!
xxx
x
Centrāltirgū valda totāls bardaks ar akcīzes,ienākuma,PVN,apgrozījuma nodokļu apiešanu.... Atslēdzniekam arī iepatikusies šī duļķainā vieta....var tādas štelles sev nokārtot....
lempis
l
UN KAD ĶERSIES KLĀT KN & PARTNERI, KURI KĀŠ PUĶU STĀDU TIRGOTĀJUS. ČEKUS NEIZSNIEDZ + VĒL KAUTĀDA MISTISKA NAUDA JĀMAKSĀ PAR JUMTIEM PAR KO ARĪ KASES ČEKI NETIEK IZSNIEGTI.
es-
e
Nevar tikt gadiem galaa ar Vidzemes tirgu kur nu veel ar Centraalo,apsurds.Prieksnieks uz prieksnieka visi zagli.
jautrais
j
Ja jau bija loceklis tad jau izauga par .....
zemnieks
z
Pēdējā mēneša laikā to tirgus cenšas nīdēt arā ar VID, PVD un vēl KNAB pastiprinātām kontrolēm. Cerams, ka nav nodoma vispār tirgiem piegriezt skābekli, lai ir tikai Lielveikali. Tagad jau redzam, kā pārstrādātāji izturās pret piena ražotājiem (par litru piena - 0 santīmi). Kāda tad te Latvijā vēl ražošana audzēšana, veikalā vietējais audzētājs ar savu preci netiek - tur ņem pretī tikai lielražōtājus, kuruprodukti bezvērtības ziņā ne ar ko neatšķiras no Holandiešu produktiem.
Berta
B
Beidzot kāds sakustējās! Sen jau to midzeni vajadzēja revidēt!
Viesulis
V
Interesanti, ka Atslēdznieks pirms vēlēšanām izrādīja pastiprinātu uzmanību šai vietai...visticamāk, ka gribēja uzlikt savu "jumtu".
ALEXOS
A
Veiša varētu būt krieviskais variants no uzvārda Vējš ! Latviski būtu Vēja ,bet pārkrievotajā variantā Veiša !
Rudaste
R
vai E.Vējš un E.Veiša ir 2 dažādas personas? jebšu kārtējais žurnālistu "zieds"?
Ilmārs V
I
Atjautības uzdevums: 1.Cik vadītāju ir Centrāltirgū? 2.Cik kabinetos bija kratīšana? ...esot aizzīmogojuši divus kabinetus un izsaukuši to «īpašniekus» darbā. Pēc tam kabinetos notikusi kratīšana. ...Centrāltirgus jaunā vadītāja Edvīna Vēja kabinetā notikusi kratīšana... Viens no kabinetiem bijis a/s Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētāja E.Veišas darba vieta, otrs – cita augsta tirgus darbinieka...
mērglis
m
kameer nevienu tur neiebaaziis kaartiigi aiz resteem tikmeer tur kaartiibas nebuus , taa ir muusu amatpersonu galvenaa slimiiba- mantkaariiba, iedziivošanaas uz citu reeķina sevišķi uz valsts , Ciba neba jau uz briivaam kaajaam? , tiesas muusu valstii jau nav domaatas šai ļaužu kategorijaai... varbuut maldos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas